- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
- Konu Sahibi blackbird87
-
maasallah kuzunacanim sende az kilo alanlardansin 5 kg almissin toplamda doktorun bu duruma birsey diyormu?son2 hafta kg almamissin buna birsey dedi mi?
opuyorumnanaktanzuuzummm maşallah prensesineeeeeee:asigim:
ooy ooy oyy maşallah kuzulara allah nazarlardan korusun bende 1 kg almışım ya unuttum demeyi neyse bi dahaki gittiğimde toptan söylerim :) zeynep, zuzum maşallah yavrularınıza ben boyunu bilmiyorum dr boyunda yanılma payı olabilir diyo bende sormuyorum zaten kilosuyla daha çok ilgileniyorum birdaha ki kontrolümüz herhangi bi aksilik olmazsa bayram ertesinde zaman nasıl geçecek bilmiyorum
anam bukett ii beslemişsin maşallahhh...su için dinlen cicimm bak lalin arttı şükürr.bizde gittik bugun dr ye. kizim 35+0 da 2700 gr olmus.haftasiyla uyumlu dedi.yalniz basi haftasindan 2 hafta onde gidiomus.biraz kafasi buyuk olacak dedi.babasininda kafasi biraz buyukce ona cekmis zannimca CADIARZU normal dogumun zor olabilir dedi.
suyumda normalin alt sinirina gelmis.cok su iceceksin dedi.boyle giderse sezeryan yolu gorunuomus bana CADIARZU:bbo:
insallah canim.5 lt icemem ki ben 1.5 lt bile icemiodum normalde.3-3.5 lt icsem iyidir.:bbo:
amin canim.allah hepimizin minnoslarini korusun.saglikla kucaklarimiza alalim
zuzucum buyutmussun minigini.masallahh
yok cnm bişiy demedi şaşırdı hatta hoşuna gitti
opuyorumnanaktan
canım ölçülerinin olduğu kağıtta fl yazıyo ya onu 7yle çaro boyunu öğrenebilirsin:))
anam bukett ii beslemişsin maşallahhh...su için dinlen cicimm bak lalin arttı şükürr.
anasi 17 kilo aldi azcik buyusun dimi zemuszemus
opuyorumnanaktan
buketçim maşallah kuzumuza maşallah....
masallah tüm bebislere.. 31+1te bebisim 1500gr bende 67 kilo olmusum..bu aydan sonra benimde bebisim 2 kiloyu assin yaa.. erken dogum tehlikem var bi an önce kilo alsin istiyorum kizimin.. özellikle kilo aldiran biseyler varmi kizlar?
masallah tüm bebislere.. 31+1te bebisim 1500gr bende 67 kilo olmusum..bu aydan sonra benimde bebisim 2 kiloyu assin yaa.. erken dogum tehlikem var bi an önce kilo alsin istiyorum kizimin.. özellikle kilo aldiran biseyler varmi kizlar?
canım yemekk yedikten sonra bol istirahat et ve tahin pekmez ye canım o hem kan yapıyo hemde baya besliyo meyve ye bol bol birde
Selam kızlar,
Kızım 33+3'de 2100 gr ve ben de 60 kilo oldum. Toplamda 11 kilo almış oldum.
Selam kızlar,
Kızım 33+3'de 2100 gr ve ben de 60 kilo oldum. Toplamda 11 kilo almış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?