2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

defne kuzusuuuuu yerim o balları yaaaa
hayatımmmm gel bora da aynı sennnn alıyor süpürgeyi eline bir güzel dağıtıyor her yeri

maşalllah kızlarımıza defneee addalara çıkmış saçlar çok değiştrimiş ama...
hayat kuzusu kolay gelsin arada bana da gelsen yardıma diyorum

defneeee kuzusu çok tatlı olmuşsun maşallah
ayakkabılarında çok şıkmış...
Sağolasın tatlı kuzumun anası ne güzel senin kuzu şimdiden başlamış temizliklere benimki anca dağıtsın bi alkış Hayat kuzuma
Selduşummm tam şirine oldu valla toka falan taktırmıo ama hayret şapkaya itirazı olmadı haliyle beni de şaşırttı
defne kuzusuuuuu yerim o balları yaaaa
hayatımmmm gel bora da aynı sennnn alıyor süpürgeyi eline bir güzel dağıtıyor her yeri
Bende oğluşumu yerimm kızılırmı hiç o bal küpüne yaa
maşalllah kızlarımıza defneee addalara çıkmış saçlar çok değiştrimiş ama...
hayat kuzusu kolay gelsin arada bana da gelsen yardıma diyorum

çok değiştirdi valla teyzesii ayrı bi hava kattı kuzuma yeni saçları

oo Dora da buralardaymış hoşgeldinizz maşallahh sanaa .. Bu arada Gizem cim saç kesimini katsız amerikan yapsan daha yakışır

Bu arada biz uzun zaman sonra Aybik le avm de buluştuk. Alya kocaman olmuş hem çok sevimli hemde çok dilli olmuş maşalalhhh konuşkanmış yahuu...Aferin kuzucukları hiç üzmediler bizi uslu uslu oturdular bizde keyif yaptık.. Bora ve Alya karşılaşması

dora paşa yakısıklı kuzu kocaman olmussun maaşallah kuzum sana hayvanları sevmeye mi gittin sen bakiim:))))
alya kuzusu ve yakısıklı adaşımız sizlere de kpocaman bir maaşallah hepinizi öpüyüruz...

Bizde face deki yarışmadan kazandığımız ödülü aldık bugün çokda sevdik ama sanırım ben yandım toplar sürekli koltuk altlarına kaçıyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…