2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın begumcum.cuma mı gıdıosun hadı ıns sende gusel haberler getr bıze.cok saglıklı bı kızın olucagını mujdele.ben de 18 nısanda gıdıcem cok var daha

amin canım benim inşallah...

sadcım hangi doktora gideceksin detaylıya? ben mecidiyeköyde fehmi yazıcıoğlu na gideceğim tavsiye ederim çok güzel bakıyor gerçekten..

doktorunuz gerek yok dese de ayrıntılı ultrasona gırmek ıstıomusunuz kızlar?

başka bir doktorunda gözüyle bebeğe bakılması iyi oluyor peticim gerekli bence başka birinin incelemesi...

evet ya bende ona şaşırdım ama ikisinde de diyor ama çokta yemiş ne biliyim bana acaip geliyor doğumda 10 kilo gidiyor diyenler yalanmı söylüyor yani ee bu 5 kilo almış biraz tuaflık var sanki

doğumda kiminde 2 kilo gidiyo kiminde 7 kilo bu değişiyo insandan insana şeker ben toplamda 15 kilo aldım 5 i doğumda gitti geri kalanıda 6 ayda..ben 1 seneye yakın emzirdim ama 6 ayda oğlum sadece anne sütü aldı... bu arada hiç çatlamadım oğlum 3.5 kilo doğdu

ayfercım ortalama 2-3 hafta once alınıo demek ıstedım.yoksa doktorlar ne kadar anne karnında durursa o kadar ıyı cıgerlerının gelısımı ıcın dıo.
begum ne kullndın annem sen oyle hıc catlamadın masallah.akıl ver bakalım

kızım geberttin beni gülmekten burdaaa.Allah'ta seni güldürsünnnn....kaydirigubbakcemile3

glnz kıız senin o foto sankim çıpıldak gibi duruyo kııss :1shok: ten rengi biş imi var üstündee sositososito

Ayfercim seninde söylediğin gibi Duru Eylül'de çok güzel bir isim. Aslında olabilir... Bu arada dediğin gibi aynı gün falan doğum yapabiliriz. Çünkü muhtemelen tabii Allah izin verirse 20'si gibi falan olacak. Ama ben 20 Ağustos olsun istemiyorum aslında ya da kararsızım diyelim çünkü aynı zamanda benimde doğum günüm:)) Eşim şey der hep işte bir ay daha önce gelseymiş bizim bebek o zaman sezeryan tarihi belli imiş.. 19 Temmuz yani 1907sırnaşık şey

canım benim doğum günüm 18 Ağustos ama bebişiminde Aslan burcu olmasını çok isterim severim aslanı bu arada benim kocacıkta hasta FB'li hastane çıkışı bile öyle olucakmış

ayy 20 ağustos benimde doğumgünüüümmm.senindee.e bebeklerde aynı güne gelirse bilemiyoms yani ama sezeryan olacağı için kendi doğum günümüzü kaynatmayız ya:)şaka bi yana o günler gelsinde sağlıkla inşallah.eşim 1 eylül olsun dedi ama evlilik yıldönümümüz olmaz onuda kaynatamam yaa:) bu arada fenerbahçe hayranıyıs diyosun yanii:) ama biz gün seçices diye bu kadarda olmaaaski canııım :CüvCüv:süprizzzzz

ya kızlar bişey sorcam tabi bebek hareketini hissedenlere.............
hep aynı yerdemi hissediyosunuzzz hareketi

kızım geberttin beni gülmekten burdaaa.Allah'ta seni güldürsünnnn....kaydirigubbakcemile3

glnz kıız senin o foto sankim çıpıldak gibi duruyo kııss :1shok: ten rengi biş imi var üstündee sositososito

hahahhaha cıbılım cıbıl yok kız uçuk pembeydi amanın öyle duruyosa deistiriim fotomu kocam kırar bacaklarımı laelaelaelaelae

kızlar polip varmış bende fitil verdi. kullanmaktan korkuyorum: vagi-hex
kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...

Amin tatlım allah hepimizi güldürsün inşallah.

canım benim doğum günüm 18 Ağustos ama bebişiminde Aslan burcu olmasını çok isterim severim aslanı bu arada benim kocacıkta hasta FB'li hastane çıkışı bile öyle olucakmış

Yani benimki burçla alakalı bir durum değil ne bileyim ikimizin aynı günü doğum gününün olması sanki ben kendimi değersiz hissedermiyim acaba diye düşünüyorum... Demek ki sadece benim kocam değilmiş bu konuda çılgın olan sırnaşık şey

kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...

canım polip ne ya bu idrarla ilgili bişeymi öyleyse kullan çünkü çok kullanan arkadaşım oldu bende antibiyotik kullandım mesela doktorlar ona göre veriyolar çok geçmiş olsun

sanırım bende kızımı hissettim sabah.. büyük ihitmalle oydu.. göbeğimin sağ altında.. çok güzelll

canım kullanmadım fitili ama bende bakteri üretüyordum ya o zaman antıbıyotık kullandım. faydasını gördüm hemen. sende zaman kaybetmeden başla. bu bakterılerde erken doguma düşüğe falan yol acabılıyormus. ilacını ihmal etme canım düzenli kullan Allahın izni ile hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…