- Konu Sahibi blackbird87
-
pançita maşallah cnm :)
bnde dun gittim 32+4 iken bebişim 2300gr bnde 72 kilocuğum delikafadulden neyse bebiş gayet ıyı yolunda cok şükür herşey :Saruboceq:
eweett nihayet geldik doktordann..35+2 de münük kelebeğim 2553 gr.. kaydirigubbakcemile3 hadi yuwarlak hesap 2550 diyimm:))) boyu 47,5 cm.. benim kilom aynı hala 71im...
ooy ooy oyy maşallah kuzulara allah nazarlardan korusun bende 1 kg almışım ya unuttum demeyi neyse bi dahaki gittiğimde toptan söylerim :) zeynep, zuzum maşallah yavrularınıza ben boyunu bilmiyorum dr boyunda yanılma payı olabilir diyo bende sormuyorum zaten kilosuyla daha çok ilgileniyorum birdaha ki kontrolümüz herhangi bi aksilik olmazsa bayram ertesinde zaman nasıl geçecek bilmiyorum
bizde gittik bugun dr ye. kizim 35+0 da 2700 gr olmus.haftasiyla uyumlu dedi.yalniz basi haftasindan 2 hafta onde gidiomus.biraz kafasi buyuk olacak dedi.babasininda kafasi biraz buyukce ona cekmis zannimca CADIARZU normal dogumun zor olabilir dedi.
suyumda normalin alt sinirina gelmis.cok su iceceksin dedi.boyle giderse sezeryan yolu gorunuomus bana CADIARZU:bbo:
SAĞLIKLI OLSUNLARDA CANIM BOYU KİLOSU ÇOK MÜHİM DEİL DIŞARI ÇIKINCA BÜYÜRLER ELBET...
Maşallah canım kuzuna ...desene yaramaz kocaman bir kafayla çıkıcak...hayırlısı olsun hakkında...
canım sağlıkla gelsinde kuzucuklar kilosu boyu önemli değil..biz onları tosuncuk yaparız hele bi doğsunlar....opuyorumnanaktanooy ooy oyy maşallah kuzulara allah nazarlardan korusun bende 1 kg almışım ya unuttum demeyi neyse bi dahaki gittiğimde toptan söylerim :) zeynep, zuzum maşallah yavrularınıza ben boyunu bilmiyorum dr boyunda yanılma payı olabilir diyo bende sormuyorum zaten kilosuyla daha çok ilgileniyorum birdaha ki kontrolümüz herhangi bi aksilik olmazsa bayram ertesinde zaman nasıl geçecek bilmiyorum
bizde gittik bugun dr ye. kizim 35+0 da 2700 gr olmus.haftasiyla uyumlu dedi.yalniz basi haftasindan 2 hafta onde gidiomus.biraz kafasi buyuk olacak dedi.babasininda kafasi biraz buyukce ona cekmis zannimca CADIARZU normal dogumun zor olabilir dedi.
suyumda normalin alt sinirina gelmis.cok su iceceksin dedi.boyle giderse sezeryan yolu gorunuomus bana CADIARZU:bbo:
canım sağlıkla gelsinde kuzucuklar kilosu boyu önemli değil..biz onları tosuncuk yaparız hele bi doğsunlar....opuyorumnanaktan
buketcim maşalllah bebişine....
canım bol bol su iç.biliosun benimde suyum azalmıştı ve günde 5 lt su içerek ve dinlenerek normale döndü....inşallah seninkide normal seviyesini çıkar ve normal doğum yaparsın hayırlıısıylaaa:Saruboceqpuyorumnanaktan
maşallah canım kuzuna allah nazarlardan saklasın bolbol su iç ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?