2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ne güzel ya Allah gerçeğini naip etsin inşallah ben görmedim hiç bebeğimi bir kaç kez doğum yaptığımı gördüm ama hatırlamıyorum bebeğimi

bikeresinde bende emziriyordum öyle hoşş bi duygu kii uyandıımaa pişşman olmustum.......

hayır olsun rüyan dilek.. ne guızel dımı ruya bıle olsa.. Allah ınsallah bıze o gunlerıde gosterecek

ayy ne güzel... bende birkaç kez bebişimi emzirdiğimi gördüm.. o kadar hoşuma gitmişti ki.. bütün gün aklımdan çıkmadı.. inşallah sağ salim ezmiririz kızlarımızı doya doyananiknanik

hayırdır ınsallah canım..ama ne guzel bı ruya gormussun ınsallah gercektende bol bol sutun olurda kızını rahatca emzırırsın..keske bende bebegımle ılgılı ruyalar gorsem ,sızlerden duydukca ımrenıyorum ben neden goremıyorumdıye ama belkıde bı suredır gecelerı kesıntısız uyuyamadıgım ıcın goremıyorumdur

bencede tatlım hiç takılma harika görünüyorsun çok şekersin face gördüm

Sağol canım benim sende öylesin.

ay canım ne güzel ya Allah gerçeğini naip etsin inşallah ben görmedim hiç bebeğimi bir kaç kez doğum yaptığımı gördüm ama hatırlamıyorum bebeğimi

bikeresinde bende emziriyordum öyle hoşş bi duygu kii uyandıımaa pişşman olmustum.......

hayır olsun rüyan dilek.. ne guızel dımı ruya bıle olsa.. Allah ınsallah bıze o gunlerıde gosterecek

ayy ne güzel... bende birkaç kez bebişimi emzirdiğimi gördüm.. o kadar hoşuma gitmişti ki.. bütün gün aklımdan çıkmadı.. inşallah sağ salim ezmiririz kızlarımızı doya doyananiknanik

Gerçekten harika bir duygu ama ben tam tadını çıkaramadım çünkü çok panik olmuştum...
Nasıl tutacağımı bile bilemiyordum, sonra ısırdı falan:))) Bir de işi de yetişmem lazımmış..
Acayip şekilde stres oldum uyandığımda bir ohh çektim. kaydirigubbakcemile3

kıızz dişşidemi vardıııı eylülünnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

kızlar siz ayakkabı olayını naptınız.. benimkiler yavaş yavaş sıkmaya başlıyo akşama doğru..

Gerçekten harika bir duygu ama ben tam tadını çıkaramadım çünkü çok panik olmuştum...
Nasıl tutacağımı bile bilemiyordum, sonra ısırdı falan:))) Bir de işi de yetişmem lazımmış..
Acayip şekilde stres oldum uyandığımda bir ohh çektim. kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

tipik çalısan anne rüyası orada bile işe yetişme telaşı var:))

Dilekcigim ne güzel uzun uzun görmüşsün rüyanı,ben bir kere kucağımda sımsıkı tuttugumu görmuştüm çok güzel bir hissti.. Herkese nasip etsin boyle güzel ruyalar ve tabi gerçeklerini

Amin canım inşallah hepimizin sütü bol olurda doya doya beslerimiz bebişlerimizi... Sende görürsün canım yakında merak etme bende ilk kez böyle bir rüya görüyorum...

kıızz dişşidemi vardıııı eylülünnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

Çok hınzırdı ama şükür söz dinliyordu:)))

Kızlar ben bu sabah 70kg gördüm :dance: eh artık allah sonumu hayır etsin. Cuma 69dum ama haftasonu agva'ya kaçtık deli gibi yedim bu sabah şöyle bi bakayım dedim :))

kızlar siz ayakkabı olayını naptınız.. benimkiler yavaş yavaş sıkmaya başlıyo akşama doğru..

havaların bırden ısınmasındanda kaynaklanıyo haftalarımızın ılerlemesındende tabı, hamılelık sonuna kadar ayaklar 1- 2 numara buyuyormus canım, olabıldıgınce rahat ayakkabıları tercıh et ben acıkcası hergun babet gıyıyorum ayaklarım rahat edıyor bırde fırsat buldukca ayaklarını yuksek bı yerde dınlendır sısmesını engellıyormus

Dilekcigim ne güzel uzun uzun görmüşsün rüyanı,ben bir kere kucağımda sımsıkı tuttugumu görmuştüm çok güzel bir hissti.. Herkese nasip etsin boyle güzel ruyalar ve tabi gerçeklerini

Evet canım bayağı uzundu benim rüyam ama dediğim gibi iş stresinden tadını bile çıkaramadım ki. :1no2:

Kızlar ben bu sabah 70kg gördüm :dance: eh artık allah sonumu hayır etsin. Cuma 69dum ama haftasonu agva'ya kaçtık deli gibi yedim bu sabah şöyle bi bakayım dedim :))

Ben korkumdan son birkaç günüdür hiç tartılmıyorum...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…