2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar akşam kına gecesi var yarında düğün ya sinir oluyorum hafta ortası olan düğünlere giderken kuaföre falan gidicem. eve git makyaj hazırlan. yemek hazırla topla ayy yandık ya

komik ama kendime yakıştırmıyorum:) sanki tatilde giyelebilir bişey gibi geliyor bana:)

Bende aynı senin gibi düşünüyordum bir ara. Ama giymeye başlayıncada hoşuma gitti. Ve alıştım. Çok şık terlikler var artık. Bence dene sende.

kızlar akşam kına gecesi var yarında düğün ya sinir oluyorum hafta ortası olan düğünlere giderken kuaföre falan gidicem. eve git makyaj hazırlan. yemek hazırla topla ayy yandık ya

Ayyy hakkaten ya haftaiçi düğünleri zor oluyor.

kızlar bacaklarımdaki damarlar belli olmaya başladı ama çıkıntı halinde degil, varis midir bunlar???

damarsa sadece varıs değildir ama çatlak damarsa varıstır dıye bılıyorum. benımde dahabellı. ben kılo aldıgım ıcın derının gerıldıgınden daha bellıdır dıye dusunuyordum

komik ama kendime yakıştırmıyorum:) sanki tatilde giyelebilir bişey gibi geliyor bana:)
Seni anlıyorum canım bende hayatta düz ayakkabı giyemem derdim herşeyim dolgu topuktu ama şimdi paşa paşa giyiyorum valla babetleri rahat gelince giyiliyormuş.Ya da canım ayarlanabilir sandaletlerden alabilirsin

Çok yorma poyrazımızı

bende cumartesi alışverişe çıktım.. ayaklarım hala ağrıyo.. geçemedi bir türlü... en iyisi terlik almak ama okulda nasıl giyeceğim bilmiyom... rahat ayakkabıda bulamadım... olmazsa mecburen terlik alaıcam.. artık idare de idare etsin

kızlar bız c.tesi gunu oğlumun odasını aldık:) cumartesı paşama ayırdık. saat 4 de evden cıktık 11 de eve gırdık:)demstock a gıttım pek bişey yoktu. çok ovuluyor ama ben çok begenmedım. sadece hamıle kılotu buldum ucuza 5 tanesı 4,9 a aldım:) ordan optimum a gıttık. erken dogan bebek tulumları çok ucuzdu 3 lu ondan aldım. emzırme sutyenı aldım bı tane. oğlusa bikaç sey aldım. ona bişeyler bakarken yorulmuyorum ama ne zaman kendıme sunu bakıyım desem ahh yoruldumlar başlıyo:)

kızlar cumartesi bebişim içim alışveriş yaptım.. alt açamasını, büyük battaneyisini aldım...
birde biberon alanlar nuby'nin biberonunu aldım çok hoşuma gitti.. almayanlara tavsiye ederim..

alıcam canım mecbur. en azndan arkası acık bişeyler almam lazım. şimdiden ayaklarım yanıyor yaz heralde hiiiç çekılmez:)

evet ya bide insnaın ayakları sıcaksa yani ayakkabının içinde haliyle çorap var daha da sıkıntı basıyor ama bizim işyeri şuan buz gibi süper

sende oğluşunda güle güle kullanın .... kaydirigubbakcemile3

evet ya çok zor neymiş 19 mayıs tatiliymiş hadi ya kaç kişiye tatil merak ediyorum. bide acaip havalı insanlar naısl olduda hafta içi yapıyorlar anlamadım gerçi düğün salıonları ucuz oluyor ondan sanırım. bide öyle insanlarki biz yapsak emsela hafta içi laf ederlerdi

evet tatlım ya ama bebekler düğünlerde sesleri duyunca anneleri dans ederken falan mutlu olurlarmış aklınızda bulunsun tabi fazla abartmadan

kızlar cumartesi bebişim içim alışveriş yaptım.. alt açamasını, büyük battaneyisini aldım...
birde biberon alanlar nuby'nin biberonunu aldım çok hoşuma gitti.. almayanlara tavsiye ederim..

Güle güle kullansın kızlar bebişleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…