2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

bakmalara doyamadım maşallah hepsine
ceylin kuzusu ne şirinnn olmuş sanırım halloween geldi:)
bol bol şeker topladıysa biz de isteriz
bayram temizliği yapan hayatıma da maşallah bize de uğra alya da çok güzel pas pas yapıyor bana iş kalmaz:)
dorişkom da çamaşır yıkamaya başladı sanırım minnoşlarım ne kadar hamaratlaştı böyle:)
boranın dudaklarına nağme yaka yaka bi hal oldum korkmaya başladım balıma nazar değdircem diye hepsine maşallah Rabbim daima korusun hertürlü beladan
yusuf utkanın şirin suratını da yerim gerçekten yusuf yüzlü bu arada selduş babamın adı da yusuf sölemişmiydim

bu da bizim kız bloga ekledim ama görmeyenler için bir kez de burdan olsun
defnecik biz de geliyoruz oynamaya annene söle topları hazırlasın

alya dua maaşallah sübhanallah sana kuzuum o nasıl bir gülmedir bu kadar mı seker olunur maaşallah ya...
paltona bayıldım ayrıca tam aradığım model yokmudur büyük bedeni acaba
coook yakısmıs sana fıstık

aybikim ben hamileyken isim araştırırken söylemiştin babamın adı yusuf diye hatırlıyorum:)))

evet aybik hallowen de cekinmisti o fotografi,alyacim da cok seker olmus montu cok yakismis,simdi yurumeye basladilar,kiyafetler daha guzel duruyor uzerlerinde.

maşallahhhh fıstığımaaa benimmm eee güzel işte her hali başka güzelll hele kahküllü hali kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş bu güzelliğe

alyacım defnoşumm balsınız siz maşallah kocaman
analarına bak kızlarını al yahuuu:112:

amanııın defneeem cok dalu olmussun gene ciclerini kim ördü bakim cok yakısmıs sana...benim de küçükken buna benzer bir elbisem vardı hatırlıyorum eteğini hep kafama geçirmeye calısırdım sündürürdüm annem de ayıp diye kızardı:)))))rengi bile aynı..cok cici olmussun fınfık kurdu kızım tekrar kocaman maasallah sana...

ece su maaşallah o gözlere rabbim nazardan korusun..kocaman öptük seni de fıstık

teşekkür edriz amin teyzesi

Alyammm..bu ne güzellik Allah ım Ya Rabbim...tütüt tütüttüüü maşşallah...defnem..o gözlerine kurban emi..
ece su hanım...çoook tatlısınız...

oyyy... gece gece içim açıldı...iyi ki bakmışım:)))

kuzularımın hepsine maaşallah.. baydır girmiyodum... face den herne kadar yakıdan takip etsem de buranın havası bi başka oluyo... ard arda karışık görüyom kuzuların hepsini....ohhh öpüyorum hepinizi... ece su alya defnem... maaşallah hepinzie...

gitlarim hepinizi sekerler. hepsine tek tek masallah bebislerin. masallah yürüyorlarda. benimki cesaret edemedi daha ama yakinda yürür oda.

aman ne güzel fotolar eklenmis daha yeni görüyorum. kocaman masallah size ya. sols o dudaklar ne ögle ya. sen sükret ki uzakdayım ben onları ısırırdım

alya palto süpermis, ama sana hersey gercekden cok yakısıyor

alyacım defnoşumm balsınız siz maşallah kocaman
analarına bak kızlarını al yahuuu:112:
Oğluş da öyleee yawww bu ekim ayının huyundan mu suyundan mı nedir hepsiiii ballı lokum meleklerimizin
bu da bizden kızım ece su
Maşalllahhh çok tatlısın Ece su
Ablamın bi arkadaşı ördü teyzesi daha 2 aylık yoktuuu ne zaman giydiricem ki bunu derken kısmet bayrama oldu bi halt bulamamıştık bayram için sağolasın teyzesi Defnoşda senin taktiği uyguluyo kafaya geçirmeyi yani eheheheheh:86:
kuzular ne tatlı olmuşlar hepsine maşallah
darısı başımıza :)
sağolasın cnm darısı artık sizin kuzucuklara valla her gününüzün değerini bilinnn öyle çabuk büyüyo ki bu kuzular şaşırıyosunuz....
sağolasın teyzoşu Hayat kuzumuzu

defnos ve ece su masallah guzel kuzular.

gitlarim hepinizi sekerler. hepsine tek tek masallah bebislerin. masallah yürüyorlarda. benimki cesaret edemedi daha ama yakinda yürür oda.
yürür annesiii merak etmeee bi anda başlıyolarr ben ki diodum en son benimki yürücek herhalde die öyle toto kaldıramıyodu yani
tek taraftandan da olsa yani babadan İzmirin suyunu almış ne de olsa kızım gerçi benim anne tarafımda İzmirli daha ne olsun

zezem resim yükledin herhal ama görünmüyo bende mi sorun var anlamadım

Oğluşşşşşş gel motosikletinleee kaçırr Defnoşuuu....
Yakışıklı paşammm güleç paşammmm sen hep gül emi çok yakışıyoo bebeğimee gülmek bu arada bütün resimlerine bayıldım ama 2. resme ayrı bittimm yapıştım pc ekranına ekranı öpecemmm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…