2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cicileri çok tatlıymış şirinenin cnm gülegüle giysin aktivite masasıda çok eglenceginden eminim şimdiden hayılı olsun minişimize güle güle kullansın hepsini saglıkla

kiz bengu kanima girme simdi cicileriniz cok guzel miros gule gule kullansin , ben de aldim birkac kislik , cekeyimde koyayim bir ara.

güle güle giyinsin mirayımmmm hepsi çok ciciler...
bengücüm mothercare de benzer görmüştüm ondan mı ? güzel birşeye benziyor...

sagolun kızlar. masayı ben jokerde gördüm begendim türkce konusuyor. mothercarede bakmadım daha bilmiyorum ordaki nasıl birsey. bu renkleri sekilleri ögretiyor orda oynatım baya hosuna gitti.

zelda bekliyorum senin fotoları. bende yarın eklerim tekrar birkac tane opuyorumnanaktan

cicleriniz cook şeker saglıkla giysin kokoş kızın canım..ben de alacam bir aktivite masası artık yaa belki o ilgisini çeker de benim masaların ayakları ve sandalyeler darbe yemekten kurtulur...!!!!

miray şekeri güle güle kullansın çok güzel ve kullanışlı şeyler valla
babbası da çok cici kaç numara alıyorsunuz?
kapşonlular da mı mothercareden kuzum?

haydi bizim de kis pijama ve gezme kreasyonumuz begeninize sunulur :))

Uploaded with ImageShack.us

buda ben fotograf cekmeye ugrasirken dagitan ceylin :))

seldaaaaaaa mağazalarda diğer bebeklere bişey kaldımı??? kız bu neeee..ama bayıldım bayıldım hepsine cook yakısacak kızımaaa.hepsini saglıklı günlerde giysin insallah...yaa bakmaya doyamadım sanırım dayanamayıp bi daha doguracam :))))) belki kızım olur...

ceylinimin cicileri çok şık maşallah çok yakışcak kuzuma hele okediliye bayıldım digeride çok şeker renklerde süper tam bıcırık renkler gülegüle saglıkla gşysin cicileri biz daha başlamadık hala oluyo cicilerimiz kilo azaz aldıgımız için

ya ben ne yaptiysam kere gelmis.kusura bakmayin kizlar,gizos silebilirmisin eger gorursen benim diger fotolari canim.

tesekkurler canim,daha guzelleri zeyneb adaya olsun insallah.opuyorumnanaktan

saol cnm bnm ben buara mini eteklere taktım kızımın bitaraflarını açma niyetindeyim hehe yakışıyo .çok hoşuma gidiyo mini mini etekler

dogur kiz dogurr , gaza gel :)) tesekkur ederiz ayrica ceylin adina da :))

dogur kiz dogurr , gaza gel :)) tesekkur ederiz ayrica ceylin adina da :))

:1shok::1shok::1shok:

ayy ALLAH isteyene versin ben almayayım şimdilik yoksa kafayı sıyırırım diğeri de bunun gibi olursa:)))) zaten benim içime hep 2.de erkek olacakmıs gibi geliyor.hayırlısı tabii saglıklı olsun da...

saol cnm bnm ben buara mini eteklere taktım kızımın bitaraflarını açma niyetindeyim hehe yakışıyo .çok hoşuma gidiyo mini mini etekler

mini etek almistim ben gecen hosuma gitti ama emekledigi icin pek kullanisli olmadi,surekli totosundan yukari cikiyordu indirmek zorunda kaliyordum,ancak yurumeye basladiklarinda guzel olur botla falan :)

hahahah kiz daha cok var,indirim vardi o gun dayanamadim zaten de kis geliyor diye alayim dedim kis stogu :)) valla seldus burda indirim oldugu zaman guzel indirimler oluyor ben o kiyafetlerin hepsine toplasan 150 dolar verdim ve daha fotosunu cekmedigim kiyafetleri var onlar da dahil.

Orda cocuk kiyafetleri pahali biliyorum , isteyen olursa bana para gonderin kislik kiyafetlerini alir yollarim hem de 1 kis boyunca giyer.

hemen hesap numaranı veeeer!!!!!!!sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…