gunaydinar herkese.anadolu yakasinda buyuk.Bebek magazasi bilen var mi[/QU
Ümraniyede ümraniye durağının karşısında Belis bebe fabrika satış mağazası var.İnternette belis bebe diye yaz girdiğinde karşına hangi ürünler çıkıyorsa hepsini orda canlı olarak görüp alabilirsin.kredi kartına 6 taksit imkanları var ve büyük eşyaları eve teslim ediyorlar.....
aynen canım inanılmaz var.yüksek tansiyon dedi doktorum tuzu azalttım.minoset içiyorum çok dayanamayınca.kan basıncımız artıyor imiş.merhaba arkadaslar ben pınar bende eylul annesıyım bende cok bas agrısı oluyor sızdede oluyormu acaba cevap yazarsanız sevınırım
mrb size daha öncede slm vermiştim ama bir daha yazamadım bende eylül annesiyim size sormak istediğim bir soru var 16. haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normalmi
gunaydinar herkese.anadolu yakasinda buyuk.Bebek magazasi bilen var mi[/QU
Ümraniyede ümraniye durağının karşısında Belis bebe fabrika satış mağazası var.İnternette belis bebe diye yaz girdiğinde karşına hangi ürünler çıkıyorsa hepsini orda canlı olarak görüp alabilirsin.kredi kartına 6 taksit imkanları var ve büyük eşyaları eve teslim ediyorlar.....
canımcım hani anadolu yakasında soyak sitesi var ya biraz aşağısına gidnce e- bebek fabrika mağazı var.hep arabayla geçerken görüyorum.ama daha uğramak nasip olmadı..internetten de satışı var .bildiğim kadarıyla..biliyormusun bilmiyorum ama güzel ürünler varmış..
bu arada sizin sayfasınıza bakınca geçen seneki günlerim geldi aklıma..4,5 aylık hamileydim.mide bulantılarım bitmişti..ayyy allhım size de beişlerini sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eylesin..anne olmak çok güzel bir duyguymuş..ilk aylar biraz adaptasyon açısından zor olsada şimdi hayttaki tek aşkım..koçişlerin papucu dama atılıyor..:mymeka:
Sabahin korunden beri uyuyamadim. Rahim alt kisminda agrim var iki gundur ama garip bir agri. Durduk yere iolmuyoda hareket edince ayaga kakinca falan oluyor. 8. Haftada da dusuk tehlikesi atlatmistim. Icim sikiliyor simdi evhamlaniyorum. Bugun doktorumu mu arayip sorsam?
Sabahin korunden beri uyuyamadim. Rahim alt kisminda agrim var iki gundur ama garip bir agri. Durduk yere iolmuyoda hareket edince ayaga kakinca falan oluyor. 8. Haftada da dusuk tehlikesi atlatmistim. Icim sikiliyor simdi evhamlaniyorum. Bugun doktorumu mu arayip sorsam?
aynısı bende de 1 haftadır vardı.değişik bir ağrı sanki adet olucakmışımda onun ağrısıymış gibi.bende nette okudum bu haftalarda bebek yukarı doğru çıkıyormuş o yüzden ağrı olması normalmiş.şimdilik bu durum bende geçti.fakat belimin ortasına ve sol baldırıma ara ara ani kramplar girmeye başladı.Bunlarda normalmiş.17 sinde kontrolüm var doktoruma sorucam o zaman sizide bilgilendiririm kızlar.
tatlım günaydın kanaman filan yoksa telaşlanma bence bnm düşük tehlikem yok çok şükür ama 2 gündür bnmde karnımın çevresi ağrıyoo.bebiş yukarı çıkıyo ondan bence kaçıncı haftandasın sen???? ama yinede arayıp sor istersen
aynısı bende de 1 haftadır vardı.değişik bir ağrı sanki adet olucakmışımda onun ağrısıymış gibi.bende nette okudum bu haftalarda bebek yukarı doğru çıkıyormuş o yüzden ağrı olması normalmiş.şimdilik bu durum bende geçti.fakat belimin ortasına ve sol baldırıma ara ara ani kramplar girmeye başladı.Bunlarda normalmiş.17 sinde kontrolüm var doktoruma sorucam o zaman sizide bilgilendiririm kızlar.
Kanamam yok ama perşembe günü biraz fazla ayakta kalmıştım ondan sonra başladı ağrı. Birde benimki eski ağrılarıma benzemiyo. Mesane sıkışıkken daha fazla. Hareket etmezsem agrı yok edersem var. Benim rahim agzında da 7 cm lik bir myomum var bu nedenle riskli gebelik kategorisindeyim. Hastaneyi aradım ama hiç doğum doktoru yoktu. Kendi doktorumda cep telini vermiyo hastalarına ancak acil bişi olursa bağlatabiliyorsun hastaneden. Ne yapsam diye düşünüyorum?
kızlar günaydın herkese :)) ağrılardan bende şikayetçiyim sanki adet olucakmıssın gibi ağrıyı bende sık sık yaşadım geçtiğimiz hafta hatta bazen hala oluyor beni eltilerim ii korkuttular yok işte düşük olur filan diye ben ii tırstım sonra ertesi gün dr gittim dr çok ii bebiş dedi hiç bi problem yok keyfi yerinde dedi :))) ama dikkat et çok ayakta kalma çok yürüme dinlen yorulma dedi nitekim benim ağrılarımın artmasından önceki gün ben çok yol yürüdüm :) ayakkabı alıcam diye ondan oldu diyor dr um bo yüzden dikkat edelim şekerler olurmu ?
Kanamam yok ama perşembe günü biraz fazla ayakta kalmıştım ondan sonra başladı ağrı. Birde benimki eski ağrılarıma benzemiyo. Mesane sıkışıkken daha fazla. Hareket etmezsem agrı yok edersem var. Benim rahim agzında da 7 cm lik bir myomum var bu nedenle riskli gebelik kategorisindeyim. Hastaneyi aradım ama hiç doğum doktoru yoktu. Kendi doktorumda cep telini vermiyo hastalarına ancak acil bişi olursa bağlatabiliyorsun hastaneden. Ne yapsam diye düşünüyorum?
günaydın kısss nasılsın?? dr lar bi tuhaf cnm rahat ve sağlıklı bir normal doğum için günde 1 km yürüyüş veriyorlar ya kaydirigubbakcemile3
biz anormal gruptayız herhalde zaten azıcık yürüsem fena oluyorum nefesim kesiliyo midem bi tuhaf oluyo olduğum yere oturuyorum :))) ben iyiyim idare ediyorum sen nasılsın cinsiyeti daha öğrenmedinmi kız merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?