2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

heeee senin pasan bir hafta kucukmus benimkinden...kiz bu arada esin cok sevinmistir erkek olacagini grenince bisey demedin bu konuyla ilgili???:uhm::jeyyar:

ayyy sorma canım ogrendigi gunden beri nasıl mutlu
aslında uzuyor benide farketmiyr sanırım elinde olmadan cok mutlu
bugun mesela kahvaltıda konustugumuz konuya bak oglusu dogustan fenerli olcakmış
birlikte maca gideceklermiş oglumda ban dicekmişki anne sen otur oturdugun yerdee biz maca gidiyorz babamlaa
ayy cinlerim tepeme cıktı aglıcaktım guya espiri yaptı laf soktum :))) kendisi bozuldu hehe
Ben patlıcagıma o patlasın dedim :))))

kıslarr benim paşammm bugün itibariyle 2300 gr 46 cm ayy yerim ben bunu koca göiş oğlum :))

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağolun teyzeleri sağlıcakla kucağımıza alırız inş. meleklerimizi

Teyzeleri,bizde dün doktora gittik 33+4 te oğluş 2453gr olmuş,maşallah paşama,doktora bugün doğsa ne olur dedim,o da okula bile yazdırırız dedi,tabbiii zamanında gelsinde,başka birşey istemem...:lepi:
Ayy kilonu yazmamışım,bir tosun anne olarak tamm 97 kiloyum,banada maşallah,herkes boy kurtarıyor diyor ama kurtarmıyoo yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…