2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

ay maşallah bayagı kilo almış kuzlar enson 22de gittim 24içindeyim acab kaç yarın bende ögrencem okada ryoktur ama beslenemedim fazla diş agrımdan yaaa

bugün doktordan geldik benim paşamda 25 haftası bitti kilosu 920 gr önden gidiyormuş gelişimi doktorum söyledihihoyyyt

24+5 te 720 gramdık boyumuzda 28 cm. doktorumuz annesi gibi bıdırcık olcak galiba diyo :)% 99 erkek ama ultrasonun her zaman yanılma payı vardır % 1 de olsa ihtimali göz ardı etmeyin diyo.

bizde 24+3ken 680 gr olmuşuz. zayıf yada şişman diye düşünme canım gelişimi iyi gidiyorsa bu yeterli çok iri olursa doğumda zor olur. doğum sonrası emzirince hepsi güzel kg alıyo zaten.

nilim de 24+3 de 704 gram olmuş. ama doktor zaten 28. haftaya kadar bebekler ortalama seyirde devam ederler iri yada ufak olacağı 28. haftadan sonra belli olmaya dedi....

Benim kızım 23+3'te 618 gr. dı. Doktorumuz haftası ile uyumlu dedi.
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kavuştursun annelerine :)

bizde bugün gittik şeker testi için kan verip geldik oğluşum 840 gram olmuş 25+5 deyiz bugün itibarı ile koca kafalı bi oğluşum olcekmiş öyle dedi dr amca

25+1 de 823 gr dı oğluşum
doktor benimkinede koca kafalı dedi opuyorumnanaktan

arkadaşlarım bende dun gittım kontrolar 23+5 ve 681 gr civcivim.herşey normaldı şeker testınıde gerek duymadı daha öncekı gebelıklerde problemın yoktu gerek yok dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…