Sağol canım ama insanın kendisine öyle gelmezmiş yaaa, benimde vücudum bana çok acayip şekilde şişmanlamış gözüküyor... Ki önümüzde daha çok zaman var...
Kızlar bende dün gece ilk kez kızımı emzirdiğimi gördüm... Sol göğsümden emdi hep ve deli gibi sütüm geliyordu... Aa dur ben bu süt boşuna gitmesin bari sağayım dedim ama
ineğin ki gibi kesintisiz şırıl şırıl akıyordu.. Ama sağ göğsümde tık yoktu zaten kızımı da ordan hiç emzirmedim...
günaydın kızlar hepinize mutlu haftalarr
Sağol canım ama insanın kendisine öyle gelmezmiş yaaa, benimde vücudum bana çok acayip şekilde şişmanlamış gözüküyor... Ki önümüzde daha çok zaman var...
Kızlar bende dün gece ilk kez kızımı emzirdiğimi gördüm... Sol göğsümden emdi hep ve deli gibi sütüm geliyordu... Aa dur ben bu süt boşuna gitmesin bari sağayım dedim ama
ineğin ki gibi kesintisiz şırıl şırıl akıyordu.. Ama sağ göğsümde tık yoktu zaten kızımı da ordan hiç emzirmedim...
sağol tatlım nasılsın?
bencede tatlım hiç takılma harika görünüyorsun çok şekersin face gördüm
ay canım ne güzel ya Allah gerçeğini naip etsin inşallah ben görmedim hiç bebeğimi bir kaç kez doğum yaptığımı gördüm ama hatırlamıyorum bebeğimi
bikeresinde bende emziriyordum öyle hoşş bi duygu kii uyandıımaa pişşman olmustum.......
hayır olsun rüyan dilek.. ne guızel dımı ruya bıle olsa.. Allah ınsallah bıze o gunlerıde gosterecek
ayy ne güzel... bende birkaç kez bebişimi emzirdiğimi gördüm.. o kadar hoşuma gitmişti ki.. bütün gün aklımdan çıkmadı.. inşallah sağ salim ezmiririz kızlarımızı doya doyananiknanik
iyi canım sen nasılsın
Sağol canım benim sende öylesin.
Gerçekten harika bir duygu ama ben tam tadını çıkaramadım çünkü çok panik olmuştum...
Nasıl tutacağımı bile bilemiyordum, sonra ısırdı falan:))) Bir de işi de yetişmem lazımmış..
Acayip şekilde stres oldum uyandığımda bir ohh çektim. kaydirigubbakcemile3
iyim tatlım ama canım çalışmak istemiyor uykum var bu gün bitmez artık
iyim tatlım ama canım çalışmak istemiyor uykum var bu gün bitmez artık
hayırdır ınsallah canım..ama ne guzel bı ruya gormussun ınsallah gercektende bol bol sutun olurda kızını rahatca emzırırsın..keske bende bebegımle ılgılı ruyalar gorsem ,sızlerden duydukca ımrenıyorum ben neden goremıyorumdıye ama belkıde bı suredır gecelerı kesıntısız uyuyamadıgım ıcın goremıyorumdur
kıızz dişşidemi vardıııı eylülünnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
evet benimde çok uykum var... Sanki hafta başı değil sonuymuş gibi.. Ama yarın ve ondan sonrası tatil...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar siz ayakkabı olayını naptınız.. benimkiler yavaş yavaş sıkmaya başlıyo akşama doğru..
Dilekcigim ne güzel uzun uzun görmüşsün rüyanı,ben bir kere kucağımda sımsıkı tuttugumu görmuştüm çok güzel bir hissti.. Herkese nasip etsin boyle güzel ruyalar ve tabi gerçeklerini
Kızlar ben bu sabah 70kg gördüm :dance: eh artık allah sonumu hayır etsin. Cuma 69dum ama haftasonu agva'ya kaçtık deli gibi yedim bu sabah şöyle bi bakayım dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?