2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar polip varmış bende fitil verdi. kullanmaktan korkuyorum: vagi-hex
kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...

canım doktorun verıyse mutlaka kullan.ben kullanmadım fıtıl ama evriş vardı ya agustos annelerınden okudugumdan bılıom o da kullanmıstı bı fıtıl adını bılmıom ama.enfeksıyon kurutucu bıseydır nıe tedırgın oldun?

valla ben the body shopun kakao yağını kullandım ama birisi 3 doğum yapmasına rağmen çatlamamıştı ve clarinsin the body treatment oil önermişti ama biraz tuzlu fiyatı...

Canım benim demek doğum günlerimiz aynı haa:)) Çok şaşırdım bakarsın bebişlerin doğum günleri de aynı mı olur , olur valla neden olmasın:)) 1 Eylül zaten geç kalır tatlım,
onu boşver. En iyisi 20'sinden birkaç gün önce veya birkaç gün sonra:)) Vermeyeceğiz ya doğum günümüzü... Yok tatlım benim öyle bir fenerbahçe fanatikliğim ama tabi eşimde mevcut ve elbette kızımızda da olacak hiç şüphem yok.

kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...

Çok geçmiş olsun tatlım. Umarım ciddi bir durum değildir. En kısa sürede atlatırsın.

hahahhaha cıbılım cıbıl yok kız uçuk pembeydi amanın öyle duruyosa deistiriim fotomu kocam kırar bacaklarımı laelaelaelaelae
belki sadece bana öyle gelmiştir yaf:)

bu arada cidden üzüldüm geçer inşallah en kısa zamanda.doğrusu banada ilk trimestrde kullanmam için fitil vermişti (akıntı için) doktorum ama prospektüste c kategorisi yazınca kullanmadım.şimdi kullanıyorum b kategorisinde olan bir fitil.hatta bitirdim 6 adetti.ama ikinci trimestrdayız şu anda ona güvenerek kullandım ve de doktora tabi.
bu arada bu konu ile ilgili kontrendike olan bir ilaç verilemez ya yanlışlık olmasın?

pembecim geçmiş olsun
herhangi bir bilgim yok ama kullaanmaman sana ve bebişlere daha cok zarar verecekse doktorunu dinle bence..

canım evrimin çok az suyu gelmişti o onun için fitil kullanmıstı canım. ph dengesi bozulmus olma ihtimaline karşın kullandı

yazdığım mesaj kayboldu.kusura bakmayın

tedirgin oldum çünki kızlar bu ilaçları kullanmam demek eski drumdan tamamen vazgeçip bu dr a gitmem demek. bu kararı vermem gerek.
bir de korkuyor insan işte ama iyileşmezse daha da kötü...

geçmiş olsun pembecim kesinlikle doktorumn vermişse kullan fitili bu senin ve bebeklerinin iiyiliği için canım...

bu arada kızlar eşimin 24 nisanda doğumgünü ve uzağız biliyorsunuz zaten 20 gündür.doğumgünündede yanında olamıcam ama işyerinden arkadaşı Türkiye'ye geldi.ona kargo yapıcam hediye o sabah masasına koysun diye. ama içine not yazmak istiyom okusun ama hiç beceremem duygusal yazmayı.hemen komik şeylere gidiyor aklım.o yüzden sizde hazır formatlar var mı?vardır yaf maşallah döktürüyonus görüyoms.

kızlar seren serengilin bebeği yaşamını kaybetmiş... çok üzüldüm

Allah sabır versin ne diyelim Allah hiçkimseye göstermesin çok acı bir durum çünkü.
Aslında ben yaşar diyordum ama Allahın takdiri tabiki... Bizim firmadan bir müdürün bebeği 25 haftalıkken doğmuştu ama ona rağmen yaşattılar tabi döktükleri paranın haddi hesabı yok. Bebeğin gözleri bile yeterince gelişmemişti , göz ameliyatı bile oldu canım benim yaaa.

canım ablama ulaşamadım. ama ablamdada polip vardı eminim. hatta dr cinsel ilişkide kanama olabılır bundan dolayı korkma demişti. kanatırsanız beni arayın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…