kızlar polip varmış bendefitil verdi. kullanmaktan korkuyorum: vagi-hex
kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...
ayfercım ortalama 2-3 hafta once alınıo demek ıstedım.yoksa doktorlar ne kadar anne karnında durursa o kadar ıyı cıgerlerının gelısımı ıcın dıo.
begum ne kullndın annem sen oyle hıc catlamadın masallah.akıl ver bakalım
içine mi doğdu.
ayy 20 ağustos benimde doğumgünüüümmm.senindee.e bebeklerde aynı güne gelirse bilemiyoms yani ama sezeryan olacağı için kendi doğum günümüzü kaynatmayız ya:)şaka bi yana o günler gelsinde sağlıkla inşallah.eşim 1 eylül olsun dedi ama evlilik yıldönümümüz olmaz onuda kaynatamam yaa:) bu arada fenerbahçe hayranıyıs diyosun yanii:) ama biz gün seçices diye bu kadarda olmaaaski canııım :CüvCüv:süprizzzzz
kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...
belki sadece bana öyle gelmiştir yaf:)hahahhaha cıbılım cıbıl yok kız uçuk pembeydi amanın öyle duruyosa deistiriim fotomu kocam kırar bacaklarımı laelaelaelaelae
Canım benim demek doğum günlerimiz aynı haa:)) Çok şaşırdım bakarsın bebişlerin doğum günleri de aynı mı olur , olur valla neden olmasın:)) 1 Eylül zaten geç kalır tatlım,
onu boşver. En iyisi 20'sinden birkaç gün önce veya birkaç gün sonra:)) Vermeyeceğiz ya doğum günümüzü... Yok tatlım benim öyle bir fenerbahçe fanatikliğim ama tabi eşimde mevcut ve elbette kızımızda da olacak hiç şüphem yok.
ya sorma vereyiz.bende aynı şekilde düşünüyorum.hep bizimki güme gitcek banane bananeeeelülülülülülü
kızlar seren serengilin bebeği yaşamını kaybetmiş... çok üzüldüm
ya sorma gitsin allah yardımcısı olsun ne diyelim.hepimizden uzak olsun kötü şeyler.:Saruboceq:
canım doktorun verıyse mutlaka kullan.ben kullanmadım fıtıl ama evriş vardı ya agustos annelerınden okudugumdan bılıom o da kullanmıstı bı fıtıl adını bılmıom ama.enfeksıyon kurutucu bıseydır nıe tedırgın oldun?
canım ablama ulaşamadım. ama ablamdada polip vardı eminim. hatta dr cinsel ilişkide kanama olabılır bundan dolayı korkma demişti. kanatırsanız beni arayın demişti.yazdığım mesaj kayboldu.kusura bakmayın
tedirgin oldum çünki kızlar bu ilaçları kullanmam demek eski drumdan tamamen vazgeçip bu dr a gitmem demek. bu kararı vermem gerek.
bir de korkuyor insan işte ama iyileşmezse daha da kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?