2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

maşşallah canım. bana niye doğum için bişey demiyolar yaaaaa. muhtemel 17 si ama 2 hafta önce de olabilir 10 gün sonraso ds olabilir diyo:..

sağol bidenem nilimize de kocaman maşallah seninde sezeryanmıydı canım CADIARZU

zezecim almıştır tabii annesi bak şok olcan gidince kaydirigubbakcemile3
kocaman olmuşlar maşallah artık baya baya bebekler artık

banada oyle diyorlar canim..soruyorum doktora yakinda dogma ihtimali varmi? doktor diyorki onu bilsem zengin olurdum:)kaydirigubbakcemile3
bende icimden diyorum Turkiyedeki doktorlar nasil biliyor ozaman?
dunki kontrolde bebegin basi iyice asagi inmis hatta ebe diyorki sert bi koltuga oturdugunda bebeginin basini hissedebilirsin..madem bukadar asagida bu dogumun yakin oldugunu gostermezmi ki? bana dedikleri 38.haftada da olabilir 41.haftada olabilir hayirlisi bakalim.

maşşallah canım. bana niye doğum için bişey demiyolar yaaaaa. muhtemel 17 si ama 2 hafta önce de olabilir 10 gün sonraso ds olabilir diyo:..

NUREFŞANCIIIMMM ben geldim
korktuğum başıma gelmedi..ben 3 haftadır hiç kilo almamışım hala 85,5 kiloyumhihoyyythatta doktor tebrik etti beni,pek mutlu oldumsositosositotoplamda 13,5 kilo almış bulunuyorum

kızcağızım 37+6 itibariyle,400 gram almış ona azcık üzüldüm ama bu seferki doktorum farklıydı,ultrason cihazı ABD den gelmiş,türk bebeklerinin kilosunda %10 oynama olabiliyo dedi..yani kızım 3 kilo da olabilirmiş...:sm_confused:sen yine de kızımın kilosuna 2890 gram yaz..haftaya değişirse haber veririma.s.

sezeryan tarihimiz hala belli değil,haftaya belli olcak..beklenen ise 17 ekim canım değiştir istersen:1hug:

maşallah bebişlere ve annelerimize nede güzel besliyorlar meleklerini sağlıkla doğsunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…