2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrrr :sm_cool: Nabersiniz? Prensesler paşalar iyidir inşallah??

Ben cumartesi günü çalıştım 6 ya kadar. Bir tek dün tatilim vardı. Dün kahvaltıya gittik eşimle. Ordan alışveriş merkezine bakalım dedik. Çünkü benimde artık hiçbişey olmuyor üstüme. Aslında kendime elbise alıcaktım. Bikaç tane denedim ama beğenmedim. Sonra alt kata indik. Eşime tşörtler aldık. Kızımada biberon, emzik, burun aspiratörü ve tırnak makası aldık. Yani bana diye gittik ama eşimle kızım nasiplendi kaydirigubbakcemile3 O mağazadan çıktık. Biranda gözlerim karardı kızlar. Tansiyonum düştü. Eşim yanımda olmasaydı yanmıştım valla. Hemen eve döndük. Evde akşama doğru yine düştü. Sanırım sıcaklar çok etkiliyor. Sizde dikkat edin kızlar. Artık yalnız çıkmamaya çalışın dışarı.

kendi tarıma göre 55 ile hamile kaldım şimdi 60.
ama doktorunki eski atrtılardandı 54 çıkmıştım ama vardıonda bir probelem az çekiyordu. benimki dijital

Kızlar ben bu sabah 70kg gördüm :dance: eh artık allah sonumu hayır etsin. Cuma 69dum ama haftasonu agva'ya kaçtık deli gibi yedim bu sabah şöyle bi bakayım dedim :))

bende görmüşşümdür 2 hafta önce 68 idimmm simdii kesinn 70 olmusumdurrr ayyy gecmiyimdeeeeeeee

evet canım ya yanlız çıkmamak laızm haklısın bende de oluyor

tatlım bebeğin ve eşin güle güle kullansın bizde eşime ayakkabı aldık ve tşört aldık. bide kahvaltıya gittik hihikaydirigubbakcemile3

ohhh biz çalışıyoruz hep ay evde olsaydım yatsaydım ya çok uykum var
Ahhh keşke uyumasam bile şöyle ayaklarımı uzatsam yeter bana

Ben geçenlerde ayakkabıl alayım dedim 36 giyerim normalde ama ayakkabı biraz sıkınca 37 numara aldım. Bir iki gün sonra giyince baktım ki ayakkabılar feci büyük meğersem gezmekten o gün ayaklarım şişmiş, şimdi babetlerimin önüne birşeyler tıkıştırdım oyle giydim çok rahat oldu ayaklarım şişsede ayarlayabiliyorum..

[

Ben geçenlerde ayakkabıl alayım dedim 36 giyerim normalde ama ayakkabı biraz sıkınca 37 numara aldım. Bir iki gün sonra giyince baktım ki ayakkabılar feci büyük meğersem gezmekten o gün ayaklarım şişmiş, şimdi babetlerimin önüne birşeyler tıkıştırdım oyle giydim çok rahat oldu ayaklarım şişsede ayarlayabiliyorum..[/QUOTE]

bence ıyı yapmıssın canım bende ole en son aldıgım ayakkabıları normalden 1 numara buyuk aldım, annemler hep uyardılar yaz hamılesı olacaksın buyuk al dıye ıyıkıde dınlemısım sımdı rahat rahat gezınıyorum:)

gunaydin herkese.

bende korkudan tartilmiyorum 1 haftadir. ilk hamileligimi ogrenip doktora gittigimde 69 kiloydum. sonra bulantilardan 2 verdim. 1 hafta once ise 70 kilo olmustum bende :) toplamda 3 almis oluyorum di mi bu hesaba gore?

tek derdim 80 den fazla olmamak.

özge geçmiş olsun canım. bende alışverıse cıktyım eşimi tuta tuta yürüdüm:)

kızlar yurudukce tabanlarınız ağrıyormu?

ya nasılda bır duzenı var bakarmısınız yaklasık aynı haftalarda olan herkesın dertlerı sorunları neredeyse aynı, hanı bazı sıteler varya su haftada sunları yasayacaksınız vs dıyen kendımle o kadar benzetıyorumkı .. cok enteresan yaa

işte bugun biz oyleyız dun okadar masaj yaptık ama gecmemıs

Ayy cnm çok kötü ya o taban ağrısı. Hele bide ayaklarda şişmeye başladı artık. O yüzden ayakkabı seçiminide iyi yapmak lazım. Gerçi ayakkabıda sıkıyor artık. Terlik dönemine geçmek gerekir.

işte bugun biz oyleyız dun okadar masaj yaptık ama gecmemıs
yok canım çaresi :) bol bol dinlenmek lazım, birde yatarken yan yatarken bacaklarım arasına yastık alıyorum o iiyi geliyoo bazen.

Valla canım yaa, ilk burnum tıkanıyor, kanıyor diye paniklediğimde farkettim ne kadar benzer şeyler yaşadığımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…