mini etek almistim ben gecen hosuma gitti ama emekledigi icin pek kullanisli olmadi,surekli totosundan yukari cikiyordu indirmek zorunda kaliyordum,ancak yurumeye basladiklarinda guzel olur botla falan :)
aç kızzz aççç ne güzel işte,büyüyünce açamaz o kadar hemmm zemuszemussaol cnm bnm ben buara mini eteklere taktım kızımın bitaraflarını açma niyetindeyim hehe yakışıyo .çok hoşuma gidiyo mini mini etekler
:1shok::1shok::1shok:
ayy ALLAH isteyene versin ben almayayım şimdilik yoksa kafayı sıyırırım diğeri de bunun gibi olursa:)))) zaten benim içime hep 2.de erkek olacakmıs gibi geliyor.hayırlısı tabii saglıklı olsun da...
hemen hesap numaranı veeeer!!!!!!!sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
vereyim canimmm :))) ben sana ozelden internet adresi vereyim carters in ordan bak begen yusufuma
arzuu aynen eşime diyorum ki 2.de erkek olacak sanırım anaam ben naarım evde 3 erkek bunlar büyüyünce 3 adam evde..ütü yemek temizlik..gelinler de benim gibi tembel olurlarsa yandım ben yandııım((((
süper durur ben kokoş botlarını aldım pembe tüylü tüylü ponponlu hehe
sagol bengucum,sizin cicilerde cok guzel kotunuz da super.ay cicilerinize bayıldım hepsi cok ama cok güzel o bodyler harika, uyurken bile sık olcak benim kızım masallah.
etek kilotlu alırsanız cok kullanıslı oluyor. bana ögle birtane hediye geldi etek yukarı kaymıyor asadan kilot oturdugu icin ve bezide gözükmiyor ben cok begendim onu
seldaaaa yok siz beni kudurtuyonuz yapcam ben ikinciyi bu gidişleeee =)))
herşeyi çok güzel çok zevkl her zamank gibi...güle güle sağlıkla giyinsin prenses bayanssulusmile
tesekkur ederiz hayatim,insallah senin de 2. si kizin olsun gonlune gore giydir susle :)
aç kızzz aççç ne güzel işte,büyüyünce açamaz o kadar hemmm zemuszemus
ya var ya hep kız kız diyorum ama işin gerçeği benimde içimden 2. de erkek olaak gibi geliyor yaparsam...bora gibi hareketli olursa yanarım vallahi iki tane delü oğlan sempatiksalakcinni
zellda süper miş 8.5 dolar mı o ikili takımlar süpermiş dur biraz daha bakayım...:))))
seldaaaa yok siz beni kudurtuyonuz yapcam ben ikinciyi bu gidişleeee =)))
herşeyi çok güzel çok zevkl her zamank gibi...güle güle sağlıkla giyinsin prenses bayanssulusmile
aç kızzz aççç ne güzel işte,büyüyünce açamaz o kadar hemmm zemuszemus
ya var ya hep kız kız diyorum ama işin gerçeği benimde içimden 2. de erkek olaak gibi geliyor yaparsam...bora gibi hareketli olursa yanarım vallahi iki tane delü oğlan sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?