Saol cnm benim. Demekki bu haftasonu eşlere yaramış kaydirigubbakcemile5
neden kıssss??
komik ama kendime yakıştırmıyorum:) sanki tatilde giyelebilir bişey gibi geliyor bana:)
kız şık bir terlik al bence alış çok rahat oluyor bende başlarım ara ara giyerim iş yerinede serin oluyor
komik ama kendime yakıştırmıyorum:) sanki tatilde giyelebilir bişey gibi geliyor bana:)
kızlar akşam kına gecesi var yarında düğün ya sinir oluyorum hafta ortası olan düğünlere giderken kuaföre falan gidicem. eve git makyaj hazırlan. yemek hazırla topla ayy yandık ya
kızlar bacaklarımdaki damarlar belli olmaya başladı ama çıkıntı halinde degil, varis midir bunlar???
Seni anlıyorum canım bende hayatta düz ayakkabı giyemem derdim herşeyim dolgu topuktu ama şimdi paşa paşa giyiyorum valla babetleri rahat gelince giyiliyormuş.Ya da canım ayarlanabilir sandaletlerden alabilirsinkomik ama kendime yakıştırmıyorum:) sanki tatilde giyelebilir bişey gibi geliyor bana:)
Çok yorma poyrazımızıkızlar akşam kına gecesi var yarında düğün ya sinir oluyorum hafta ortası olan düğünlere giderken kuaföre falan gidicem. eve git makyaj hazırlan. yemek hazırla topla ayy yandık ya
alıcam canım mecbur. en azndan arkası acık bişeyler almam lazım. şimdiden ayaklarım yanıyor yaz heralde hiiiç çekılmez:)
kızlar bız c.tesi gunu oğlumun odasını aldık:) cumartesı paşama ayırdık. saat 4 de evden cıktık 11 de eve gırdık:)demstock a gıttım pek bişey yoktu. çok ovuluyor ama ben çok begenmedım. sadece hamıle kılotu buldum ucuza 5 tanesı 4,9 a aldım:) ordan optimum a gıttık. erken dogan bebek tulumları çok ucuzdu 3 lu ondan aldım. emzırme sutyenı aldım bı tane. oğlusa bikaç sey aldım. ona bişeyler bakarken yorulmuyorum ama ne zaman kendıme sunu bakıyım desem ahh yoruldumlar başlıyo:)
Bende aynı senin gibi düşünüyordum bir ara. Ama giymeye başlayıncada hoşuma gitti. Ve alıştım. Çok şık terlikler var artık. Bence dene sende.
Ayyy hakkaten ya haftaiçi düğünleri zor oluyor.
Seni anlıyorum canım bende hayatta düz ayakkabı giyemem derdim herşeyim dolgu topuktu ama şimdi paşa paşa giyiyorum valla babetleri rahat gelince giyiliyormuş.Ya da canım ayarlanabilir sandaletlerden alabilirsin
Çok yorma poyrazımızı
sende oğluşunda güle güle kullanın .... kaydirigubbakcemile3
kızlar bız c.tesi gunu oğlumun odasını aldık:) cumartesı paşama ayırdık. saat 4 de evden cıktık 11 de eve gırdık:)demstock a gıttım pek bişey yoktu. çok ovuluyor ama ben çok begenmedım. sadece hamıle kılotu buldum ucuza 5 tanesı 4,9 a aldım:) ordan optimum a gıttık. erken dogan bebek tulumları çok ucuzdu 3 lu ondan aldım. emzırme sutyenı aldım bı tane. oğlusa bikaç sey aldım. ona bişeyler bakarken yorulmuyorum ama ne zaman kendıme sunu bakıyım desem ahh yoruldumlar başlıyo:)
kızlar cumartesi bebişim içim alışveriş yaptım.. alt açamasını, büyük battaneyisini aldım...
birde biberon alanlar nuby'nin biberonunu aldım çok hoşuma gitti.. almayanlara tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?