- Konu Sahibi blueflower
-
amanııın defneeem cok dalu olmussun gene ciclerini kim ördü bakim cok yakısmıs sana...benim de küçükken buna benzer bir elbisem vardı hatırlıyorum eteğini hep kafama geçirmeye calısırdım sündürürdüm annem de ayıp diye kızardı:)))))rengi bile aynı..cok cici olmussun fınfık kurdu kızım tekrar kocaman maasallah sana...
ece su maaşallah o gözlere rabbim nazardan korusun..kocaman öptük seni de fıstık
Oğluş da öyleee yawww bu ekim ayının huyundan mu suyundan mı nedir hepsiiii ballı lokum meleklerimizinalyacım defnoşumm balsınız siz maşallah kocaman
analarına bak kızlarını al yahuuu:112:
Maşalllahhh çok tatlısın Ece subu da bizden kızım ece su
Ablamın bi arkadaşı ördü teyzesi daha 2 aylık yoktuuu ne zaman giydiricem ki bunu derken kısmet bayrama oldu bi halt bulamamıştık bayram için sağolasın teyzesi Defnoşda senin taktiği uyguluyo kafaya geçirmeyi yani eheheheheh:86:amanııın defneeem cok dalu olmussun gene ciclerini kim ördü bakim cok yakısmıs sana...benim de küçükken buna benzer bir elbisem vardı hatırlıyorum eteğini hep kafama geçirmeye calısırdım sündürürdüm annem de ayıp diye kızardı:)))))rengi bile aynı..cok cici olmussun fınfık kurdu kızım tekrar kocaman maasallah sana...
ece su maaşallah o gözlere rabbim nazardan korusun..kocaman öptük seni de fıstık
sağolasın cnm darısı artık sizin kuzucuklara valla her gününüzün değerini bilinnn öyle çabuk büyüyo ki bu kuzular şaşırıyosunuz....kuzular ne tatlı olmuşlar hepsine maşallah
darısı başımıza :)
sağolasın teyzoşuAlyammm..bu ne güzellik Allah ım Ya Rabbim...tütüt tütüttüüü maşşallah...defnem..o gözlerine kurban emi..
ece su hanım...çoook tatlısınız...
oyyy... gece gece içim açıldı...iyi ki bakmışım:)))
kuzularımın hepsine maaşallah.. baydır girmiyodum... face den herne kadar yakıdan takip etsem de buranın havası bi başka oluyo... ard arda karışık görüyom kuzuların hepsini....ohhh öpüyorum hepinizi... ece su alya defnem... maaşallah hepinzie...
defnos ve ece su masallah guzel kuzular.
yürür annesiii merak etmeee bi anda başlıyolarr ben ki diodum en son benimki yürücek herhalde die öyle toto kaldıramıyodu yanigitlarim hepinizi sekerler. hepsine tek tek masallah bebislerin. masallah yürüyorlarda. benimki cesaret edemedi daha ama yakinda yürür oda.
tek taraftandan da olsa yani babadan İzmirin suyunu almış ne de olsa kızım gerçi benim anne tarafımda İzmirli daha ne olsunaman ne güzel fotolar eklenmis daha yeni görüyorum. kocaman masallah size ya. sols o dudaklar ne ögle ya. sen sükret ki uzakdayım ben onları ısırırdım
alya palto süpermis, ama sana hersey gercekden cok yakısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?