2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hlibacım çok güzel hepsi güle güle giyinsin prensesinn
bengü ne zaman yapıldı yahu :)) güle güle giyinsin mirayım

hiliba ciciler çok güsel..

evet aybıke bende hiç memnun kalmadım eski prima daha güzel..

hilibacım ciciler çok güzel şorta bayıldık bizde

miray kuzumunkine ayrı bittikkkk tatlı minikim güle güle giysin

sağolasın Aybikecimm bende merak ediyorum hatta kocişe yarın gelirken alsana diorumm demek kötü gerek yok o zaman şaşmamak lazım aktif bebektenopuyorumnanaktan

arzu valla hemen geldi boshayallersmile. tesekkürler tatlım

solstice cok sagol canım daha güzeleri sizin olsun

bende aldım prima cottondan ben fena bulmadım. evet kokusu diyeri gibi güzel kokmuyor ama ögle kötü koku almadım ben. diyerine göre biraz daha yumusak ve üstündeki susam sokak motivlerde cok sirin. Sanki modelli diyerine göre bazi yerleri daha bir rahat duruyor gibi geldi bana. Ama aktif bebekte cok güzel.

bugün aldıklarımız,sobee de güzel indirim vardı

bengüüüüüü nerden aldın bunları?????? süpppperrmiş...anne oğul baba oğul versiyonu var mı çok beğendim delikafadulden

ay dayanamadım bugün bende aldım yalnız penguenlinin küçük boyu kalmamış kendime aldım bende:)))

arzucum evet soobee'de çok güzel indirimler var 15 parçayı 140 TL'ya aldım geçen gün

ay dayanamadım bugün bende aldım yalnız penguenlinin küçük boyu kalmamış kendime aldım bende:)))

arzucum evet soobee'de çok güzel indirimler var 15 parçayı 140 TL'ya aldım geçen gün

neeeee sobe nerde yaw...
ohaoldumsmile

bem bugün mothercare den bir iki bişi aldım çok pahalı yeni sezon.
lcw girilecekgibi deüil çok kalabalıktu

canım karşıyaka'da ege park'da varmış internette soobee diye yaz görürsün ama mağazalarda daha çok çeşit varr

Güle güle giyy tatlı Borammm hepsine ama özellikle kırmızı şortuna bayıldıkk..maşallahh kuzuma
Bu arada sözüm sana anasııı iiki oğlun varrr bide kızın olsa naapcan acaba diyorumm bu kadar süslü heç çıkmassın artık bebe mağazalrındann diliyorummm 2.. kız olsuuunn şöylee kokoşş kokoşşş ne diimm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız arzu inanmiyorum sana yaa gene almısssss opuyorumnanaktan

sobee internet sitesinde pek secenek yok EGS ye gidin bence. Bornovada Outlet magzasi var ama ben oraya hic gidemiyorum orda Bornova Park mi ne var orda.

Valla bende mothercarden aldım bir elbise dis budayı icin. Ama fiyatlar dedigin gibi cok.
benim gözüm zarada bir elbisede kaldı herhalde onu alıcam daha birde günlük birkac sey lazım

o 23 nisana kadar indirim vardı o zaman mı aldın? simdide indirim var herhalde msj gelmisti bana.

15 parca aldın ve fotograf koymuyorsun, olamaz ögle

gerçekten çok iyiydi fiyalar daha da durmak isterdim ama boranın uykusu geldi,çok bakamadım
neeeee sobe nerde yaw...
ohaoldumsmile

bem bugün mothercare den bir iki bişi aldım çok pahalı yeni sezon.
lcw girilecekgibi deüil çok kalabalıktu
gaziemir kipadakine gittik bugün,oradakinde daha çok çeşit var ksk'ya göre

vallahi zümrütcüm kız olsaydı eşim kredi kartlarını bana bırakırdı ve uzuuuun bir süre görünmezdi herhalde kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana inşallah kardeş düşünürsem kız olsun yerimseniben

aaa evet bizim kuzen anlatmıstı ordada var sobee ah keske bende gidebilsem oralara.
eyvahedigeldismile ama cok uzak yaa.

gülle gülle giyinsin boram benim.

hehe aldım yaa bengü sormaaa :)) çok teşekkürler
ben alışverişkolik oldum sanırım ama sadece boraya,biri beni durdursuuuuunnnn eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

yaa eski çalıştığım iş yeri gaziemirdeydi ya arkadaşlarımı görmek istedim,gitmişkende uğradık soobe ye... yoksa bize de uzak canım

vall problem de orda zaten hep onlara alıyoruz cocuklar ikoncan oluyor. beni sorma. daha gecen gün kendime birsey aldim. bakasım bile yok ya.

mustafanın yeni cicileri pek güzel özellikle micky mouse tshirt ü
güle güle kullansın babasının da kesesine bereket
bizde 10 gündür bursadayız burdan aldığımız cicişler..

1 numara kızımın 1 numara t-shirt ü:)

ilk hüüp ü:)

yazlık elbiseleri

bursaya sık sık geldiğimiz için alalım dedik zor oluyor sürekli kucakta akannehir

ve ilk görüşte aşık olduğum kot görünümlü taytı

bunlar da yazlık bappalarımız:asigim:

ah ah bitiriyorsunuz beni bu ne yaa.

bu my little pony ve hello kitty elbise nerden söyle hemen cok güzel yaa.
papalariniz bir ayrı güzel. gülle gülle kullansın benim kokos alya

ay bu yazlık fotoları iple cekiyoruz cok tatlı olucaklar cok

bengücüm aynen yaa,bir ara çıkıp kendimize alalım bişeyler yaa aklinialirimsmile

alyamın cicilerinin hepsi çok güzel,ayakkabılara ayrı bittim :)) iyi günlerde sağlıkla giyinsin inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…