2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar ben pınar bende eylul annesıyım bende cok bas agrısı oluyor sızdede oluyormu acaba cevap yazarsanız sevınırım
aynen canım inanılmaz var.yüksek tansiyon dedi doktorum tuzu azalttım.minoset içiyorum çok dayanamayınca.kan basıncımız artıyor imiş.
mrb size daha öncede slm vermiştim ama bir daha yazamadım bende eylül annesiyim size sormak istediğim bir soru var 16. haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normalmi

ben aldım ama diğer arkadaşlardan duyduğum almayan yada 1-2 kg alanlar var.normalmiş canım doktorların söylemide.ultrasonda bebeğin sağlıklı ise korkma derim ama en önemlisi doktoruna danışman.

hamilelikle ilgili sormak istediğiniz bir şey olduğunda tecrübeli anne olarak cevap verebilirim canlarım..şimdilik çıkyorum.okula gitmem gerek.pazar pazar okulda sınavlar varmış.görevliyim..oğluşumla babsını uyurken bırakıyorum..babası oğluyla debelensin dursun..))

Sabahin korunden beri uyuyamadim. Rahim alt kisminda agrim var iki gundur ama garip bir agri. Durduk yere iolmuyoda hareket edince ayaga kakinca falan oluyor. 8. Haftada da dusuk tehlikesi atlatmistim. Icim sikiliyor simdi evhamlaniyorum. Bugun doktorumu mu arayip sorsam?

tatlım günaydın kanaman filan yoksa telaşlanma bence bnm düşük tehlikem yok çok şükür ama 2 gündür bnmde karnımın çevresi ağrıyoo.bebiş yukarı çıkıyo ondan bence kaçıncı haftandasın sen???? ama yinede arayıp sor istersen

aynısı bende de 1 haftadır vardı.değişik bir ağrı sanki adet olucakmışımda onun ağrısıymış gibi.bende nette okudum bu haftalarda bebek yukarı doğru çıkıyormuş o yüzden ağrı olması normalmiş.şimdilik bu durum bende geçti.fakat belimin ortasına ve sol baldırıma ara ara ani kramplar girmeye başladı.Bunlarda normalmiş.17 sinde kontrolüm var doktoruma sorucam o zaman sizide bilgilendiririm kızlar.

aynen tatlım bir bel ağrısı var bende de yattığım yerden doğrulamıyomm.dr gittiğimde yoktu bu ağrı soramadım o yüzden çok iyi olur haber verirsen cnnmmm

Kanamam yok ama perşembe günü biraz fazla ayakta kalmıştım ondan sonra başladı ağrı. Birde benimki eski ağrılarıma benzemiyo. Mesane sıkışıkken daha fazla. Hareket etmezsem agrı yok edersem var. Benim rahim agzında da 7 cm lik bir myomum var bu nedenle riskli gebelik kategorisindeyim. Hastaneyi aradım ama hiç doğum doktoru yoktu. Kendi doktorumda cep telini vermiyo hastalarına ancak acil bişi olursa bağlatabiliyorsun hastaneden. Ne yapsam diye düşünüyorum?

kızlar günaydın herkese :)) ağrılardan bende şikayetçiyim sanki adet olucakmıssın gibi ağrıyı bende sık sık yaşadım geçtiğimiz hafta hatta bazen hala oluyor beni eltilerim ii korkuttular yok işte düşük olur filan diye ben ii tırstım sonra ertesi gün dr gittim dr çok ii bebiş dedi hiç bi problem yok keyfi yerinde dedi :))) ama dikkat et çok ayakta kalma çok yürüme dinlen yorulma dedi nitekim benim ağrılarımın artmasından önceki gün ben çok yol yürüdüm :) ayakkabı alıcam diye ondan oldu diyor dr um bo yüzden dikkat edelim şekerler olurmu ?

zaten bişi oldumu zevkine aramıyoz neden vermiyoki dr un tel ini bizimki verdi amam çok şükür arayıcak durumum olmadı ama bi ferahlık oluyo yine içimde aramasamda...ayıp yani drunun yaptığı bide senin durumun gözönünde bulundurulursa...ama telaş yapma ayaklarını yüksek bi yere dayayıp uzan sen çok iyi geliyo

günaydın kısss nasılsın?? dr lar bi tuhaf cnm rahat ve sağlıklı bir normal doğum için günde 1 km yürüyüş veriyorlar ya kaydirigubbakcemile3

seninle aynı şikayetlerimiz var kardeşim üzme kendini ben çok ağladım (( evham yapma bak sende benim gibi olmussun yürüdükten sonra artmış ağrın dinlen bolca ayakta fazla kalma yürüyeceksende dinlene dinlene yürü iyi düşün iyi olsun valla beni korkuttular ben o gün eve geldim nasıl ağladım nasıl korktum çok zor yaaa içimi nasıl daralıyodu eşimede söyliyemedim korkutmayayım diye ama dua et bişi olmaz canım dediğim gibi biraz yorulduysan ondan olur hastane deki dr sana kendi cebini vermedi mi ? benimki verdi ben aradığımda yat dinlen ertesi gün gel bi göreyim telefondan anlayamam dedi nitekim haklı kadın telden nasıl anlasın :)

günaydın kısss nasılsın?? dr lar bi tuhaf cnm rahat ve sağlıklı bir normal doğum için günde 1 km yürüyüş veriyorlar ya kaydirigubbakcemile3

biz anormal gruptayız herhalde zaten azıcık yürüsem fena oluyorum nefesim kesiliyo midem bi tuhaf oluyo olduğum yere oturuyorum :))) ben iyiyim idare ediyorum sen nasılsın cinsiyeti daha öğrenmedinmi kız merak ettim :))

iyiyiz cnm siz anormal ken üzülmüşsün normal olarak 2 gün ben işte çok eğilip kalktım bide bu bebişin büyüme ağrıları başladı akşam ben evde ağlaya ağlaya gözlerim şişti ben neden dikkat etmiyorum diye bi de eşime kızdım sen bizi hiç sevmiyosun düşünmüyosun diyee...hormonlar tavan yaptı bende yani bide daha 7 nisanda giitik kontrole çok var düşündükçe ..neyse bugün daha iyiyim .öğrnedikya teyzesi hatta ismimin altınada yazdım oğluşum olucak Allah nasip ederse sağlıklıydı en son gittiğimizde 3 lü teste de gerk yok dedi drum...sende ne var ne yokk???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…