2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gammacım evet amma tantana yaptım değil mi :) bu forumda yapılmamıştı böylesi galiba . eee 2 kız annesi olmak kolay değil ilgi çekmek isteriz biraz

Erkek anaları şimdiden gelin beğenmeye başladı:))) Yakında beşik kertiği bile yaparız bi bu gidişle:))

Dilekçim ben öyle ince bir erkek evlat yetiştiricem ki , kadın ruhundan anlayan jestler yapan , saygılı, ( Allahım izin verirse inşallah ) eee ben de babamızda fena değiliz yakışıklı da olur heralde

Erkek anaları şimdiden gelin beğenmeye başladı:))) Yakında beşik kertiği bile yaparız bi bu gidişle:))

valla kız sayısı arttıkca benım kollarım kabarıyor. bır garıp oluyorum:) pembe bugun sevıncten tavana vurduk yanı:) ama yınede ıkıncı kesın değil :roflol:

pembişim valla çok beğendim taktiğini kalbim yerinden çıkıyordu 11 gün kaldı dr. a gitmeme inşallah öğrenirim

Dilekçim ben öyle ince bir erkek evlat yetiştiricem ki , kadın ruhundan anlayan jestler yapan , saygılı, ( Allahım izin verirse inşallah ) eee ben de babamızda fena değiliz yakışıklı da olur heralde

Hadi yaaa iyiymiş öyleyse kaydirigubbakcemile3. Allahım inşallah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder hepimize...

pembe pembeeeeeeeeeee değistir nickini

foto süper canım bak iyi bu:)hem kocişte kızmaz:)

gammacım evet amma tantana yaptım değil mi :) bu forumda yapılmamıştı böylesi galiba . eee 2 kız annesi olmak kolay değil ilgi çekmek isteriz biraz

pembe inan ki kk tarihinde ilktir bu ama hakettin yafff:)

Kızlar ben yemeğe kaçar hepinize afiyet olsun , tosunlara da prenseslere de yarasın inşallah :)

afiyet olsun canım.. işte bazen bu yüzden çalışmayı özlüyorum..ne güzel siz şimdi yemeğe gidiyosunuz ben evde tekken yemek hazırlamak bile istemiyorum..ama kızım için mecburum..çok özledim çalışmayı çookk..

pembe hayırlı olsun minnoşların...iki kız süper ya ne şeker olurlar onlar şimdi...

pembemavi canım tebrik ederim, hayırlı olsun prensesslerin
sanada acil şifalar versin Rabbim a.s.

muhabbet çok güzel yaa, oku oku bitiremedim valla
sohbetim var bugün, çıkıyorum ben
hepiniz dualarımdasınız , aklımdasınız yerimseniben
Allaha emanet olun meleklerinizle

kızlar ben ve bebekelerim için söylediğiniz tüm güzel sözlere, dileklere, ettiğiniz dualara çok teşekkür ediyorum.

allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasib etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…