- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
- Konu Sahibi blackbird87
-
ZUZUMMM MAŞALLAH PRENSESİMİZE..
kızlar şimdi doktordan geldik hemen pc ye oturdum bebeğimin kilosu 33+4 haftalık 2,500 kilo boyu 45 cm doktor herşeyi iyi dedi vede bana artık kilo almamaya bak dedi ayda 1 kilo alman lazım tuzu şekeri azalt kilo yapar dedi bol sıvı tüketcekmişim kilo almayım diye zaten öyle yapıyorum ama nedense bu ay 3 kilo aldım kızlar birde bebeğim doğum pozisyonunu almış baş aşşağıya dönmüş
kızlar şimdi doktordan geldik hemen pc ye oturdum bebeğimin kilosu 33+4 haftalık 2,500 kilo boyu 45 cm doktor herşeyi iyi dedi vede bana artık kilo almamaya bak dedi ayda 1 kilo alman lazım tuzu şekeri azalt kilo yapar dedi bol sıvı tüketcekmişim kilo almayım diye zaten öyle yapıyorum ama nedense bu ay 3 kilo aldım kızlar birde bebeğim doğum pozisyonunu almış baş aşşağıya dönmüş
maşallah cnm...ne güzel... kilo da almassın umarım..bn 70 i gördum bu sabah mafoldumben
32+3 teyiz şu an bebişim 2270 grç olmuş. :))) ve bizde doğum pozisyonundayız ama uzun zamandıriğne serum derken bu kadar büyüdük inş. biraz daha daynacaz Allah'ın izniyle.
Teyzeleri biz de şimdi geldik dr.umuzdan oğlumuz 31+0 da 2kg.44 cm olmuş ben de 69 olmuşum. Biz de 2 haftadır doğum pozisyonundayız:)
oohh maşallah tosuna kocaman olmuş..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkismaşallah oğluşuna canım...
maşallah cnm...ne güzel... kilo da almassın umarım..bn 70 i gördum bu sabah mafoldumben
MAŞALLAH
oy oy oy maşallah canım bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?