2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun canlarım allah razı olsun güzel dileklerniz için evet zelda teyzesi kokoşluk var bu kızçede anası gibi içi karanlık kıyafetler giymiyo hehe aytbike teyzesi annesinide romorkörüne koycak arkaya artık 7günde sizin evde oluruz o akülüyle ehliyet sorunuda yok hehe

ohhhhh zeyneb cok sansı valla.neler almıs annesi neler. kıslıklar hazır desene bot bile alınmıs. masallah hepsi cok tatlı botlar cok sirin.

saol teyzesi vallahi bi botları ben aldım geri kalanlar hep annaneler babanneler geldiginde yengeler getiriyo daha çıkmadım yani alışverişe bide benim prematüre kızçem fazla büyümediginden hala 9aylık badilerini giyiyo:)

en güvenilir markalardan biri burada seldacım ben de çok araştırdım...şimdilik memnun halinden rahat yürüyor,gerçi almakta ben biraz geç kaldım =))
bence kesinlikle önce alma çünkü çok çabuk büyüyor ayakları...en güzüli dediğin gibi yürüdükten sonra almak

bora paşanın cicisi cook güzelmiş annesi saglıkla giysin insallah ..tıpış tıpış yürüsün kuzu..

sağol selduş teyzesi meleklerimizin hepsi sağlıkla yürüsün inşallah opuyorumnanaktan

bunlarda bizim yeniciclerimizden birkaçı zellda teyzemizi yorduk emekleri için cook tsk ederiz ..:asigim:

cok begenerek aldıgım ama yusufu küçük gelen yeleğimiz(( farmuarı kapanmıyor göbüşünden:)

tulum ve hırkamız bunlar cok seker oldular ..:asigim:

polar takımımız..

pijamasmız ve yusuf utkanın lolipop almaya calısan elleri:))))

Son düzenleme:
:))) tosun pasa o kapanmayan gobegi yerim cokacimcoook

:)))) diğerleri tam oldular teyzesi sadece yeleklerin önü kapanmıyor boyları iyi de:))) bir de coraplar ve patikler olmadı daha dogrusu patik ayagına zar zor girdi sıkar diye kotktum :))) ama hepsi de cook güzel tekrar tsk ederiz
.bu arada yusufun ayagı 23numara olmuss!!!!! aldıgım hiiç bir terlik va ayakkabı olmuyor(((

erkek adam koca ayakli alkisalkisalkis sen gonder annemle ben onlarin 24 aylik olani alayim,tosun masallah tosunnn :))) o koca gobegi ancak sigar :))

saol canım benim düşünmen yeterli oldugu kadar olur olmazsa da baska bir kısmetlisi cıkar bizde uşak cook:))))3 tanesi de yolda geliyor:))) birinden birine olur herhalde..yine de coook tsk ederim öptük cook seni teyzesiiiopuyorumnanaktan

herşey çok güzel,güle güle sağlıklı günlerde giyinsin yakışıklı paşa

tsk ederiz teyzesi daha iyileri tüm kuzuların olsun..öptük cokopuyorumnanaktan

sağolasın aybikim..zaten sırf salopet için o kadar siperiş verdim..ama değdi cook yakıstı yaaaa
popiş arkadan göbek önden tam süper oldu:)))))

ekle cabuuk ben de seninkileri merak ediyorum ...

Son düzenleme:
ALLAH'ım bayıldım hepsine aybiiik cook güzeller yaaa ...benim bile küçülesim geldi:))) hayırlı saglıklı günlerde giysin kuzum insallah..tulumlar takımlar harika yaaa cokyakısacak kesin alya prensesine..bunları gördükce bir de kız dogurasım geliyor:)))))

selduş aybike bayıldık cicilere zeynebte baktı bunlar kimin der gibi hehe güle güle saglıklı günlerde giysinler renklerden modellerden zellda teyzelerinden seçmeler geldi bana yanlış tahmin etmiyom inşallah saglıkla giysin hepsideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…