2009 eylül anneleri doğum öyküleri

anaaaaammmm patır patır dökülüyo bebeklerimiz desene
hay maşallah, hadii bakem ikizler bittiyse sıra kimde :teytey:
sağlıcakla gelin minik kuşlar

Anaa ne güzel haber yeni bebişler katılmış aramıza. Sağlıklı büyüsünler. Maşallah hepsine

cnm kuzularınla bi ömür mutlu saglıklı ömürler dilerim....

en başta hepinizi özlediğimi söyleyerek hemen kızımın kucağıma verildiği an ve öncesini anlatmak istiorum.. 24 ağustos pazartesi günü rutin kontrolüm vardı.. ama ben baya sıkılmıştım hamileliğimin verdiği ağırlıktan.. normalde aşırı hiperaktif olan ben artık yürürken bile nefes almakta zorlanıodum.. bişey yaparken başkalarına minnet etmek zorunda kalmaktan nefret eder olmuştum... aslında normal istiyordum ama ne sancım çıkıodu ne en ufak bi belirti.. dr um kızımın kilosunun gayet iyi olduğunu istediğim zaman sezryan alabileceğini söledi.. ama normalden vazgeçme dedi.. düşündüm... hem kızımı artık görmek dokunmak istiyordum hemde hamileliğimin verdiği psikolojiden kurtulmak... eşimi arayıp izah ettim sağolsun anlayışlı oldu.. ne zaman sezeryan olmamı istediğini sordum ramazandayız cuma günü gelsin kızımız dedi.. bende onun bu kararında anlayışlı oldum ve 4 gün daha bekledim hatta belki normal gelir umuduyla bekledim.. derken geceleri uykusuzlukla arkadaş olan ben ayın 27 sini 28 ine bağlayan gece stresten gece 12 de bayılır gibi uyumuşum... uyandığımda saat 7 idi. dr um sabah 8 de orda olmamı 9.30 da beni ameliyata alıcaklarını sölemişti.. hala inanamıodum uyandığımda kızım en fazla ALLAH nasip ederse 3 saat sonra kollarımda olacaktı.. kalkıp hemen üstümü giyindim eşimi ve ailemi uyandırdım sanki doğuma ben değilde eşim gircekti.. öyle heyecanlı öyle stresliydi.. eli ayağına dolaşmış ne yapıcağını bilmiodu aşkım benim.. çantamızı taktı koluna direk hastane yoluna :) saat 08:10 odaya yatışım yapıldı.. 9 gibi ameliyat önlüğümü giydirdiler ama sanki ameliyata değil geziye gidio gibiydim.. kahkahalarım yüksek moralim ve relax oluşum tüm ailemi rahatlatmıştı... bol bol resimler çektik.. ameliyat önlüğümle bile çok sexi pozlar verdim :) an an fotoğrafladık her halimizi.. derken damar yolum açıldı.. lavman yapıldı.. saat 09:40 da bi sedye getirdiler o an biraz duraksadım ama sonra kızıma az kaldı die yine gülümsedim.. hemen yattım.. ameliyathanenin kapısına kadar eşim elimi bırakmadı.. en son girerken kapıdan ellerini çekmek zorunda kalırken ben yine moral olsun die ' kızıma slm ını sölicem' die gülümserken o 'seni seviyorum' diyerek gözlerini kapattı işte o an ağlamamak için kaç kere yutkundum hatırlamıyorum.. hemen kendi dr umu sordum.. gelicek dediler.. sandığım kadar korkunç değildi ameliyathane hatta beni ameliyata götürürlerken ben sağa sola bakınıp etrafı keşfediyodum yeni bi yer daha gördüm die kıs kıs gülüodum kendime :) merak böle bişi demek ki :):) dr umu gördüğüm anda rahatladım ve kendimi çok güvende hissettim hemen elimdeki kamerayı verip hazırım arzu hanım kızımı istiyorum dedim.. güldü... iğne yapılırken son sözüm ilk eşime gösterin kızımı oldu.. sonrasını hatırlamıorum.. her anı videolamış canım dr um.. gözümü açtığımda odamın kapısından giriyoduk ilk annemi gördüm.. ama ilk söylediğim kelime anne kızımı görmek istiyorum oldu.. annem ağlamaya başladı gelicek kızım dedi.. yatağıma aldılar beni o an ne acı ne herhangi bişi düşünüodum düşündüğüm tek şey kızımdı her saniye kızımı görmek istiyorum diye mırıldanıodum hatırladığım kadarıyla.. sonra hemşire kapıdan ufacık tefecik kedi gibi bişeyi getirirken kalkmaya elinden almaya çalıştım ama tabi doğrulamadım bile beni yan çevirip göğsümü çıkarttırdılar onu kızımı kollarıma aldığımda göğsümü emmeye başladığında neler hissettiğimi anlatamam... yeni doğmuş gibiydim... ama bi prb vardı narkozun etkisi hala üzerimdeydi.. saat 10:15 te kızım 11:00 de ben çıkmışım ameliyattan.. o kadar uzun sürmesinin ve üzerimdeki o kadar narkozun etkisinin sebebi meğer sezeryanla beraber alınan kistimmiş.. bende kist vardı dauglas boşluğunda 6 cm lik.. dr um bunu biliodu.. devamlı aynı dr a gittiğim için ciğerime kadar biliodu :) çocuğumu alırken ek narkoz verip az daha uyutup kistimide almış sağolsun hemde ek bi ücret talep etmeden.. çocuğumu ilk getirdikleri anlarda hatırladıklarım önce annemin sonra diğer aile fertlerimin gelip alnımdan öpmesi ama hatırlamadığım anneme sarılıp ağlamam bunuda videoda izledim.. anneme sarılıp ağlamışım tek kolumda kızım tek kolumda annem.. en son eşim tam seçemediğim bi ifadeyle girdi içeri elinde çiçeklerle alnımı öpüp bana tşk ederim karıcığım dedi.. sonrasını yarım yamalak hatırlıorum.. kızımı yanıma bi beşiğe yatırmışlar elim hep beşikteymiş dakka başı sıçrayıp kzıma bakıp anneme saat kaç diye soruyomuşum :) niyeyse :) tam olarak kendime geldiğimde saat 5 gibiydi. hemen hemşireler gelip kollarımdan tutup odanın içinde turlamamı sölediler ilk kalkışımıda anlatamam.. hemşireler kollarımdan kaldırırlerken bırakın ben kalkıcam dedim ve başardım.. sonrasında bütün gece hiç oturmadan yürüdüm.. bi an önce iyileşip kızımla evimize gelmek istiyodum.. gece yarısı başka bi doğum için kendi dr um gelmiş ve beni gördü gülüp süpersin dedi.. beni öyle görenler normal doğum mu yaptın die soruolardı.. hemşirelerle makara yapmaya başladım.. hiç ağrı kesici vurdurtmadım.. !!! bünyem alışmasın ilaca kendim yeniyim bu acıyı dedim.. ha acı ağrı yokmuydu elbetteki vardı ama kimin umurunda !!! canımdan çok sevdiğim bi biblo verdiler kucağıma ona bakarken ne acısı kalırki??? allahtan bünyemde acıya dayanıklı sadece 1 gece kaldım ve ertesi sabah 10 da hastaneden taburcu oldum.. tam ilk günden beri kızıma ben bakıyorum... çok şükür ara ara ağrım olsada geçicek biliyorum diyorum ve geçiyo.. normal günlük aktivitelerime ertesi gün döndüm.. bünyesine ve kendine güvenenlere çokta zor bi ameliyat değil.. sonuçta bıçak altına yatıoruz mutlaka acı var bunu en başta kabullenmek lazım..
bugün kızımla 1. haftamız bitti. bu arada ameliyata girerken sölediğim gibi ilk eşim görmüş o almış kucağına kızımızı.. o anki surat ifadesinin tarifi yok... allahtan video diye bi alet varmış zamanımızda :)
o günü izlemeye doyamıyorum... canım kızım... senin verdiğin mutluluk çektiğim acıların hepsini sildi.. seni çok seviyorum annecim... ve canım eşim.. asıl ben sana tşk ederim hayatımın en güzel duygusunu bana yaşattığın için... sizi çok seviyorum...

biraz uzun oldu ama virgülüne kadar anlatmak istedim :) kolay sayılcak bi doğum hikayesi gibi.. allah ım herkeze benimki gibisini nasip etsin...

canım benim ne güzel ifade etmişsin duygularını okurken cok duygulandım.allah bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.

gelelim bizim hikayemize :)

. . . .ayın 18'nde normal kontrolumuz için hastanemize gittik . . . . .yapılan muayenede hersey normaldi . . . .agustosun 26 için doktorumuz gun verdi bile . . . .sonra nst için beni yolladı...onada bakalım sonucları oyle degerlendiririz dedi.....nst de kasılmalarım cıktı sanırım biraz yuksekti.......sonucu doktoruma gosterdigimde senin sancıların baslamıs bebek geliyo . . . . .biz once serum vererek durdurmayı deneyelim dedi......boylece hastaneye yatısımız yapıldı..o gece orda kalmam gerekiyordu....sabah serumlarım bitmisti...doktorum gelip nst sonuclarına baktı kasılmalar ıyıce artmıs......beklemek istemiyorum alcaz bebegi hemen dedi . . . . .boylece guzel ve heyecanlı bekleyisimiz baslamıs oldu . . . ..saat 11 i beklemeye basladık . . . . . .spinal ya da genel konusunda çok kararsızdım . . . .doktorum spinalı oneriyordu ama son kararı bana bırakmstı.....vakit geldiginde odaya hemsireler girip ailemi dısarı çıkardılar....beni ameliyata hazırlamak için........çamasırlarımı cıkarım onlugumu giydirdiler.....arkasından bol batıkon dokup sondamı taktılar ve ameliyat masama yatırdılar . . . . .kapıdan cıkarken ailem koridordaydı hepsiyle tek tek vedalastım...en çokta kızımı opup kokladım . . .esim bu sure zarfında kamera ile beni cekiyordu ameliyat kapısına kadar.......ameliyathaneye girdigimde bir suru kapı ve koridordan geçtim.........masaya yatırdılar...yanımda hastanede kaldıgımda benle ilgilenen bir hemsire vardı tek tanıdıgım oldugu için hep onun gozlerine baktım durdum . . . . .beni yenidoğan doktoruyla tanıstırdı o an . . . .ikisi alcaklardı bebegi......anestezi teknikeri ne istedigimi sordu tamam dedim spinal olsun ...ilki geneldi bu da boyle olsun dedim.......oturttular beni.....basımı ıyıce eğip karnımı ıcıme cekmemi soylediler......tam sırtımdan yani omurilik tarafından igneyi yaptı...o anda tum vucumda bir sıcaklık hissettim ve arkasındanda tum vucumda uyusma......onume yesil ortuleri serdiler......batikonu tum karın bolgeme ve asagıya dogru surduklerini hissettim . . . . .ben baslamadılar diye dusunurken birde ne duyayım oglusumun sesi ortalıgı yıkıyo....o anın tarifi yok inanın.......gozum hemsirede demek istedigimi anlamıs gibi gayet iyi oldugunu soyledi......ben orayal mesgul olurken birde baktım kı ameliyat bitmis.......8 dakikada oglum cıkmıs 20 dakika sonra ben gelmisim....ameliyat sırasında doktorum dedi ki . . . . .iyi ki hemen bebegi almısız rahmin yırtılmak uzereydi...hem seni hem bebegi tehlikeye sokardı.........herseyde bir hayır varmıs demek ki........bebegim alındıktan hemen sonra bana sakınlastırıcı yaptılar.....odama geldigimde birazcık leyla gibiydim :)) . . . . .biraz sonra kuzumu getirdiler ve emzirmeye basladım hemen....çok tatlıydı yaaa insan inanamıyo bu benim mi diye soruyo.........6 saatin sonunda serumlarım bitmisti ve beni ayaga kaldırmaya gelmislerdi...onunda oncesinde sondamı cıkardılar......akabinde ayaga kalktım tabi biraz zorlandım ilk kalkıslar her zaman zor oluyor......o an tansıyonum dustu gozlerim karardı çunku . . . . . .hemen meyve suyu verdi hemsire ve duzeldim ...iki tur attıktan sonra tekrar yattım yatagıma......ama gece boyunca sık sık yurudum...bir an once iyilesip evimize gitmek istiyordum........gunduz yurudukten sonra gazım cıkmıstı......gece yarısından sonrada rahatlıkla buyuk tuvaletimi de yapmıstım...sanırım bunda spinal olmamım buyuk payı var.....çunku ilkinde 3 gun gazım cıkmamıstı benim lavman yapmak zorunda kalmıslardı..........çok sukur ertesi gun doktorum eve gidebilecegimi soyledi saat 11 gibi hastaneden ayrılıp evimize geldik . . . . .su an bile bazen inanamıyorum bu kuzu benim mi diye . . . . .Allah ım nerde varsa herkese kolay dogumlar nasıp etsin insallah.......

Son düzenleme:
Ben size doğumumu anlatayım :))

pazartesi günü akşam 6da hastaneye yattım. o saate kadar aslında hala doğurmayacakmışım gibi hissetmiştim. Odamıza yerleştik. hepimiz heyecanla doktorumuzu bekliyoruz. buarada hemşireler girip çıkıyor hazırlıyorlar beni. Saat 8. Doktorum geldi. Hazırmısın diye sordu. Bende heyecanla karışık biraz korkuyla hazırım artık dedim.Hadi o zaman gidip kızına kavuşturalım seni. Bütün aile doktorum asansöre bindik. Ameliyathene kapısına gelince herkese dönüp bize dua edin dedin. Eşimle gözgöze geldik. Tabi onun çoktan gözleri yaşarmaya başlamıştı. Konuşamadı bile aşkım. Sadece gözlerini kırptı. Bende ona öpücük attım :))

ıçeri girdim. bir koşuşturmaca, bir telaş. Bütüm personal beni bekliyormuş. Beni masaya aldılar. Anestezi doktoru geldi. Yapacaklarını anlattı. Ve iğne için bana pozisyon aldırdılar. ığneyi yaparken canım yanmadı. En çok cnm yanan yer sondayı takarken oldu. Uyuşturmadan taktılar.

2-3 dk geçti ben hala uyuşmadığımı söyledim. Doktorum sağ tarafıma iğne batırdı. hissediyorum. sol tarafıma batırdı hissetmiyorum. Şimdi sana sakinleştirici yapıcaz korkma dedi. Sol kolumda bir ağırlık hissettim.... sonrası yok..... binde bir olan şey bana denk geldi. Sol tarafım uyuştu sağ tarafım uyuşmadı .....

Bebeğim nerde, bebeğim iyimi diye ağlayarak uyandım. Etrafımdakileri siluet şeklinde görüyordum. Herkes çok güzel bir kızım olduğunu söylüuordu. ama görmeden nasıl inanırdımki. Sonra bebğimi getirdiler. O kadar uslu beklemişki beni. Hiç ağlamıyordu yanıma geldiğinde. ışte o an gözgöze geldik. ınanılmaz bir duygu yine ağlamalar.... inanamıyordum benmmiydi bu minik kuzu. Tarifsiz bir sevgi.......

Bugün 5. günümüz. Spinalden dolayı inanılmaz başağrım var. ama umrumdad değil. nasıl olsa geçicek. kızım var artık yanımda. Aşığım ya hemde körkütük. Anne olmak mükemmel. Hayatımıza gökkuşağındaki bütün renkleri kattı yavrum. Artık herşey daha anlamlı.

Ne guzel yaa cok duygulandim...Allahim bizede nasip etsin...Sizlerde evlatlarinizi saglikla buyutun insallah....

Kızlar ya hepinizin doğum hikayesi o kadar güzel ki kendimi tutamadım ağladım valla...

Allahım bizlerede nasip etsin hayırlı kolay doğumlar inşallahh....

bende cok duygulandım ne güzel hepiniz saglıklıca kavusmussunuz meleklerinize rabbim bizlerede nasip etsin inş.

amin kızlar insallah sizlerde hayırlısı ile kuzularınızı alırsınız kucagına . . . .

ne güzel anlatmışsınız, duygulanmamak elde değil mafoldumben .. allah sağlıklı, uzun ömürler versin kuzularınıza.. darısı başımıza inşallah.. :CüvCüv:

Kızlar size hemen doğum hikayemi anlatayım ne zamandır aklımda yazayım yazayım diyorum ama bir türlü fırsat bulamadım.

26 Ağustos gecesi eşimle hiç uyuyamadık sabaha kadar bekledik heyecanla. 27 Ağustos sabahı ızmire gitmek üzere saat 05:45'te Tire'den iki araba halinde yola çıktık.... Acayip bir duyguydu bir yandan heyecan bir yandan korku...Tüm yol boyunca eşimle kimi zaman hamilelik süreci boyunca yaşadıklarmızı konuştuk, kimi zaman korkumu yenmem için beni teselli etmeye çalıştı ama gerçek olan birşey vardı ikimizde heyecandan resmen ölüyorduk 6:30'da hastaneye varmıştık hemen odamıza yerleştik saat 7:00'de doğuma girmeyi beklerken, yoğunluk nedeniyle 09:45'te doğuma alındım o gün hastanenin sezeryan günüymüş sedyelerin biri gidiyor biri geliyor tabii öncesinde hastane koridorlarında bebek ciyaklamaları:))) Bana serum verdiler bu arada beklerken uyuyup kalmışım ben doğuma girene kadar eşim 6 tane doğurmuştu zaten öyle deyip gülüyordu,
sonra haber bile vermeden 9:20'de beni almaya geldiler annemler öptü ama eşim heyecandan eli ayağına dolaştı beni asansöre uğurlarkenki hali gözümün önünden hiç gitmiyor hiç birşey diyemedi... 09:25'te anestezi uzmanı asistan doktor ve kendi doktorum geldi tüm ekip oradaydı ama sağolsun beni sakinleştirmek için ellerinden geleni yaptılar ameliyathanede müzik çalıyordu anestezi uzmanı belimden 2 adet iğne yaptı biri spinal diğeri epidural böylesinin benim için çok daha iyi olacağını söyledi ilk iğnede canım azıcık yandı ama sonrakinde sıkıntı yoktu anestezi uzmanı çok pozisyonda durduğumu ve hiç kıpırdamadığımı söyledi çok rahat yapmış iğneleri zaten her ne yapıyorlarsa bana anlata anlata yaptılar, kolumaserum bağladılar yatırdılar beni ama ben hala bacaklarımı hissediyordum dedim ben bacaklarımı hissediyorum kaldır dediler kaldırdım, birkaç dakika sonra bacaklarımın üstüne sanki 5 tane kum çuvalı koydular kıpırdatamıyordum 09:25'te doğum başladı beni kesmeye başladılar acı yok ama sanki vücudunu ortadan ikiye ayırıyorlar gibi hissediyorsun ki zaten ayırıyorlar:))) Demek istediğim vücudunda elleri hissediyorsun 09:30'a gelirken doktorum ben tamam deyince ıkınacaksın sakın demeden ıkınma dedi ayrıca karnına baskı uygulayacağım sakın korkma dedi neyse ıkındım ve bu ıkınmanın ardından minik meleğim hayata merhaba dedi .. Gerekli prosedürleri yerine getirip sildiler kızımı ben hala görmemiş bir halde gözümde yaşlar minik meleğime bakıyorum gördüğüm sadece elleri falan çok hareketliydi çünkü maşallah doktorunda ilk sözü küçük ama çok hareketli bir bebek:))) Sonra yanıma getirdiler ve ona ilk öpücüğümü verdim... Onu hemen giydirmek üzere götürdüler eşim görür görmez hastanenin koridorlarında hıçkıra hıçkıra ağlamış :))) Annemler söylüyor... Sonra dikişimin bitmesini bekledim 15 dk'da bitti zaten yani sezeryanım toplam 20 dk sürdü ve hiçte korkulacak birşey değilmiş... Odaya çıktığımda kuzumu yatağına yatırmışlar bana ne kadar benzediğinden bahsediyorlardı... Rabbime bin şükür sağlıkla kucağımıza aldık kuzumuzu rabbim bundan sonra analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inş... Doğum esnasında bol bol dua ettim hem size hem bebek sahibi olmak isteyen tüm herkese.... Bir gece hastanede kaldık ilk gün hakikaten zordu bugün 9. günümüz allaha şükür kendimi gayet iyi hissediyorum tabi yatıp kalkarken yine dikkatli olmam lazım. Yoksa kesiğim çok acıyor ama şunu söyleyeyim ilk gün hastanede yatmam dışında hiç yatmadım ben evde.... Hastane çantama koyduğum şeylerin çoğu işime yaramadı ama göğüs ucum olmaması dolayısıyla en çok işime yarayanlar süt sağma pompası ve silikon uç oldu... Ertesi gün hastaneden taburcu olduk çok şükür artık yavaş yavaş herşey düzene giriyor , size şunu söyleyeyim ilk gün bol bol anne sütü verin bebeklerinize ve bebek ne kadar çok üyük tuvaletini yaparsa sarılığa yakalanma olasılığı o kadar düşüyormuş benim kızım 11 kez yaptı ve allah bin şükür sarılığa yakalanmadık....Bu arada bana hiç sonda takılmadı, doğumdan sonra serum bile bağlamadılar .. 1 saat sonra sıvı gıda ve kraker yiyebileceğim söylendi iki saat sonra ise istediğimi yemeye başladım. Zaten planlı sezeryan olduğum için lavmanda olmadı.... Darısı bekleyenlerin başına inşallah umarım sizlerde benim gibi rahat bir doğum geçirir meleklerinizi kucağınıza alırsınız.....

canlarım Dilek, Özge, Nihal, Emel çok güzel anlatmışsınız okurken gözlerim doldu...Allah sizlere bebeklerinizle uzun sağlıklı bir ömür versin en kısa zamanda bizlere de nasip etsin

ne güzel anlatmışsınız kızlar hepiniz, artık bende anlatmak istiyorum ama bu kızın gelmeye niyeti yok (

öyle güzel anlatmışsınz ki duygulanmamak elde değil yaaa allahım bu günleri bizede yaşatsın melekleriniz sağlıkla büyüsün inş.

ne güzel..
çok duygulandım. inşallah en kısa zamanda bende yazcam doğum hikayemizi.

Hikayeler o kadar guzel ki ...

okuyup ağlamamak mümkün mü... mafoldumben

benimki biraz uzun olucak ama değdi desem yeridir :)) kızıma ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde çok sevinmiştim istenen bi bebekti ve dokuz aylık mecaramız başladı herşeyimiz çoık güzeldi allaha çok şükür hiç bi problem yaşamadam hamileliğim boyunca :)) artık sona doğru geldiğimizde çok sabırsızlanmıştım bir an önce kızımı kucağıma almak istiyodum benimle hamile kalan arkadaşlarım çoktan almışlardı kucağına yavrularına helke bide burda böle güzel güzel doğum hikayelerini okudukça içim gidiodu :))) neyse gelelim sadete 7 aylül pazartesi günü dr gittim artık haftamı doldurduğum için 3 gün de bir nst ye giriyodum en son cuma günü gitmiştim ama kızımın hareketleri pazar günü bayağı azalmıştı açıkçasdı biraz korktum zaten günümü geçirmewkle risk alıyodum ertesi gün hemen dr gittim dr nstye gönderdi en ufak sancı yok kızımın kalp atılşları ii ama suyu azalmış dr karar sizin dedi anneminde içinde bi sıkıntı vardı hep bizde düşündük karar verdik o gun hememn sezeryan olsun ded,k allah tan böle bi tercih yapmışım gereçktende isatesemde nornmal doğurabilcek çatı yokmuş bende allahıma binlerce kez şükürler olsunkii bşişi olmadan kzımı kucağıma aldım bu arada işin entersan tarfı o gün dr gittiğimde sabah hiç bişi yememiştim drumda hemen yatış işlemleri için bizi gönderdi oıdama çıktım soyundum amaeliyat önlüğümü giyindim bekliyoruz 3 buçukta ameliyata alınıucam bu arada anestesi uzmanı ile görüştüm epidural istedim iyikide işstemişim eşim başta karşı çıktı ama şimi görenler böle rahat doğum görmedik diyolar:))) saat 3 buçukta ameliyata götürülmek için görevliler geldi, ben bu arada son sürat dualar okuyorum ailem hep okuyup üflüyolar nerdeyse hatim indircez aşağı indik eşimde geldi bi bakış attıkı hala gözümün önünde :))) ameliyat çok güzel geçti ben hemşirelerle anestizi uzmanım drumla sohbet ediyorum bi yandan beni uyuşturmaya başladılşar belimden iğne yaptılar ben yavaş yavş uyuştum o kadar heycanlıyımki kalp atışlarım odayı inletiyo drum hazırlık yapıyo zannerdeken meğersem meleğime çoktan ulaşmış karnıma bastırlasr ve güzel kzımın sesi geldi hemen gösterdiler aranıyodu hemşire yanıma getyirdi ağzı yanağımda meme arıyodu çok acıkmış kızım :)) sobra götürdüler yıkadılar bi daha getirdiler sonra yukarrı bebk bakım bölümüne çıkardılar bu arada drum da işlemi bitirmeye çalışıyo ben hemşirelerle onların doğumunu konuşuyorum o kadar heycanlandım nki bir an önce ameliyat bitsede kzımı getirseler diye bekliyorum neyse mutlu son nihayet geldi beni odama çıkardılar bi 15 dk sonra kızım geldi mis gibi kokuyodu hemen göğsümü verdim okadar açtıkı kızım göğsümü bırakmak bilmedi güzel güzel bakıştık şimdide hala ona hayran hayran bakıyuorum büyük mucizem diye :))) 2 gece nkaldıktan sonra hastaneden çıktık gaz problemimde olmadı 6 saat sonra hemn yürüdüm hemşireler hayuret ediyo ne kadar güçlü bı kızssın diye kızımında sağlıkdurumu gayet iyi allah çok şükür minik kızım 3 kilo 300 dr 48 cm doğdu şimdi dünyaları değişlmem kızıma allahım isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın burada bana 9 ay boyunca destek olan arkadaşlarada çok teşekkür ediyıorum iyiki varsınız :))

siz anlattıkça sanki o dogum anını ben yaşıyo gibiyim allahım evlatlarınıza saglık uzun ömür versin
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…