2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

kızlar şimdi doktordan geldik hemen pc ye oturdum bebeğimin kilosu 33+4 haftalık 2,500 kilo boyu 45 cm doktor herşeyi iyi dedi vede bana artık kilo almamaya bak dedi ayda 1 kilo alman lazım tuzu şekeri azalt kilo yapar dedi bol sıvı tüketcekmişim kilo almayım diye zaten öyle yapıyorum ama nedense bu ay 3 kilo aldım kızlar birde bebeğim doğum pozisyonunu almış baş aşşağıya dönmüş

oohh maşallah tosuna kocaman olmuş..

maşallah cnm...ne güzel... kilo da almassın umarım..bn 70 i gördum bu sabah mafoldumben

MAŞALLAH

oy oy oy maşallah canım bebişine

32+3 teyiz şu an bebişim 2270 grç olmuş. :))) ve bizde doğum pozisyonundayız ama uzun zamandır iğne serum derken bu kadar büyüdük inş. biraz daha daynacaz Allah'ın izniyle.

32+3 teyiz şu an bebişim 2270 grç olmuş. :))) ve bizde doğum pozisyonundayız ama uzun zamandır iğne serum derken bu kadar büyüdük inş. biraz daha daynacaz Allah'ın izniyle.

maşallah bitanem bebişine umarım zamanında ve sağlıklı gelir meleklerimiz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…