2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mini etek almistim ben gecen hosuma gitti ama emekledigi icin pek kullanisli olmadi,surekli totosundan yukari cikiyordu indirmek zorunda kaliyordum,ancak yurumeye basladiklarinda guzel olur botla falan :)

ay cicilerinize bayıldım hepsi cok ama cok güzel o bodyler harika, uyurken bile sık olcak benim kızım masallah.

etek kilotlu alırsanız cok kullanıslı oluyor. bana ögle birtane hediye geldi etek yukarı kaymıyor asadan kilot oturdugu icin ve bezide gözükmiyor ben cok begendim onu

seldaaaa yok siz beni kudurtuyonuz yapcam ben ikinciyi bu gidişleeee =)))
herşeyi çok güzel çok zevkl her zamank gibi...güle güle sağlıkla giyinsin prenses bayanssulusmile

saol cnm bnm ben buara mini eteklere taktım kızımın bitaraflarını açma niyetindeyim hehe yakışıyo .çok hoşuma gidiyo mini mini etekler
aç kızzz aççç ne güzel işte,büyüyünce açamaz o kadar hemmm zemuszemus

ya var ya hep kız kız diyorum ama işin gerçeği benimde içimden 2. de erkek olaak gibi geliyor yaparsam...bora gibi hareketli olursa yanarım vallahi iki tane delü oğlan sempatiksalakcinni

arzuu aynen eşime diyorum ki 2.de erkek olacak sanırım anaam ben naarım evde 3 erkek bunlar büyüyünce 3 adam evde..ütü yemek temizlik..gelinler de benim gibi tembel olurlarsa yandım ben yandııım((((

vereyim canimmm :))) ben sana ozelden internet adresi vereyim carters in ordan bak begen yusufuma

tamam cnm bak eşim bugün maaş aldı bitmeden halledelim su işi:)))))) ben de sana msj atmıstım bi 2 saat önce hala bakmadın sanırım:))))

arzuu aynen eşime diyorum ki 2.de erkek olacak sanırım anaam ben naarım evde 3 erkek bunlar büyüyünce 3 adam evde..ütü yemek temizlik..gelinler de benim gibi tembel olurlarsa yandım ben yandııım((((

geln kaynana toprağına çekermiş =))
ayy zor vallahi,hani birşey değil ütüsü çamaşırı ayyyyyy düşünmek bile istemiyorum =))eyvahedigeldismile

zellda süper miş 8.5 dolar mı o ikili takımlar süpermiş dur biraz daha bakayım...:))))

seldusum sen bana begendiklerini soyle ben hallederim parasini sonra konusuruz canim , indirim ne zaman bitiyor bilmiyorum cunku.ozelime de simdi gordum mesajini canim,okudum,ok dir.

sagol bengucum,sizin cicilerde cok guzel kotunuz da super.
benim de kilotluydu aldigim mini etek ama fayda etmedi kilodu yapisik degildi cunku.

zellda süper miş 8.5 dolar mı o ikili takımlar süpermiş dur biraz daha bakayım...:))))

evet hem de cok kaliteliler yika yika giydir.

sagol arzucum,insallah 2. ye kiz dogurursunda gonlune gore giydirir suslersin.borada kizkardesine abilik yapar heyt hoyt bakmayin kizkardesime ulen der artik o zamana kadar :))

zelda foturaf eklemesin
sağlığa zararyasakkelime
ceylin güle güle mutlulukla huzurla sağlıkla giysin süperler
bi ara atlayıp amerikaya gidek kızlar alışverişe heheheh:)

gelmenize gerek yok,begenin ben size yollarim ,ben adresi seldusa verdim ordan kiz kiyafetlerine de bakin,indirim var aybikim.annem ayin 20 sinde turkiyeye geliyor kargo parasi odememis oluruz en azindan.

valla ben baktım süper şeyler var ..benim herife sabah gösterince erman kuzu gibi kaskatı kesilecek eyvahedigeldismile

yollarsın biliriz kuzum ama memleket görsek fena mı olur
şaka bi yana kocik çok istiyor amerkayı gezmeyi ama ben isviçreye giderken afakan baskıyo düşün 2buçuk saat sizin oraya fıttırırım heralde
ne adersi bu arada online satış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…