- Konu Sahibi blueflower
-
opuyorumnanaktanTatlı Boracıklarımı ve Emremiii öpüyorummm gıdılarından
opuyorumnanaktan amin canımcımmÜç paşayada kocaman maşallah
Allah hepsini tüm kötülüklerden korusun...
Şenizbizdee sizi öptkk teyzelerimizz
amin hepsine selduşumopuyorumnanaktantüm kuzulara kocaman maasallah hepsi birbirnden yagusuklular maasallah sübhanallah tüm kuzulara...
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbizde öpüyoruz herkesi ... duble boracıklar maşallah sizeeee....
oy oy masallah size bizdende foto eklim bariii bayanssulusmile
ahh ahh seldam senağlama opuyorumnanaktanmasallah erkeklerimize,koca adam oldular.:gitme: zaman ne cabuk geciyor ya,buyuduler.
:lepi: çok sevinirim meltemcimm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanArzu bu topiği çoooook iyi düşünmüşsünBundan sonra bende burdan oğlumun resimlerini eklemek istiyoruuummm :)
hehe bir yaramaz daha =)) maşallah paşayahttp://img3.fotos-hochladen.net/uploads/dscf4623akvwiy6u.jpg
inşallah olmuştur:) mama sandalyesinde ayağa kalkan yaramaz oğlum:)))
amin canım hepsine maşallahBütün güzel çocuklarımıza maşallahhhhh..
Fotoların linksiz halini nasıl buraya kopyalayacağız???
daha ii işte annesi ısırmaz mosmor geziyorum heryerim... maşallah oğluşa,lawabodaki hali süper ama kocaman adam olmuş sanki:)))Maşallahhh adaşımızaa çokta şıkkk
Emree sana da maşalalhhh alabildin mi topu :))
sanırım biz bebeklikten çıkamadık hala dişimiz yok bu gidşle çıkmıcak sanırım doğumgününe protez diş sipraişi verdim delikafadulden
Buda bizden kareler.....
olmuyor... Kostenlos Bilder und Fotos hochladen ohne Anmeldung! bu siteden hangi linki yapıştırıyoruz
minicik halini belki ewet ama 8 ay tepemden aşşaya kustuğu için pek özlemiyorum eskiyi açıkçası ben:)teşekkürler zuzuummmm amin hepimizin kuzusunu inşallah...
her anları ayrı güzel zuzumm,ben eski halini de özlüyorum ama büyüynce nasıl biri olacak d,ye sabırsızlanıyorum boshayallersmile hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah...
maşallah oğluna..benim sıpam da kalkıyo deli ediyo beni oturtamıyorum sandalyesindehttp://img3.fotos-hochladen.net/uploads/dscf4623akvwiy6u.jpg
sengözlerimebaksanab :ecrin_bebek:anam erkekler basmış topiğiiiii.... hepsine maaşallah diyorum Allah hepsini nazarlardan korusun....
mustafa boram o dudaklarını öle gözüme soka soka bükme kopartırım yerim ben onları....
zuzum zor geçti senin o dönem gerçekten...olsun ama annesi ne yapsın kuzucuk a.s.daha ii işte annesi ısırmaz mosmor geziyorum heryerim... maşallah oğluşa,lawabodaki hali süper ama kocaman adam olmuş sanki:)))
minicik halini belki ewet ama 8 ay tepemden aşşaya kustuğu için pek özlemiyorum eskiyi açıkçası ben:)
maşallah oğluna..benim sıpam da kalkıyo deli ediyo beni oturtamıyorum sandalyesinde
http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/dscf4623akvwiy6u.jpg
maşallah hepsine
büyyolar valla
inşallah dede nine olsunlar sağlıklı huzurlu bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?