haydi bizim de kis pijama ve gezme kreasyonumuz begeninize sunulur :))
Uploaded with ImageShack.us
buda ben fotograf cekmeye ugrasirken dagitan ceylin :))
ceylinimin cicileri çok şık maşallah çok yakışcak kuzuma hele okediliye bayıldım digeride çok şeker renklerde süper tam bıcırık renkler gülegüle saglıkla gşysin cicileri biz daha başlamadık hala oluyo cicilerimiz kilo azaz aldıgımız için
seldaaaaaaa mağazalarda diğer bebeklere bişey kaldımı??? kız bu neeee..ama bayıldım bayıldım hepsine cook yakısacak kızımaaa.hepsini saglıklı günlerde giysin insallah...yaa bakmaya doyamadım sanırım dayanamayıp bi daha doguracam :))))) belki kızım olur...
dogur kiz dogurr , gaza gel :)) tesekkur ederiz ayrica ceylin adina da :))
saol cnm bnm ben buara mini eteklere taktım kızımın bitaraflarını açma niyetindeyim hehe yakışıyo .çok hoşuma gidiyo mini mini etekler
seldaaaaaaa mağazalarda diğer bebeklere bişey kaldımı??? kız bu neeee..ama bayıldım bayıldım hepsine cook yakısacak kızımaaa.hepsini saglıklı günlerde giysin insallah...yaa bakmaya doyamadım sanırım dayanamayıp bi daha doguracam :))))) belki kızım olur...
hahahah kiz daha cok var,indirim vardi o gun dayanamadim zaten de kis geliyor diye alayim dedim kis stogu :)) valla seldus burda indirim oldugu zaman guzel indirimler oluyor ben o kiyafetlerin hepsine toplasan 150 dolar verdim ve daha fotosunu cekmedigim kiyafetleri var onlar da dahil.
Orda cocuk kiyafetleri pahali biliyorum , isteyen olursa bana para gonderin kislik kiyafetlerini alir yollarim hem de 1 kis boyunca giyer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?