2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnm çok erken senin daha ben 24.haftayadım şimdi şimdi biraz bşaladı şişmeye ama çok az inş. daha da artmaz:ecrin_bebek:

hmm... yavaştan yavaştan sandalet ara diyorsun :roflol:
ya bi de diyorlar ya düz taban da bel ağrısını arttırır diye, ben hafif dolgulu taban mı alıcam şimdi_?
ben sandaleti bile spor modeller dışında giyemem ki.... pffff....

aman şişmesin napcan... benimde ayakkabılarım oluyo ama akaşama doğru ağrıtmaya başlıyolar... helede çok ayakta kaldıysam... :uhm:

kaşınmayayım değil mi -tatlicadiarzu-

ne güzel keske bızde gıyebılseydık terlık en rahatı sısme derdı yok ayagını vurma derdı yok..ama kamuda kullanmak yasak

evet bizimde yasak ama olmazsa sabah ayakkabımı giyer gelirim... yanıma da terliğimi getiririm.. çok rahatsız olursam giyerim... bizede biraz göz yumsunlar canım

kızlar günaydın sizlere bişey danışmak istiyorum..Benim evim çocuk odası yapmak için müsait.Park yatak almıştım zaten..Park yatakta çocuk 3 yaşına kadar çok rahat yatabiliyor..Onu yatak odasına koyucam..Birde oda takımı almak istiyorum..ama beşikte kararsız kaldım.Büyüyen beşik mi alsam yoksa çileğin ranzalı oyun çadırınımı alsam..Hani diyorum 500 tl büyüyen beşiğe verene kadar 750 bu yatağa vermek ilerisi açısındanda düşününce daha mantıklı....yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim....

Çilek Odası dediğim ranzaya linkten ulaşabilirsiniz

gecmis olsun canimmmmmmmmm kiyamam yaaaaa bende kramp agrilariyla uyandim benimde bacagim agriyorrrrrrrrr:1no2:

canimmmmmmmmmmm aventler kanserojen madde icerdikleri icin burda yasaklandi burda ilk 6 ay cam biberon oneriyorlarrrr burasi saglik konusunda cok iyi kullanmadiysan degistir bence bibi veya dodie al bulursan en iyisi onlarrrrrrrrr.

sakurcaım yok ya o kadar da şişme olmaz belki sende ..inş.hiçbirimizde olmasında şimdiden düşünme bunları...canıııımmmm benimmmmmmmmmmm

hadi yaaaaaaaa inanmıyorum. Bak hiç bilmiyordum ben bunu. Bir araştırayım cnm saol :uhm:

sakurcaım yok ya o kadar da şişme olmaz belki sende ..inş.hiçbirimizde olmasında şimdiden düşünme bunları...canıııımmmm benimmmmmmmmmmm

yaa söylemeye utanıyorum ama ayaklarda değil de başka bi yerde müthiş şişme oldu...
c.tesi günü sütyen aldım kendime, küçük geliyor artık hepsi diye, bi beden büyük aldım80'dim 85 aldım...
eve geldim vee TA TA TA TAAAAAAMMM.... küçük geldi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- resmen 90 alıcam bugün senağlama
saklayacağım diye canım çıkıyor bu kocaman şeyleri -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Meryemcim , özgecim ve çingenecim aldıklarınızı güle güle kullansın bebişleriniz inşallah iyi günlerde..
Odası çok güzelmiş hem büyüdüğünde de rahat rahat kullanabilir... Bu arada Özgecim çok geçmiş olsun... Dikkat et kendine zaten sürekli düşüş halinde olan tansiyonumuz sıcaklarla daha da kötüleşebilir. Hepimiz dikkatli olalım bu konuda.

Elacım sana da çok geçmiş olsun... En kısa zamanda geçer inş. hemoroidin.

Benimde ayaklarımda henüz hiçbir şişme falan yok çok şükür...Eski ayakkabılarımı çok rahatlıkla giyebiliyorum.

Çok yoğunum kızlar bugün pzt olduğu için aslında herkese cevap yazmak istiyorum ama maalesef bunun için ne zamanım ne de fırsatım var bugün... Ama burdayım ve yazdıklarınızın hepsini okumaya çalışıyorum..

Saol Dilekcim. Buarada kolay gelsin cnm.

ah canım beee moralin düzelsin çünkü bnm 4.aydan sonra 85 ti...95-100 oldum canımmm bide daha büyür diyolar düşünnnnnn ama olsun sütümüz olsun bebişler doysun da doğumdan 3 ay sonra düzelirler inş.

inşallah düzelir yoksa küçültme ameliyatı olabilirim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
millet büyüsün diye uğraşır ben büyüdü diye utanıyorum -tatlicadiarzu-

Saol Dilekcim. Buarada kolay gelsin cnm.

Sağol tatlım.

Ama ben 3 ay sonra eski haline dönsün istemiyorum ki senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…