Kızlar ben bu sabah 70kg gördüm :dance: eh artık allah sonumu hayır etsin. Cuma 69dum ama haftasonu agva'ya kaçtık deli gibi yedim bu sabah şöyle bi bakayım dedim :))
Günaydın kızlarrrrr :sm_cool: Nabersiniz? Prensesler paşalar iyidir inşallah??
Ben cumartesi günü çalıştım 6 ya kadar. Bir tek dün tatilim vardı. Dün kahvaltıya gittik eşimle. Ordan alışveriş merkezine bakalım dedik. Çünkü benimde artık hiçbişey olmuyor üstüme. Aslında kendime elbise alıcaktım. Bikaç tane denedim ama beğenmedim. Sonra alt kata indik. Eşime tşörtler aldık. Kızımada biberon, emzik, burun aspiratörü ve tırnak makası aldık. Yani bana diye gittik ama eşimle kızım nasiplendi kaydirigubbakcemile3 O mağazadan çıktık. Biranda gözlerim karardı kızlar. Tansiyonum düştü. Eşim yanımda olmasaydı yanmıştım valla. Hemen eve döndük. Evde akşama doğru yine düştü. Sanırım sıcaklar çok etkiliyor. Sizde dikkat edin kızlar. Artık yalnız çıkmamaya çalışın dışarı.
Ahhh keşke uyumasam bile şöyle ayaklarımı uzatsam yeter banaohhh biz çalışıyoruz hep ay evde olsaydım yatsaydım ya çok uykum var
havaların bırden ısınmasındanda kaynaklanıyo haftalarımızın ılerlemesındende tabı, hamılelık sonuna kadar ayaklar 1- 2 numara buyuyormus canım, olabıldıgınce rahat ayakkabıları tercıh et ben acıkcası hergun babet gıyıyorum ayaklarım rahat edıyor bırde fırsat buldukca ayaklarını yuksek bı yerde dınlendır sısmesını engellıyormus
evet canım ya yanlız çıkmamak laızm haklısın bende de oluyor
tatlım bebeğin ve eşin güle güle kullansın bizde eşime ayakkabı aldık ve tşört aldık. bide kahvaltıya gittik hihikaydirigubbakcemile3
özge geçmiş olsun canım. bende alışverıse cıktyım eşimi tuta tuta yürüdüm:)
kızlar yurudukce tabanlarınız ağrıyormu?
özge geçmiş olsun canım. bende alışverıse cıktyım eşimi tuta tuta yürüdüm:)
kızlar yurudukce tabanlarınız ağrıyormu?
HEM DE nasıl canım eğer çok yürümüşsem ertesi gün bile yataktan kalkarken üzerine basamıyorum..
işte bugun biz oyleyız dun okadar masaj yaptık ama gecmemıs
Ayy cnm çok kötü ya o taban ağrısı. Hele bide ayaklarda şişmeye başladı artık. O yüzden ayakkabı seçiminide iyi yapmak lazım. Gerçi ayakkabıda sıkıyor artık. Terlik dönemine geçmek gerekir.
yok canım çaresi :) bol bol dinlenmek lazım, birde yatarken yan yatarken bacaklarım arasına yastık alıyorum o iiyi geliyoo bazen.işte bugun biz oyleyız dun okadar masaj yaptık ama gecmemıs
ya nasılda bır duzenı var bakarmısınız yaklasık aynı haftalarda olan herkesın dertlerı sorunları neredeyse aynı, hanı bazı sıteler varya su haftada sunları yasayacaksınız vs dıyen kendımle o kadar benzetıyorumkı .. cok enteresan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?