2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

biz de dün doktordaydık benim kızım da 3000 olmuş 37+6 da. ben 75. sancım en fazla 20yi gördü sanırım başı iyice aşağı yönelmiş ama kanala daha girmemiş günde 1 saat yürücekmşim inşallah haftaya gelebilirmiş kızım yavrum bebeğim :ecrin_bebek:

canim doktorun mu dedi gunde 1 saat yurursen haftaya gelir diye??
bu arada masallah kizina...

evt canım dr dedi aşağı iyice yönelmiş günde yarım yarım toplam 1 saat yürürsen hızlandırır dedi kanala girişini

:) devam et sen yine de hatta 2 saate cıkar şaka bi yana ben nerde kafası die sordum hala ultrasonda gorunuo kafası dedi ama gosterdiği yere bakınca(tam kasığımda) rahat oturamaz oldum bişey olur die korkumdan :) belki bulundugu yere goredir biçilen süre bilemiom ki

az daha sabır o zaman :) sağlıkla gelsinler de kucagımıza beklemek mühim deil eninde sonunda kucağımızda olacaklar nasılsa Rabbimin izniyle:)

nurefsanncım benim bugün kilom 67 çıktı..38+5 te bebişimin kilosuda 3500 gr. ve e.sezeryan olucam..teşekkür ederiz listeler için...

brnklc seni bu listeden sildim bile sekerim terfi ettin artik dogum yapanlar listesindesin ..ins yarin dogum yapinca bebegin kilo boy ve isim bilgilerini yazarsan eklerim:)

bu topic de herkes doğurunca yada dogurmaya odaklanınca kimsesiz kalmış. benim kızım yerinden memnun olunca ben kg yazmaya devam edeceğim mecbur o yerinde mutluysa ben de mutlu olmalıyım.
38+6. gününde kızım 3.240kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…