2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

canım bence gayet iyi bebişin kilosu... bazen az alıyolar bazen de birden kilocukları alıyolar belli olmuyor

doktorunda kilosu iyi dediyse dert etme canım a.s.

maşallah Eren'e bitanem

tşkler teyzesi..

31+3 te 1600 dedi doktor tam 3 hafta önce gitmiştim en son 1360 tı çok az almış bebişim ya

cnm nerdeyse bizim bebişler başa baş gidiyorlar kiloyu sorun etnmemek lazım zayıf bebek daha rahat doğarmış zaten hemen alıyorlar kilo 3 e yakın doğsun yeter bı sorun olmaz sanırım..bizde 31 de 1650 dık sıkma canını allah başka sıkıntı vermesın bu neki...

32+3 dr daydık oğlum 2009 kg olmuş. doğum pozisyonuna girmiş herşey iyi şimdilik.

sağolun arkadaşlar benimkide doğum pozisyonunu almış iyi dönmez dedi artık Allah ım herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı kısmet et dün doğum servisine gittim devletin çok zor bağıran bağırana bide kucağına bebeklerini alanları gördüm yatakta gözlerim doldu ağlamamak için bakmadım çok duygulandım kızlar

fatıma,moonlight_10,pembeinci,nlgunozkan23 maşallah kızlar meleklerinize opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…