2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

alya sanki oynuyor gibi cıkmıs. oynaya oynala yürüyor galiba. behlül cok yakısıklı ya.masallah bebislerimize

dayanamayıp erken aldık paşanın doğum günü hediyesini iyi de yaptık sanırım =))
öpücüklü bora :)

uyuyan meleğimmm:asigim:

oy masallah hemnde ne iyi yaptınız annesi gülle gülle oynasın melegim. uyuyan foto cok güzel.öptüm sizi

emrenin bu pozuna çok güldüm ya koyayım dedim topiğimize:)) "emre mutsuz prens"...(taç takılması çooook gücüne gitti:))))

boracımım oyuncağını facede de gördüm arzucum çok sevmiş güle güle oynasın kızıcık. kaça aldınız acaba emre de sever mi yemek yedirmede faydası olur mu:)))

oy masallah hemnde ne iyi yaptınız annesi gülle gülle oynasın melegim. uyuyan foto cok güzel.öptüm sizi
sağol canımcım biz de çookkk öptük Şeniz

emrenin bu pozuna çok güldüm ya koyayım dedim topiğimize:)) "emre mutsuz prens"...(taç takılması çooook gücüne gitti:))))

ayy kıyamam yaaa kuzuma,ama çok şeker çıkmış gerçekten kaydirigubbakcemile3
boracımım oyuncağını facede de gördüm arzucum çok sevmiş güle güle oynasın kızıcık. kaça aldınız acaba emre de sever mi yemek yedirmede faydası olur mu:)))

sağol canım buradan yazmayayım e-bebek sitesinden bakabilirsin ececim...
emre de müzikl, vurabileceğ, şeyleri seviyorsa bunu da sever bence... ama yemek konusunda garanti veremem:bbo:

bengücüm hep kızlar ı prenses olcak benim oğlumda prens olsun dedim taç aldım oğluma gücün gitti bugünlerde çok alıngan:)))

Aybik teyzemiz bizde özledikkkk ( inşallah en kısa zamanda görüşücez..Şu işlerimi bi halledeyim.. Tarihte belli oldu 6 ekim doğumgününe yetişemiyorum Alya nın neyse sağlık olsun değil mi
Alya çok şirin olmuş zaten Behlül çok yakışıklıydı ne güzel de sarılmışlar :) gerçektn hasret gidermişler maşallahhh ikisine de..
real :)) klozetleri görsen etrafta birileri olamsaydı oturtup çekicektim miniciklerdi :)) bu arada emre çok haşin prens olmuş .

Son düzenleme:
Yazın imaj değiştirmişti Bora :)) ekleyeyim bizde behlüle benzememişmiyiz yane :)

buda uyuyan balığımm

BORA = kankyyy oyuncağın çok güselmişşş anneme söledim ama almam dediiii ben hiç biyiyle oynamıyomuşum oyunck hariç herşyi seviyomuşum sanırım bana patates soğan alcak mışş :)) maşallahh kakyymee

kuzucuk seni... uyurken ne tatlı oluyo bunlar yavopuyorumnanaktan

oyyy benim güzel behlülümmmmm maşallah uyurken daha da güzel oluyorlar değil mi anılcım :asigim:
kankkkyyy yaa çaktırma bende süzgeç,spatula,kaşık,tencere bunlarla oynamayı daha çok seviyorum ama anniiimmm beni kandırıyor bununla :icecream:

alya duam da ayaklanmış he...benim ki birkaç adım atıp yere seriliyosırnaşık şeyinşallah yaşını karşılar...

zeynepcim bence ne kadar geç o kadar iyi =)
şu an bahsettiğin yorgunluğu 2 ile yok yok 3 ile sempatiksalakcinni

hayat kuzuuuummmm sen büyüdükçe daha güzel oluyorsun yaaa maşallah...cilveli kızım benimmmmm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…