2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

yağmurcan senin bebişe de maşlahhhh

maşallah bebişine ve sana canım opuyorumnanaktan
teşekkğrler kızlarr a.s.
benim bebikte sizlere göre geriden geliyor kilo olara ama olsun yeterki sağlığınla gelsin ben onu büyütürüm :ecrin_bebek:
hoş biraz kafama takııyo ama iyi olduğunu biliyorum dr normal diyor içimi rahatlatıyorum

maaşallah bütün ekim kuzularına kocaman oldular çok şükür opuyorumnanaktan:. allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. :Saruboceq:

selam kızlar bugün doktora gittik melegimizi merak e ttik büyüdümü die kızım 2500gr olmuş 34+1günüz maşallahı var 35hafta gözüküyo dedi doktorumuz herşeyimiz iyiydi şükürrr

ohh maşallah meleklerimize hepsi büyüdüler artık...artık doğuma kadar hepsi 3 küsür olur sanırım..bazı tombikler hariç tabi :))))

biz de perşembe günü randevu aldık çok özledim minik aşkımı :asigim: :ecrin_bebek:

Benim oğluşum da 35. haftada 2.600 olmuş. Ben de 72 kilo oldum. Hayırlısı olsun artık...

selam kızlar bugün doktora gittik melegimizi merak e ttik büyüdümü die kızım 2500gr olmuş 34+1günüz maşallahı var 35hafta gözüküyo dedi doktorumuz herşeyimiz iyiydi şükürrr

maşallah bebişlerimizze... maşallah.. kızlar kojaman olmuşlar..opuyorumnanaktan

maşallah meleklerimize kocaman olmaya başladılar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…