2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım cok hastası var vermek istemiyor ama evet yani durduk yere de adamı arayacak değilim. Artık yarın görüşürüm kesin. Şimdi de dediğin gibi uzandım. Kociş yapıyor işleri.

eh şöle candy yat dinelen boşver takma kafana :))))))) fussiletçim hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah :))) bende napıyım işte kızmla takılıyorum :))))))) hiç yerinde durmuyo teyzesi çok hareketli benim kızm tekmeleri çok rahat hissedebiliyoruz artık siz hissediyomusunuz ?

çok değil uslu bnm oğlum ama dr um 21.haftadan sonra çok net başlar rahatsız etmeye dedi bakalım ne yapcezz teyzesi yaz da geliyoohihoyyythihoyyyt

bende kara kara düşünüyorum şimdi bile geceleri kaç defa uyanıyorum hanfendiyi rahatsız edicek şekilde yatarsam uyandırıyo hemen :)))))

benim daha önce başladı kişiye göre değişiyo herhalde ama şu var kendini dinlersen hissedebiliyosun az çok :)))) zaten bu haftalarda artık çok rahat hisedebiliosun önceki haftalara göre kemikleri daha gelişmei ve sertleşmiş oluyo o zaman vurduğunda yada hareket ettiği zaman daha çok hissediyosun anneler artık son ay işiniz var diyoar hep uyutmaz bide yaz kıpır kıpır :))))))

aman zaten bi moral veriyolar sorma yaniii tecrübeli anneler ...sanki onlar çekmedi bizde çekecez ne yapalımmm anne olmak kolymıı

Son aylara gelebileyim de varsın hiç uyumayayım. Bu arada benim kocişim bir gün yüzü göremedi hamile olduğumdan beri.Tüm işler onu üzerinde. Sürekli bişi çıkıyor.İlk üç ayda üç kere grip atlattım mesela. 1- 2 ayda düşük riski var diye yattım. Tam beraber dışarı falan çıkmaya başlamıştık bu ağrılar başladı. Yine de buna da şükür. Bebeğim iyi olsunda hepsine razıyım.

zaten onların yanında durdunmu kafayı yersin :)) allahtan annem sürekli aldırma kızım diyoda beni rahatlatıyo azıcık bi ağrım olsa annemi arıyorum bişi olmaz uzan yat dinlen diyo ozaman geçio başkasına sölediğim zaman aman şu olabilir dikkat et aman şunu yapma ağrım dahada artıyo :) hamile psikolojisi önemli !

annemin bi lafı var kzım o bu dünyaya gelicek yiyiecek ekmeği varsa sen naparsan yap o dünyaya gelir ama yoksa istersen hiç kıpırdama yine omaz o yüzden sebeb çok bize düşen dua et etmek kendimize bakmak kafana takma canım:CüvCüv: bi bakmıssın kucağına almıssın günler çok çabuk geçiyo bak benim 5 ay bitiyo gün dediğin neki eşindende allah razı olsun bu eşler omasa ne yapardık bilmem hihoyyyt

kızlar günaydın napıyosunuz... ne güzel pazar günü bile olsa buluşma aksamıyo :))) çok iğğrenç bi pazar günü yaa... kocam olacak arkadaşta Allah muhafaza biyere çıkarır eder filan aman iki insan görür sevinirim benneyaptımki adam hep yatsın istiyo deliricem..... ya bunlar bizim başbaşa bişiyler yapabileceğimiz son aylar.. 2 ay sonra oram şişti buram pişti derken bende rahat haraket edemeyebilirim... kendileri ne güzel hep dışardalar geziyolar ama ben 7/24 eve kapalıyım çok sıkıldım... bazen bebek yüzünden pişman oluyorum... bu seferde çocukla beraber eve tıkılmaya başlıcaz.. kendim çok iyiyimişim gibi onada yazık edicem... galiba eşimin baba olmak için hala zamana ihtiyacı vardı... ((((((((((((((((

nasıl bır duygu karnında bır canlının senın canının devınmesı bendaha hıc bırşey hıssetmıyorum 20 hafta bıtecek perşembe gunu devının hısseden anneler

canım çoğu erkek senin eşin gibi takma kafana erkekler bebek doğdukta sonra baba oluyolar şimdi anlamıyolar o yüzden bizimle aynı duyguları paylaşmaya bilirler normal yani bak benim eşimde evde yok işe gitti dünde yoktu bu erkekler hep böle sende kendin çık dışarı ona minnet etme :CüvCüv:

hoşgeldin kısssss boşver sen bebişini çık gezzz arkadaşın yokmu onlarla çık erkekler de de paralazım psikolojisi başladı bebiş daha gerçek geliyo artık onlara da ...hak vermek lazım

benım hıssetmemem normalmı acebe bende bıraz sıkıntılar yaşadım cok agladımbebegımı cok uzdum o yuzdenmı dıye duşunuyorum

uzulme arkadaşim bende cok uzuldum şimdı korkuyorum bebegım me bışeymı oldu dıye onlar herşeyı hıssedıyor sen kendıne enyakın hıssettıgın kişiyı alcık gez bebegıne bırşeyler al parasını harca

telli canım öle bişi olamaz .))) üzme kendini normal herkes hissedcek diye bi kaide yok 20 hftaya kadar ilk hamileliği olanlar zaten hissetmeyebilirler ayrıca sen kaçınçı haftasındasın ki bu kadar endişeleniyosun ?

ya devamlı elinde telefon sigara off borç off harç.. biyere gitmiyorum etmiyorum çok sıkıldım.. biz izmirliyiz aslında bir yıl önce buraya yerleştik ama buranın insanı biraz değişik hemen herkesle kaynaşamıyosun.. yalnızım.. tanıdığım bikaç kişininde kocası işi gücü kendine göre... ama adamda bir pazarda karımı alayımda bir çay içeyim diye bi olay yok.. gitsek bile hadi işim var oyalanma iç hadi geç kaldım falanca bekliyo diye bi başlıyo ondan sonrada insanda ne keyif kalıyo ne bişiy... zaten burda kimsemiz yok.. bide o böyle kendi dünyasında yaşadıkça ben ne çocuk istiyorum ne onu ne bodrumu ne başka bişeyi.... alır eline bir tomar gazete akşama kadar biraz okur biraz uyur..... çok sıkıldım yani çoookk... insan bari bu zamanda biraz ilgi ister karım diye düşünür ama ben yalnızlığımı birde masum bir bebeğe bulaştırmış olucam... aşırı pişmanım.. başından beri hiç sevinmedim bebeğe... ve bunda eşimin etkisi %100...

hoşgeldin kısssss boşver sen bebişini çık gezzz arkadaşın yokmu onlarla çık erkekler de de paralazım psikolojisi başladı bebiş daha gerçek geliyo artık onlara da ...hak vermek lazım

hoşgördük canım..... yok burda kimsem yaa... (((( olanlarda kıısıtlı herkeisn bi hayatı var... sıkıldım burdan ya arkadaşlarımı akrabalarımı annemi kardeşimi yaşadığım sevdiğim yeri geri istiyorum...... buraya şartlar düzelsin diye geldik bixz ama o kendine güzel bir araba aldı babasına ev yaptı ama biz hala kiradayız.. hala bana dikkatli harca sıkma diyo... ki ben ayda 3-4 kez anca çıkıyorum evden.. çıksamda ne alabilirimki onun bütçesini sarsacak kadar.. aman zor yani.. bunun nalet babasıda böyle bencil iğrenç bi adam buda ona çekiyo demekki diyorum... bende kayınvalidem gibi 50 yi göremeden ölecem bu gidişle.. kadını bunları tanıdıkça daha iyi anlamaya başlıyorum..... senağlama senağlama :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…