2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boranin,mirayin,alya duanin,hilbanin,zeynep adanin,kayranin cicileri cok yakisikli ve guzeller ayni kendileri gibi.gule gule kirletsinler :))

merhabalar...

belki konusu gecmiştir ama bebişlerimize en cok ne almalıyız? nelerin yedekleri cok olmalı? mesela suan yazlıklar coğunlukta siz alısveriş yaparken kaç aya göre aldınız aldıklarınız uyuyormu ?

teşekkürler:)

bunun icin ayrı bir topik acmıstık oraya bak istersen. Ekim 2009 annelerin 2010 annelere tavsiyeler diye. orda bu konu yazılmıstı

sen 2009 annesimisin 2010 mu ona gore tavsiye verelim..

bugün kızıma mayo aldım. bikini gecen yaz sonu almıstım. yaz gelsin artık.kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaww LCW anneler gününe özel anne-kız tişörtü yapmış gören alan varmı bugün dışarı çıkmadım bakamadım burda başka bi topikde gördüm(kasım anneleri yavrularımıza aldıklarız) merak ettim bizim bebelere göre varmı acaba aynı cicileri giysek kızlarımızla

netten baktım canım t-şört sadece 0-8 yaş çocuklar için üstünde canım annem seni çok seviyorum yazıyo bize göre değil ama bebeklerimiz için alınabilir.

anne kız T shirtlerde var ben bugün baktım ama uygun beden bulamadım. cok güzel seyler var ama ben beden bulursam alcam kaydirigubbakcemile3

bizim mayomuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…