2009 Ekim bebişlerinin odasını ayırdınız mı?

kızlar ben bebeğimi yaklaşık 2 aylıktan beri kendi odasında yatırıyorum ilk başta çok zor oldu bana ama sonra alıştım şimdi de kendi odasının dışında asla yatmıyor babamız gece nöbete gittiğinde yanıma alıyordum o zamaan küçük hanım yatağını istiyor ve sürekli depiniyor bence ayırmayanlar bir an evvel ayırsın oda odasını bilsin ve sevsin

bende çok istiyorum ama dr.umuz olmaz diyor 6 aylık olsun ondan sonra diyo ya..

Bende ayırmadım daha.yanımızda park yatakta yatıyor.Nasıl olacak hiç bilmiyorumm.gece uyandı mı hafifte olsa sallıyorum.kendi yatağı sallanmıo.ondan gözümde büyüyor,yatıramam gibi gelio.

Offf televizyonda Sabiha Paktuna Keskin'i izledim, psikolojik açıdan ayrı odayı önermiyorum dedi yaaa... Aynı odada ayrı yatak diyo, ama bebek diye kesinlikle yanında yakınlaşmak yok diyo. Ben de tırstım ayıramadım şimdilik kafamçokkarıştı

eeee napıcaz aynı oda ayrı yatak yanında yakınlasmıycaz ne zaman yakınlascaz uyurkende olmuycaksa

eeee napıcaz aynı oda ayrı yatak yanında yakınlasmıycaz ne zaman yakınlascaz uyurkende olmuycaksa

Valla canım kadın kesinlikle olmayacak diyor, uyuyo falan diye düşünmeyin sakın dedi. O koşulları bi şekilde sağlayacakmışız.
Ne biliyim sanki herşey çok kolay bi bu eksik.
Uykusu, yemesi, tuvaleti hepsini tam söylenenler gibi yapmak çok zor :umursamaz: Ben hamile kalırken bu kadarını düşünmemiştim akannehir

Valla canım kadın kesinlikle olmayacak diyor, uyuyo falan diye düşünmeyin sakın dedi. O koşulları bi şekilde sağlayacakmışız.
Ne biliyim sanki herşey çok kolay bi bu eksik.
Uykusu, yemesi, tuvaleti hepsini tam söylenenler gibi yapmak çok zor :umursamaz: Ben hamile kalırken bu kadarını düşünmemiştim akannehir

o uyurken de mi yakinlasilmicak mis kaydirigubbakcemile3 eee nasil olacak peki aklinialirimsmile

kızlar bende de ikizler var maalum,
başından beri odalarında önce aynı yatakta yatırdım,
3 aydan sonra da birbirlerini uyandırmaya başladıktan sonra byataklarını da ayrı odalara ayırdım,
yani anlayacağınız hepimiz şimdilik ayrı dünyalarda takılıyoruz,

ama yanımda yatsalardı,ben de uyusalar bile şeedemezdim herhalde kaydirigubbakcemile3

evet dün kızımın odasını ayırdık çok heyecanlıydım nasıl olcak diye güzel de oldu valla duymam diye endişe etmeyin duyuluyo eğer çok uzak değilse odalar arası mesafe

ya ben ayırdım 2 gün annem yanımdayken ama o kadar uykusuzum ki nasıl uyuduysam hiç uduyamadım odalarımızda yanyana ve kızım cok bagıra bagıra ağlamıyo :(
tekrar cesaret edip ayıramadım telsiz almam gerekıyo

ya ben ayırdım 2 gün annem yanımdayken ama o kadar uykusuzum ki nasıl uyuduysam hiç uduyamadım odalarımızda yanyana ve kızım cok bagıra bagıra ağlamıyo :(
tekrar cesaret edip ayıramadım telsiz almam gerekıyo[/QU

telsiz bizde de var ama işe yaramadı telsizden önce duydum şükür bende kapattım zaten telsiz biraz yüksek sesi alıyo ben memnun kalmadım o kadar ağlayana kadar

benim kızım sepetinden kalkmaya çalışıodu ve park yatak aldım orda yatırıyorum yanımızda yani odasına cesaret edemedim babasıda istemedi malesef odadaki yatağı ölece duruyo...

arkadaşlar daha önce yazmişmiydım bılmıyorum ama babaları dınlemeyın ben oğlumu 6 aylıkken babası ıstemedı halde ayırmiştım ama şimdı kızımı 3 aylıkkenden berı ayırdım 4 aydır nerdeyse odasında yatıyo boylesı çok daha ıyı bence.

Back
X