2009 Ekim bebişlerinin odasını ayırdınız mı?

gulican

Küçük Yumurtam...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
2.416
0
116
Ankara
Oğlum geceleri bizim odadaki park yatakta uyuyor, gündüzleri kendi odasında yatırıyorum. Geceleri artık çok sık uyanmıyo, ben de bu hafta sonu geceleri de kendi odasında yatırsam artık diyorum. Sizce erken mi?
Bi yandan da 6 aydan sonra anneye bağlanmaya dönemi oluyo diyolar iyice zorlaşmasından korkuyorum :bbo:

ayy bu hususta bende karasızım oğlum sepete sığmıyor çünkü bu ayın sonunda bende odasında yatırayım diye düşünüyorum yan yana odalarımız ama geenede cesaret edemiyorum yaaa bilmiyorumkismile

ben nasıl ayırcam bilmıyorum kızım tek belki yatar ama ben onsuz yatamam:) zaten cok sıkta uyanıyo yaza anca

ayy bu hususta bende karasızım oğlum sepete sığmıyor çünkü bu ayın sonunda bende odasında yatırayım diye düşünüyorum yan yana odalarımız ama geenede cesaret edemiyorum yaaa bilmiyorumkismile

Yaa işte ben de tırsıyorum. Sanki bişiy olur da duymazsam diye.
Bi yandan da diyorum ki sanki malikanedemi yaşıyoruz apartman dairesi işte telsiz de var ne olacak sanki :sm_confused:

Ben kuzuma oda yapmadım..
Ama çocuk odası olucak bi boş odamız var..Ama hemen ayırmaya cesart edemem heralde.
Seneye düşünüyorum..

slm kızlar ben kızımı 2 aylıkken ayırdım.onu ayırmasam yatak odasında 4 kişi yatıyor olcaktık:)))5 yaşındakı oğlumda nıye ben tek yatıyorum dıye yanımıza gelıyordu.şimdı oglumda cok mutlu.kardesıyle aynı odayı paylaşmaktan.

ben nasıl ayırcam bilmıyorum kızım tek belki yatar ama ben onsuz yatamam:) zaten cok sıkta uyanıyo yaza anca

Ben de zorlanırım ya. O uyanmıyo ama ben kırk kere uyanıp kontrol ediyorum....

Ben kuzuma oda yapmadım..
Ama çocuk odası olucak bi boş odamız var..Ama hemen ayırmaya cesart edemem heralde.
Seneye düşünüyorum..

Yatağında iyice oturup kalmaya anlamaya başlarsa iyice zor olur diyorum. Bizimki yeniliklere pek sıcak bakmayan bi bebek seneye bırakmamam lasımm :delphin:

oooooo ben 1 aydır odasında yatırıyorum çok huysuzlanırsa yanıma alıyorum.

Ayyh odayı ayıran birini buldum. :teytey:
Nası oldu canım yadırgadı mı ilk gece.
Bizim bi düzenli gece uykumuz var, onu da böyle bozmak istemiyorum. Gün içinde perişan ediyo beni...
Acaba ilk gece park yatağını mı kendi odasına koysam CADIARZU

önce gündüz uykularında alıştırdım odasına lambanın anahtarınıda dimmerlı yaptırdım yani kısılanlardan.gece hafif kısıyorum böylece uyanınca korkmuyo.hiç zor olmadı

bende ayıracağım bebeğimin odasını ki buna mecburum.Yatak bizim odaya sığmıyor malesef. Ben oğlumun odasında yatıyorum bu gidişle eşimle iki yabancı olacağız sempatiksalakcinni oğlumda geceleri deliksiz uyuyor maşallah.zaten odalar bitişik.telsizimde var. ınşallah bir sorun olmaz..........

bizim aile haytımız yok zaten daha bir kere eşimle uyudum. hep kızla oturma odasında çekyatta yattık...şimdi odamıza geçicez yvaş yavaş.. kızın beşiği orda bende yatağıma kavuşmuş olurum. inş. kız beşikte sorunsuz ytar

Oğlum benim odamda değil biz oğlumun odasında yatıyoruz :)) yatak odası su aldı ve rutubet yaptı bu sene taşınır taşınmaz odalarıda ayırıcam... Bende kısmalı anahtar aldım gece kızık şekilde ışığımız yanıyor

yaaa benim niyetimde bu ayın sonunda yatağına geçirmek eşimde bende salonda perişan olduk koltukta yatmaktan yatağımızı özledik yahu :roflol:

dora aslında yadırgamaz gibi geliyo ama ben onu nasıl duycam ondan korkuyorum zaten 1 kere kalkıyo gecede ondada çok ağlamasa bari olmazsa telsiz alcam napimm yada birilerinden ödünç alcez artıkın bi kaç aylığına zaten beşiği oğluma ufak geliyo büyük yatağına geçtimi rahat edecek ama ama ama ....

gülicancım barış eve geldiği günden beri odasında uyuyor....hiç bizim odamızda uyumadı....yerimseniben.

lalimm gece nasıl duyuyorsun seninde oda dibindemi yoksatelsizlemi şekercim :uhm:

ayy bizim dip dibe o zaman bende duyarım heralde demi ama benimki ağlamay ı bilmiyo onfdan acaba diyorum

ayy bizim dip dibe o zaman bende duyarım heralde demi ama benimki ağlamay ı bilmiyo onfdan acaba diyorum

bence duyarsın cnm...ağlamayı bilmiyormu süper ya..:nazar:.gizoşcum bize cönder barış doraya ağlama dersi versin birazcıkkk:1rolleyes:

Ehhh o zaman bizimki ayrılmak için yeterince büyümüş demekki... zemuszemus

bencedeee canımcımm:asigim:

Back
X