2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlar başka canım ya benim dediklerimin üstündeki desenler böyle değil ama bunlarda güzel

senin dediklerini gördüm ben. Büyüklere var ve takım olarak kızlara. aynı T shirt. Birde anne icin Queen yazıyor cocuk icin princess

evet ececim insallah denize gircez bu sene kaydirigubbakcemile3 gecen sene annesinin karninda giriyordu denize bu sene kendisi yüzcek kızım zemuszemus

hlibacım hepsi çok güzeller sağlıkla giyinsin prensesin inşallah opuyorumnanaktan

Bora: miraaaayyyyyy denize gidelim miiiiii ? :asigim:

Miray: :umursamaz: :umursamaz: biliyorsun küstüm sana bugün.
neyse yaza kadar affederim belki seni :kedi: tamam giderizzz Şeniz

ama neden neden :sinifsinif:

ohh beee :lepi: Şeniz hihoyyyt :sm_cool:

bende asya ya bikini alıcam zemuszemus ama denizden çıkınca giysin diye mothercare den penye mayo aldım hemde çok ucuza 5 tl outletinden. önce anlayamamışdım penye mayomu olur dedim ama görevli kız çıkınca giyildiğini söyledi.

çok cicimiş boramın yazlık ne çok şey almışın annesi...biz yazlık bişicik almadık daha hemen hemen, 1 pijama şortlu bide sizlerin hediyeri o kadar ben de alışverişe çıkayım gaza geldim:)

çok teşekkürler teyzesi,bence tam zamanı ececim yazlık almanın,sende alışveriş yapıp bir dökül gel kaydirigubbakcemile3

ayyyyy boracım cicilerin hepsi cok güzel yaaa. o üstler ne ögle ya cok yakısıklı olucaksın. yakıcaksın ortaligi valla. annesi cok sevkli yaa. bodyler zaten benim favorimdi gülle gülle kullan tatlım. fotoları bekliyoruz

ececim bencede bu aralar al bedenler kalmıyor sonra istedigin modelde. benim miraya aldiklarim dün baktım kalmamis hic. tam yeri tam zamanı hadi bakalım al oglusumuza cicileri guclubacismile

teşekkürler bengü teyzesi opuyorumnanaktan inşallah yaza bol bol resim eklerim giydirip zemuszemus

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

bunlarda asyacığımın cicileri

seher bayıldım süper süperrrrrr güle güle giysin nazlı kuş....Sağlıkla sıhhatle...

Asya cicilerin cok güzel tatlım. Hepsi birbirinden güzel.Beyaz tulum coooook hosuma gitti.
İyi günlerde kullan insallahkaydirigubbakcemile3

tşort lerin ve şortların bi kısmını güneş gözlüğünü güneş sütü ve sonrasını chicconun deposundan çok uyguna aldım.
gözlük piyasada 50 tl depoda 10 tl
güneş sütü ve sonrasını 20 tl ye normalde teki 20 lira
şort, tşort, atlet kilot parçsı 3 tl den almışdım
çok pişmanım çok almadıgıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…