2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Pembecim öncelikle geçmiş olsun , sonra da prenseslerimiz hayırlı olsun çok kız çok seçenek hadi hanımlar ,oh oh oh hihoyyyt

canım yaa akşam eve gittim yemek falan eşim geldi hemen anlattım böyle falan diye neyse sonra o bişey anlatıyor sizin cad üzerinden senin arkadaşın ordan dedi senin için
bende akşam hemen servisin camlarını falan sildim bir hafta sonu buluşuruz cennette falan

pembe yuh sana bız bıle bırını dogru tahmın ettık sen anaları olarak bıruını bıle edemedındelikafadulden

yaşasın kızlarımız çoğalıyor pembe mavi çok sevindim gözün aydın hayırlısı olsun

Pembecim öncelikle geçmiş olsun , sonra da prenseslerimiz hayırlı olsun çok kız çok seçenek hadi hanımlar ,oh oh oh hihoyyyt

Şuna bak şuna bak... Sanki kızlarımız hazırda bekliyorlar biri gelsin de bizi kapsın diye...Kız evi naz evidir... Bakalım bizim nazlı kızlarımız sizin oğlanlarınızı beğencekler mi sırnaşık şey

msms, 1. bebek % 90 kız dedi
2. bebek büyük olasılık kız dedi.

belki az da olsa bir ihtimal biri erkek olur :)

pembecim canım gözünaydıın bende bi erkek bi kız bekliyodum senden.ama sağliklı olsunlar yeter.

pembişim gözün aydın canım çok güzel bir haber yalnız çatlattın valla bende öğrenince aynen senin gibi yapacam kaydirigubbakcemile3

dilek sana benzerse kızını biz alırızkaydirigubbakcemile3

kızlar ben yemeğe gidiyorum zaten sigara kokusundan dumanından mahvoldum karnımda acıktı bebeğimde öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…