2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

Tatlı Boracıklarımı ve Emremiii öpüyorummm gıdılarından
opuyorumnanaktan
Üç paşayada kocaman maşallah
Allah hepsini tüm kötülüklerden korusun...
opuyorumnanaktan amin canımcımm
bizdee sizi öptkk teyzelerimizz
Şeniz
tüm kuzulara kocaman maasallah hepsi birbirnden yagusuklular maasallah sübhanallah tüm kuzulara...
amin hepsine selduşumopuyorumnanaktan
bizde öpüyoruz herkesi ... duble boracıklar maşallah sizeeee....
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
oy oy masallah size bizdende foto eklim bariii bayanssulusmile
opuyorumnanaktan bekliyoruuuzzzz
masallah erkeklerimize,koca adam oldular.:gitme: zaman ne cabuk geciyor ya,buyuduler.
ahh ahh seldam senağlama opuyorumnanaktan
Arzu bu topiği çoooook iyi düşünmüşsün Bundan sonra bende burdan oğlumun resimlerini eklemek istiyoruuummm :)
:lepi: çok sevinirim meltemcimm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/dscf4623akvwiy6u.jpg

inşallah olmuştur:) mama sandalyesinde ayağa kalkan yaramaz oğlum:)))
hehe bir yaramaz daha =)) maşallah paşaya

Bütün güzel çocuklarımıza maşallahhhhh..
Fotoların linksiz halini nasıl buraya kopyalayacağız???
amin canım hepsine maşallah
meltemcim mesaj yazısını yazdığın yazının üst tarafında şekiller var...dağ resimi olan yere tıkladığında senden link istiyor...resimi yüklediğin linki buraya yapıştırıyorsun...bir de resimleri yüklediğin sitelerde resim boyutunu seçebiliyorsun bu sayede resmini daha büyük ya da küçük ekleyebilirsin...:lepi:

anam erkekler basmış topiğiiiii.... hepsine maaşallah diyorum Allah hepsini nazarlardan korusun....
mustafa boram o dudaklarını öle gözüme soka soka bükme kopartırım yerim ben onları....

daha ii işte annesi ısırmaz mosmor geziyorum heryerim... maşallah oğluşa,lawabodaki hali süper ama kocaman adam olmuş sanki:)))

minicik halini belki ewet ama 8 ay tepemden aşşaya kustuğu için pek özlemiyorum eskiyi açıkçası ben:)

http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/dscf4623akvwiy6u.jpg

inşallah olmuştur:) mama sandalyesinde ayağa kalkan yaramaz oğlum:)))
maşallah oğluna..benim sıpam da kalkıyo deli ediyo beni oturtamıyorum sandalyesinde

anam erkekler basmış topiğiiiii.... hepsine maaşallah diyorum Allah hepsini nazarlardan korusun....
mustafa boram o dudaklarını öle gözüme soka soka bükme kopartırım yerim ben onları....
sengözlerimebaksanab :ecrin_bebek:

zuzum zor geçti senin o dönem gerçekten...olsun ama annesi ne yapsın kuzucuk a.s.
cok büyüdü bunlar ya.masallah valla.

hadi bizdende gelsin:

Miray dogum gününde gelen kartları okuyor:

yerim ben mirayımı maşallah kuzuma

maşallah hepsine
büyyolar valla
inşallah dede nine olsunlar sağlıklı huzurlu bi şekilde

maşallahh
boracığım gün geçtikçe yakışıklılığına yakışıklılık katıyorsun
dişler de epey belirginleşmiş
bizim sadece alttaki 2 si cee demiş durumda 4 tane de yukarda patladı ama pirinç boyutlarında
emreye de maşallah çok neşeli bi bebek diyecektim vaz geçtim çok neşeli bi çocuk
çok ta güzel bir yüzü var arı duru Rabbim tüm kötülüklerden kötü gözlerden korusun!
yusufum da kocaman delikanlı olmuş görmeyeli çok özledik ve görmek için sabırsızlanıyoruz annesi herzmanki gibi cicileri çok güzel
miraycığım şekerim seni yerim
saçların uzamış ne kadar tatlı olmuş arkalar hala pek uzamadı bizim
doğum günü kartlarında neler yazıyor bzimle paylaşacakmısın?
bizim kız da malum bursaya gidince ayaklandı yaramazlığına yaramazlık kattı

yürüdüm ama tırmanmazsam olmaz diyen bıcırığımm:)

ve tabi bursaya ayak basar basmaz behlülüyle hasret gidermeye gitti:asigim:

masallah ayaklandin demek alya,darisi bize olsun.Bu arada sizin behlul cok yakisikli masallah.

Yerim ben bu yaramaz Alyamııı yaaa kaydirigubbakcemile3
meleğimeee bizimkide anca emeklesin gerçi böyle bile yetiyooo bana yaramazlıkları sırnaşık şey

miraycım çook tatlısın maşallah..
yusuf boranın lavabo başındakş fotosuna bayıldım heheheee her eve lazım bu lavabolardan

aybike teyzesi çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
Alya'ma da maşallah kısa sürede yürüme olayı çözmüş tamamen,hatta tırmanmalara bile başlamış behlüle de maşallah çok yakışıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…