cnm bnm çok erken senin daha ben 24.haftayadım şimdi şimdi biraz bşaladı şişmeye ama çok az inş. daha da artmaz:ecrin_bebek:
aman şişmesin napcan... benimde ayakkabılarım oluyo ama akaşama doğru ağrıtmaya başlıyolar... helede çok ayakta kaldıysam... :uhm:
ne güzel keske bızde gıyebılseydık terlık en rahatı sısme derdı yok ayagını vurma derdı yok..ama kamuda kullanmak yasak
gunaydın hanımlar,
herkese cok gusel bı hafta dılıoruz oglusumla.o uyandı ecem'in dedıgı gıbı yemlenio kuzum..
bebelere kendılerıne cııcler alanlar,gule gule gıyın kullanın ıns.
ben aksam hemoroıdımın agrısından hıc uyuyamadıgım ıcın sersem tavuk gıbıyım-tatlicadiarzu-bı de bu cıktı basıma:bbo:
sızler ıyısınız dır ıns.
Günaydın Tülaycımmmmm Naber? Paşan nasıl?
Kızlar ben Avent philips marka biberon aldım. Mağazadaki kız doktorlar en çok bunu tavsiye ediyor dedi. Gaz sancısını önlüyormuş. Silikon uçlu polikarbon gövde ve ters çevirdiğinde akıtmıyor. Birde saklama kabı olarakta kullanılıyormuş.
gecmis olsun canimmmmmmmmm kiyamam yaaaaa bende kramp agrilariyla uyandim benimde bacagim agriyorrrrrrrrr:1no2:
canimmmmmmmmmmm aventler kanserojen madde icerdikleri icin burda yasaklandi burda ilk 6 ay cam biberon oneriyorlarrrr burasi saglik konusunda cok iyi kullanmadiysan degistir bence bibi veya dodie al bulursan en iyisi onlarrrrrrrrr.
sakurcaım yok ya o kadar da şişme olmaz belki sende ..inş.hiçbirimizde olmasında şimdiden düşünme bunları...canıııımmmm benimmmmmmmmmmm
Meryemcim , özgecim ve çingenecim aldıklarınızı güle güle kullansın bebişleriniz inşallah iyi günlerde..
Odası çok güzelmiş hem büyüdüğünde de rahat rahat kullanabilir... Bu arada Özgecim çok geçmiş olsun... Dikkat et kendine zaten sürekli düşüş halinde olan tansiyonumuz sıcaklarla daha da kötüleşebilir. Hepimiz dikkatli olalım bu konuda.
Elacım sana da çok geçmiş olsun... En kısa zamanda geçer inş. hemoroidin.
Benimde ayaklarımda henüz hiçbir şişme falan yok çok şükür...Eski ayakkabılarımı çok rahatlıkla giyebiliyorum.
Çok yoğunum kızlar bugün pzt olduğu için aslında herkese cevap yazmak istiyorum ama maalesef bunun için ne zamanım ne de fırsatım var bugün... Ama burdayım ve yazdıklarınızın hepsini okumaya çalışıyorum..
yaa söylemeye utanıyorum ama ayaklarda değil de başka bi yerde müthiş şişme oldu...
c.tesi günü sütyen aldım kendime, küçük geliyor artık hepsi diye, bi beden büyük aldım80'dim 85 aldım...
eve geldim vee TA TA TA TAAAAAAMMM.... küçük geldi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- resmen 90 alıcam bugün senağlama
saklayacağım diye canım çıkıyor bu kocaman şeyleri -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
hadi yaaaaaaaa inanmıyorum. Bak hiç bilmiyordum ben bunu. Bir araştırayım cnm saol :uhm:
ecem yatak çok güzel ama üç yaşından sonra yinede biraz tehlikeli değil mi?
ah canım beee moralin düzelsin çünkü bnm 4.aydan sonra 85 ti...95-100 oldum canımmm bide daha büyür diyolar düşünnnnnn ama olsun sütümüz olsun bebişler doysun da doğumdan 3 ay sonra düzelirler inş.
Saol Dilekcim. Buarada kolay gelsin cnm.
ah canım beee moralin düzelsin çünkü bnm 4.aydan sonra 85 ti...95-100 oldum canımmm bide daha büyür diyolar düşünnnnnn ama olsun sütümüz olsun bebişler doysun da doğumdan 3 ay sonra düzelirler inş.
hoşgeldin dilekçim nasılsın defnemmmmmm nasılll????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?