2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

maasallah kuzuna canim sende az kilo alanlardansin 5 kg almissin toplamda doktorun bu duruma birsey diyormu?son2 hafta kg almamissin buna birsey dedi mi?

yok cnm bişiy demedi şaşırdı hatta hoşuna gitti

zuuzummm maşallah prensesineeeeeee:asigim:
opuyorumnanaktan

canım ölçülerinin olduğu kağıtta fl yazıyo ya onu 7yle çaro boyunu öğrenebilirsin:))

anam bukett ii beslemişsin maşallahhh...su için dinlen cicimm bak lalin arttı şükürr.
insallah canim.5 lt icemem ki ben 1.5 lt bile icemiodum normalde.3-3.5 lt icsem iyidir.:bbo:

amin canim.allah hepimizin minnoslarini korusun.saglikla kucaklarimiza alalim

zuzucum buyutmussun minigini.masallahh

opuyorumnanaktan

buketçim maşallah kuzumuza maşallah....

saol canim benim :1hug:

masallah tüm bebislere.. 31+1te bebisim 1500gr bende 67 kilo olmusum..bu aydan sonra benimde bebisim 2 kiloyu assin yaa.. erken dogum tehlikem var bi an önce kilo alsin istiyorum kizimin.. özellikle kilo aldiran biseyler varmi kizlar?

canım yemekk yedikten sonra bol istirahat et ve tahin pekmez ye canım o hem kan yapıyo hemde baya besliyo meyve ye bol bol birde

gunde 3 bardak yagli sut ic canim...masallah bebegine...

masallah tüm bebislere.. 31+1te bebisim 1500gr bende 67 kilo olmusum..bu aydan sonra benimde bebisim 2 kiloyu assin yaa.. erken dogum tehlikem var bi an önce kilo alsin istiyorum kizimin.. özellikle kilo aldiran biseyler varmi kizlar?

hergün 1yumurta mutlaka ye ve süt içmeyi ihmal etme

benim doktorumun dedigi tatli seyler yemek bebege kilo aldiriomus

canım yemekk yedikten sonra bol istirahat et ve tahin pekmez ye canım o hem kan yapıyo hemde baya besliyo meyve ye bol bol birde

Cici bebe bisküvisi ye tatlım, süte bana bana. Hem de süt topiğinde görmüştüm, cici bebe anne sütünü arttırıyormuş, ben şimdiden başladım. Tesadüf mü, doğru mu, psikolojik mi bilemeyeceğim ama bomba şeklinde geziyorum valla.kaydirigubbakcemile3

hoho maşallah bebişini benımkıde 33+3 ve 2100gr ama bana sankı az gelıyo sence ?senın doktorun nedıyo canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…