gunaydın begumcum.cuma mı gıdıosun hadı ıns sende gusel haberler getr bıze.cok saglıklı bı kızın olucagını mujdele.ben de 18 nısanda gıdıcem cok var daha
cnm üzme kendini dr bildiği bişey vardır ama doğanda mı yaptırcaksın bu arada benide detaylı ultrasyona gönderdi dr bakırköyde birine gidicem herşeyi iyice araştırıyorlar dr dra değişiyor canım onun için iyi düşün iyi olsun ama dr sor bunu neden istediğini bu tarz şeyleri istemesi için sebep neyse seninle paylaşmalı bence bu arada çok güzel anne olucaksın akşam fazla göremedim ama çok cicisin
doktorunuz gerek yok dese de ayrıntılı ultrasona gırmek ıstıomusunuz kızlar?
evet ya bende ona şaşırdım ama ikisinde de diyor ama çokta yemiş ne biliyim bana acaip geliyor doğumda 10 kilo gidiyor diyenler yalanmı söylüyor yani ee bu 5 kilo almış biraz tuaflık var sanki
demek ki neymış kızlar sagda hıssedılıomuş,erkek bebekler soldaaa::::))
kızım geberttin beni gülmekten burdaaa.Allah'ta seni güldürsünnnn....kaydirigubbakcemile3Yok canım sanırım ben hep aynı yerde hissetmiyorum ama birbirine yakın yerler.
Tabi ben hala bugüne kadar hissettiklerim o mu değilmi anlayamıyordum yaa demin ilk kez %100 emin oldum onun olduğuna ve de bilin bakalım o ara kimin resimlerine bakıyordum kaydirigubbakcemile3 Barack Obama...Amanınnn bari kendi değilde geleceği, kaderi , kariyeri benzesin dedim artık ne yapayım kaydirigubbakcemile3
ayfercım ortalama 2-3 hafta once alınıo demek ıstedım.yoksa doktorlar ne kadar anne karnında durursa o kadar ıyı cıgerlerının gelısımı ıcın dıo.
sağol canım benim bilgi için.
bu arada erkekler solda dediğiniz gibi.maşallah muz yiyince hareket ediyor farkettim.ama ithal muz olacak yerli ile pek arası yok :):dance:
ya kızlar bişey sorcam tabi bebek hareketini hissedenlere.............
hep aynı yerdemi hissediyosunuzzz hareketi
Ayfercim seninde söylediğin gibi Duru Eylül'de çok güzel bir isim. Aslında olabilir... Bu arada dediğin gibi aynı gün falan doğum yapabiliriz. Çünkü muhtemelen tabii Allah izin verirse 20'si gibi falan olacak. Ama ben 20 Ağustos olsun istemiyorum aslında ya da kararsızım diyelim çünkü aynı zamanda benimde doğum günüm:)) Eşim şey der hep işte bir ay daha önce gelseymiş bizim bebek o zaman sezeryan tarihi belli imiş.. 19 Temmuz yani 1907sırnaşık şey
Ayfercim seninde söylediğin gibi Duru Eylül'de çok güzel bir isim. Aslında olabilir... Bu arada dediğin gibi aynı gün falan doğum yapabiliriz. Çünkü muhtemelen tabii Allah izin verirse 20'si gibi falan olacak. Ama ben 20 Ağustos olsun istemiyorum aslında ya da kararsızım diyelim çünkü aynı zamanda benimde doğum günüm:)) Eşim şey der hep işte bir ay daha önce gelseymiş bizim bebek o zaman sezeryan tarihi belli imiş.. 19 Temmuz yani 1907sırnaşık şey
ya kızlar bişey sorcam tabi bebek hareketini hissedenlere.............
hep aynı yerdemi hissediyosunuzzz hareketi
kızım geberttin beni gülmekten burdaaa.Allah'ta seni güldürsünnnn....kaydirigubbakcemile3
glnz kıız senin o foto sankim çıpıldak gibi duruyo kııss :1shok: ten rengi biş imi var üstündee sositososito
kızım geberttin beni gülmekten burdaaa.Allah'ta seni güldürsünnnn....kaydirigubbakcemile3
canım benim doğum günüm 18 Ağustos ama bebişiminde Aslan burcu olmasını çok isterim severim aslanı bu arada benim kocacıkta hasta FB'li hastane çıkışı bile öyle olucakmış
içine mi doğdu.
kızlar polip varmış bendefitil verdi. kullanmaktan korkuyorum: vagi-hex
kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...
kızlar polip varmış bendefitil verdi. kullanmaktan korkuyorum: vagi-hex
kullanam var mı hiç aranızda. 1. trimestirde kontrendike yazıyor. ama kullanmasam da enfeksiyon düşük riski yapacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?