2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

arkaaşlar ben 29+2 iken 1500 gr ı bebiş sızce az eğilmı artık arkadaşlar 2kiloya geçmişler.maşallah butun bebişlerınızı.

arkaaşlar ben 29+2 iken 1500 gr ı bebiş sızce az eğilmı artık arkadaşlar 2kiloya geçmişler.maşallah butun bebişlerınızı.

canım 2 kilo olan bebişler bizden hafta olarak daha büyük a.s hem bebişim ben de dün gittim 1531gr.dı dr normal kilosu dedi önemli olan da bu... senin kuzunun da iyi kilosu canım

canım sağlığı iyi olsun dakilo cok da önemli deil..önemli olan saglıklı sıhhatli olması ayrıca kilosu da gayet iyi benimki de kilolu dedi doktor zor dogurursun dedi..insallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim alırız kucaklarımıza..

blueflower selduş t.ş ederım cevaplarınız için ben mecburi sezaryen olacağım için 38 haftada alacak bebişi ondan aceba zayifmı kalır dıye teırgın oldum canım benım oğlum 3850 doğmuştu.

maasallah bence gayet iimiş..ya 2 kilo dogan bebekler bile kendini 1 ayda toparlıyorlar korkma sakın bence gayet iyi bir kiloyla saglıklı olarak gelecek dünyaya bebişlerimiz:)))

blueflower selduş t.ş ederım cevaplarınız için ben mecburi sezaryen olacağım için 38 haftada alacak bebişi ondan aceba zayifmı kalır dıye teırgın oldum canım benım oğlum 3850 doğmuştu.

canım ben de sezeryan olacağım henüz tarih vermedi ama tahimince 10-15 ekim arası alır dr bebişi... yani 38. haftada a.s

bence hiç takma kafana herhangibirşeyi... bebişine kavuşacağın anı düşün hep :teselli: a.s.

hmmm buraya bikaçkez yazmıştım ama listesi oldunu bilmiyodum...
senmi ekliyosun cnm listeye istersen vereyim bilgilerimi...

Sat : 2 aralık
m.doĞum tarıhı : 5 ekım
baŞlangıÇ kılo : 65
Şuankı kılo : 72 (34.haftada)
bebıŞ 33+0 da 2177gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…