2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah maşallah diyelim....allah nazarlardan saklasın
sen şimdi gülbene verirsin kızları gelin olarak kaydirigubbakcemile3

glnz aynen öyle pembe pembe mi yapsam diye düşündüm nickimi az önce girerken :)

Hayır kıs değiştirme bu isim sana uğur getirdi bence :ecrin_bebek:

muhabbet çok güzel yaa, oku oku bitiremedim valla
sohbetim var bugün, çıkıyorum ben
hepiniz dualarımdasınız , aklımdasınız yerimseniben
Allaha emanet olun meleklerinizle

Allah dualarını kabul etsin tatlım :Saruboceq:

kızlarrrr biz geldik hava kapalı bu gün ana kız pek bi tembeliz yat yat bir hal olduk :)) sonrada geçmişi oku oku bitmedi maşallahhhh. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için ayrıca bu günde yeni cinsiyetler belli olmuş sanırım son iki günde bir çok kişi kız bebek haberi almış Allah hayırlısı ile doğmalarını nasip etsin inşallahh. bu arada PEMBE cim senide çok tebrik ederim sende bizdensiz :)) ama hepimiz yanıldık helal olsun sadece HZENBıL bilmiş. Allah tamamına erdirsin ve çok geçmiş olsun arkadaşım

kızlar, kızlarımın karnını doyurayım ben. hepinizi öpüyorum. sizlerle bu haberleri paylaşmak çok güzeldi. :) sonra görüşürüz...

DıLEK cim sanada çok teşekkür ederim. annesi bana arkadaş kızı kızıma arkadaş olacak inşallahhh :) doğumun 4 eylül de olacağını söyledi ya dr. pek bi heyecanladım az kaldı inşallahh diye. bu arada sezeryan doğumun fiyatı benim dr..umda dr.1.850. alıyormuş hastanede 275 toplamda 2.150 bornova şifada. hastane az alıyormuş ama dr.iyi para alıyor :) (gerçi şöylede bir durum var kime sorduysam 1.500 lira fiyat verdi çınarlı yada karataşta için bu fiyat dr. ücreti ) kendi dr.umla arada sedece 350 lira oynuyor en azından doğumumu tanıdığım güvendiğim bir Prof.Dr. ve herşekilde dört dörtlük bir hastanede olacak diye düşündüm ama tabii o zamana kadar Rabbim neler gösterir bilemem.

canım hazır sezeryanken bekle 5 gun daha 09/09/09 olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…