2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

tesekkur ederim..canim kilo almaya basladim boyle gidersem doguma kadar en az 5kg daha alirim 75kg olsam dogumda 5 kg gitse 4haftalik hamisken oldugum kiloya 70e inerimkaydirigubbakcemile2 haftada 1 kgden fazla almamam lazim bakalim..

ayy benim canim yaa kilo almaya baslamista fazla almamayi dusunuyor simdide:1hug: merak etme bir iki hafta alirsin sonra yine durur kilo alimin..o kadarda almazsin bence hem....a.s

Selam kızlar pazartesi günü doktordaydık bizde
Burağım 3 kilo 49 cm olmuş
anneside 80 :kedi:

Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

grenn olıve maşallah cicim kocaman olmuş tosunun aramızda birhafta bile yok ama çok iyi kilosu allahım nazardan saklasın paşanı cnm saglıkla inş

Musyascım çok teşekkür ederiz... Sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil.
Doktor böyle giderse 4 kiloyu bulur bebek dedi. Eğer o kadar kilo alırsa normal doğum yapamazmışım. Duyunca çok üzüldüm. Fakat NSt ye gitince işler değişti
Benimki doğmak üzereymiş meğer. baya sancı çıktı doktor şaşırdı muayene etti. Henüz açılma olmamış. Sürekli yatacaksın dedi. En az 37. haftaya kadar kalması lazım dedi. Aceleci çıktı yaramasss :)

masallah kuzunaa 3 kg olmus olmus haa vayy masallah..cANIm ne yiyip ne iciyorsun merak ettim ...canim desene 2.sirada sen varsin dogum icin ..2haftan kalmis
yaa ne guzel kilosuda yerinde tam istedigim seydi kendi adima..

Selam kızlar pazartesi günü doktordaydık bizde
Burağım 3 kilo 49 cm olmuş
anneside 80 :kedi:

Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

maşallh grenn ama kılolı çocukta normal doğmuyor drum bana ne guzel işte rahat rahat doğar dedı bıraz mınık olduğu için hayırlısıyla kucaklarsın inşş

greencim maşallah neyle besledin öyle kuzunu kocaman adam olmuş...inşallah 2 hafta daha dayanırsın canım..olmazsa bile senin paşan dışarıya uyum sağlıyacak hale gelmiş...allah hakkınızda hayırlısını versin...

benim oğluşum bugün itibariyleeee.....
2500gr
44 cm
:asigim:

Son düzenleme:
bende bu gün kontroldeydim oğluşum 3000gr 48cm olmuş 35+0 itibarı ile doğum tarihimiz kesinleşti 26 eylül cumartesi sezeryan oluyorum hayırlısıyla bende hala 77 kiloyum

canim peki sen sanci hissetmiyormuydun hic nst de cikmadan once....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…