bu arada kızlar eşimin 24 nisanda doğumgünü ve uzağız biliyorsunuz zaten 20 gündür.doğumgünündede yanında olamıcam ama işyerinden arkadaşı Türkiye'ye geldi.ona kargo yapıcam hediye o sabah masasına koysun diye. ama içine not yazmak istiyom okusun ama hiç beceremem duygusal yazmayı.hemen komik şeylere gidiyor aklım.o yüzden sizde hazır formatlar var mı?vardır yaf maşallah döktürüyonus görüyoms.
kızlar seren serengilin bebeği yaşamını kaybetmiş... çok üzüldüm
yazdığım mesaj kayboldu.kusura bakmayın
tedirgin oldum çünki kızlar bu ilaçları kullanmam demek eski drumdan tamamen vazgeçip bu dr a gitmem demek. bu kararı vermem gerek.
bir de korkuyor insan işte ama iyileşmezse daha da kötü...
bu arada kızlar eşimin 24 nisanda doğumgünü ve uzağız biliyorsunuz zaten 20 gündür.doğumgünündede yanında olamıcam ama işyerinden arkadaşı Türkiye'ye geldi.ona kargo yapıcam hediye o sabah masasına koysun diye. ama içine not yazmak istiyom okusun ama hiç beceremem duygusal yazmayı.hemen komik şeylere gidiyor aklım.o yüzden sizde hazır formatlar var mı?vardır yaf maşallah döktürüyonus görüyoms.
yazdığım mesaj kayboldu.kusura bakmayın
tedirgin oldum çünki kızlar bu ilaçları kullanmam demek eski drumdan tamamen vazgeçip bu dr a gitmem demek. bu kararı vermem gerek.
bir de korkuyor insan işte ama iyileşmezse daha da kötü...
önce bir hatırlatma yapalım.
1 kız 1 erkek
msms
emsal
peti
gülcan
gamma
ayfer
bircan
2 erkek
begüm
mozi
dilek
2 kız
hzenbil
allah ona sabır versin ve hepimizin bebeklerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?