2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melikecim benim karnım da göğsümde gerilmedi ama kurudu pul pul döküldü bol su içmeye başladım bide nemlendirici sürdüm bebek yağı yada kakao yağı ozaman geçti sende nemlendir gerilen bölgeleri :CüvCüv:

ayyyyy sen çok dikkat etmelisin benim ilk doğumumda göğüs ucu çatlağım oldu hala acısını unutamam sezaryenin acısını geçmişti aman aman dikkat et eğer çatlağın olursa bebek emerken kanatıyo çoook acıyo şimdiden doktoruna söyle

bu gün biraz dolaştık çok güzel park yataklar gördüm rengarenk aslında park yatak istemiyodum bebişin sırtı ağrır diye ama bunların içinde döşek var sanırım bunlardan alıcam

canım bende alıcam park yatak benim yanımda yatarken kullanıcam birde odasını düzenlücem orayada beşik alıcam bende sürekli fiyat araştırıyorum kraft ın bi modelini beğendim 4 yaşa kadar kullandılıyo kimisi park yatak çok ii kullanışlı diyo kimisi hiç iii değil diyo arada kaldım ben içine ortopedik yatak alamayı planlıyoorum sen napıcaksın ? ben bebek odası yapıcam ama yatak odama çok uzak arada koca bi koridor var dolayısıyla bende en azınday ilk 6 ay yanımda yatırırım daha sonra odasına geçiririm diyorum telsiz filan da alıcam

ben de içi döşekli park yatak alcam canım bence iyi düşünmüşsün ben ilk bebeğimde bebek telsizi aldım çok işime yaradı ama hem pilli hem elektrikli çalışanlardan al ne biilim bazen gece elektrik kesiliyo yada pili bitiyo ben hem pil koyup hemde prize takıyodum garanti olsun diye

ilk bebekte bende bebek odası yapmıştım ama hep yanında yatmak zorunda kaldım şimdikinde park yatak alıp yanıma alcam çünkü gece çok uyanabilir 2 oda arası mekşk dokumak biraz zor oluyo zaten yanında uyuyakalıyosun

bende idare ediyorum bugun biraz ev alışverişi yaptım çok yoruldum :)) çok çabuk yoruluyoeum yaaaa hamileleikten herhalde diyorum zeynep 19 yaşındasın ama haline bak 10 dk yürüyemez hale geldin :))) bebek odası konusunda çok düşünüyorum annem oda ya gerek yok yatak odanda yatsın diyo eşim ne işi var kendi odasında yatsın ayyy ne biliiim ya oda mantıklımı peki hadi ilk altı ay özellikle odası birz soğuk olucağından benim yanımda yatsın yaza doğru odasına koysam 6 7 aylık bi bebek gece kaç kere uyanır ki bilmiyorum

bu arada rusyadasın galiba orada ne yenirki ? rusların bi borç çorbası nı biliorum oda iğrenç bişi (

bana sorarsan oda için erken 1yaşından sonra hazırla derim benim oğlum dana kadar oldu hala gece 3 yada4 kez uyanıyo rus yemekleri kelimenin tam anlamıyla iğrenç türkiye yi çoooooooook özledim

lahana çorbası tuzlu ve isli kurutulmuş balık domuz eti vb şeyler yiyolar tabii biz yemiyoz ben elimden gelen imkanlarla evde yemek yapıyorum burda mc donals falan var ama insan köftesine güvenemiyo bunlar at eti de yiyo

bütün yaş pasta ve ikramlık çikolatalarda alkol var canım çekse de yemiyorum burda sabahtan alkol tüketmeye başlıyolar neyse napalım 3 sene katlancaz artık allahtan geçici bir süreç

burda metro market var orda bazı şeyler buluyoruz ama burda yoğurt yok yemiyolar sadece küçük meyveli danoneler var o biraz zor oluyo yani şöyle bi yoğurtlu mantı olsada yesek neyse napalım en azından kilo almam iyi tarafından bakayım

ruslar sarhoş doğuyolar herhalde :))) neyse canım takma kafana nasılsa geçiiymiş eşimede dubaiden iş teklifi geldi nişanlıyken evlenip dubaiye gidicektik be kabul edemedim yurtdışında yaşamak zor ya ne kadar olursa olsun kendi memleketin gibi olmaz annen baban burda allah yardımcın olsun canım

ben kayseriliyim şöle güzel bi mantının yerini hiç bişi tutmaz valla ne yapardım ben bilomiyorum :))) ama sen beslenmene dikkat et bebiş için canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…