2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

ya kizlar hollandada doktorlar kilo soylemiyor sadece boyu soyluyor

çok ilginç, her ülkeninki farklı demek ki, bizim doktor da dün ilk kez söylemeyince ben sordum, 20. haftadan sonra bebek çok büyüdüğü için boy ölçümü yapmayız sadece ağırlık ölçüyoruz, dedi.

evet artık buyuduklerınden olcemıyorlar ama benım dr kemıklerının olcusuylemı oyle bıseylere bakıp soyluyor

ben melegimin ne boyunu ne kilosunu nede cinsiyetini biliyorum :sinifsinif: ama insallah haftaya ogrenicem hepsinia.s

üzülme şekerrr lütfennn inş. haftaya sağlıkla öğrenirsin bebişinle özlem giderirsinnn

bende cumartessiyiiple çekiyorumm inş. hayırlısıyla meleğimi görürürm Şeniz

benim minigim 22+1 ken gittigimde 510 gr di ama boyunu net bilemediklerini soyledi doktor oturur halde olduklari icin genelde doguma kadar bebekler asagi yukari hepsi ayni oluyor dedi dogumda anca net biliyorlarmis , gerci benim 6 aylik dogan ogluma dogmadan bir gun once 35 cm demislerdi 41 cm dogdu :) boy meselesi net olmuyor malesef ultrasonda

benim oğlum 22+5 iken 544 grmış hayırlısıyla bi doğsunlar doktora söyledim kilo çok önemli değil dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…