2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepsi çok güzel sehercim,iyi günlerde sağlıkla giyinsin prensesin

Maşallahhh Bora ve Asya kuzularına güle güle giysin bayıldık ikisininde cicilerine hele mayolara ayrı bittikkk
Yawww bende dedim eşime gidelim mayo alalım die saçmalama küçücük çocuk ne mayosu mayo bezler var onlardan giydiririz diooo nasıl ikna etcemmmm klava:

ciceler çok güzelmiş. Güle güle giysinler kuzucuklar. bende epey birşey aldım ama şu resim ekleme işini beceremiyorum.

gidicen alıcan mayoyu akşam eşin gelince bak canım ben bugün defneye bunu aldım çokk tatlııı dimiii ayy çok beğenerek aldım diyeceksin (bu benim takdik çok işe yarıyo kociş duymasın) kaydirigubbakcemile3
bu arada çoook teşekkürederizz

sırnaşık şeysırnaşık şey

süper yaaaa gerçekten,resimleri bekliyoruz bengücüm üçünüzün zemuszemus

Ececim Lcw den aldım. Ama erkek icin yapmamislar, sadece Anne kız yapmıslar galiba. Yani ben görmedim erkekler icin olanı, ama istersen bak.

ay bayıldıjm ben bunları nette bulamadım ınŞ burdada vardır hemen alıcam varsaaa

cok guzelmis zeynebin , mirayin , mirayin annesinin ve kizkardesinin cicikleri .gule gule giyinin.

blue senin oglus ta daha cok yakisikli olacak bu kiyafetlerle,dikkat et kizlar kacirmasin oglunu ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…