- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi hiliba
-
hlibacım çok güzel hepsi güle güle giyinsin prensesinn
hiliba ciciler çok güsel..
hilibacım ciciler çok güzel şorta bayıldık bizde
teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrr
bengüüüüüü nerden aldın bunları?????? süpppperrmiş...anne oğul baba oğul versiyonu var mı çok beğendim delikafadulden
ay dayanamadım bugün bende aldım yalnız penguenlinin küçük boyu kalmamış kendime aldım bende:)))
arzucum evet soobee'de çok güzel indirimler var 15 parçayı 140 TL'ya aldım geçen gün
ay dayanamadım bugün bende aldım yalnız penguenlinin küçük boyu kalmamış kendime aldım bende:)))
arzucum evet soobee'de çok güzel indirimler var 15 parçayı 140 TL'ya aldım geçen gün
gerçekten çok iyiydi fiyalar daha da durmak isterdim ama boranın uykusu geldi,çok bakamadımay dayanamadım bugün bende aldım yalnız penguenlinin küçük boyu kalmamış kendime aldım bende:)))
gaziemir kipadakine gittik bugün,oradakinde daha çok çeşit var ksk'ya göreneeeee sobe nerde yaw...
ohaoldumsmile
bem bugün mothercare den bir iki bişi aldım çok pahalı yeni sezon.
lcw girilecekgibi deüil çok kalabalıktu
Güle güle giyy tatlı Borammm hepsine ama özellikle kırmızı şortuna bayıldıkk..maşallahh kuzuma
Bu arada sözüm sana anasııı iiki oğlun varrr bide kızın olsa naapcan acaba diyorumm bu kadar süslü heç çıkmassın artık bebe mağazalrındann diliyorummm 2.. kız olsuuunn şöylee kokoşş kokoşşş ne diimm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?