2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Şişme problemi biraz tuzla alakalı , yani tuzu kısınca olmaz diyorlar ama ne bileyim ben tuzsuz yemeyi hiç sevmem ama biraz azaltmaya çalışırım ...

Şişme problemi biraz tuzla alakalı , yani tuzu kısınca olmaz diyorlar ama ne bileyim ben tuzsuz yemeyi hiç sevmem ama biraz azaltmaya çalışırım ...

öyle diyorlar canım ama bak aynı zamanlardayız ben de aşırı tuzlu yiyor(d)um bende şişme falan yok
azalttım gerçi son zamanlarda, korktum çünkü tansiyon düzenini bozar falan diye...
ama şu zamana, son bi kaç haftaya kadar aşırı tuzlu yiyordum...

KIZLAR biraz geç geldim, sabahtan beri tablo yapıyorum heryeri excel ortamında görecem neredeyse.

çok güzel bir haftasonu geçirdim. ÜMRANİYE İKEA YA GİTTİKdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bebeğe bir karyola ve bir de gardrop aldık, fiyatlar süperdi, bebek karyolası 60*120 masif ahşaptan 200 ytl ye inmiş, gardrop da masif ahşaptan 350 ytl ye aldık... renkleri beyaz....

sabah 6 da çıktık ankaradan ve gece 10 da tekrar döndük ankaraya. 100 ytl benzin parası verdik , ama aldıklarımıza değidi. fiyatlar çok ucuz ankaya nazaran,i ve bir sürü çerçeve, bebek odası için raf falan aldım.... çok mutluyum, akşam hemen gelince karyolayı kurum, çok beğendim. resimlerini birazdan yüklerim...

canım ben de çok beğenmiştim bebek karyolasını, ama malesef odama sığmadı... ama tepe çok kaliteli, hele de kulpların a falan bayılmıştım. dedeğin gibi resimdekinden daha güzeller....

ay canım ya ne güzel hissetmek. ben de cumartesi doktora gidiyorum 1 ay aradan sonbra bebeşimi görcemmm:asigim:

canım ya bebek bu ranzaya yatamaz gibi geliyor, çünkü korkulukları kısa değil mi, ranza olayı tehlikeli olur bence..... çünkü küçükken yerlerinde yatıyorlar ama 1 yaşından sonra ayağa dikiliyorlar, Allah göstermesin düşmez mi?

selam afet anneler nasılsınız?
benim haberler pek hoş diiil öncelikle idrarımda yine mikrop çıktı yine antibiyotik kullanıyorum ne mikrop hatunum yaaa senağlama bide 35 derecede gribimsi nezlemsi bisey olmayı başardım nebiçim hatunum yaaaaaaaaa senağlama

Geçmiş olsun cnm. a.s.

tulayyyyy 95-100 muuu???
benım memısler aynı valla.85tım hala oyleyım.

ya benim büyüdü napimmmm???? bazılarının doğumdan sonra büyüyor ben hamile kalmamla bi ağrı bi ağrı 3-4 ay sonra büyüdüler
iyi haftalar kızlar herkese selamlar, sevgiler ve güneşli günler. :)

saoll tatlım kızlarımız nasıllarrrr???

inşallah düzelir yoksa küçültme ameliyatı olabilirim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
millet büyüsün diye uğraşır ben büyüdü diye utanıyorum -tatlicadiarzu-

ya bende çekiniyom ama karnımızda dutbol topu gibi olunca inan abes kaçmıyooodelikafadulden

İyiyiz tatlım sağol defne de gayet iyi çok şükür.... Halil İbrahim Paşamız nasıl?
Sen nasılsın?

ooh çok sevindim iyi olmanıza bizde iyiyizzz çok güzel bi hafta sonu geçirdik oğluşumla hep doğduğu ayları hayal ederek geçirdik eşimle...ya göğüslerin belki eskisi kadar küçülmez belli olmaz ama bnmkiler küçülse ii olur tuhafıma gidiyoo yaaaww hele atlet siz yayık yayık oluyoo o eski dik seksi hallerinden eser kalmadıısenağlamasenağlama

ya ne güzeller, benimkiler hala aynı.... ilk önce büyüdüler, şimdi yine söndüler ...

tulayyyyy 95-100 muuu???
benım memısler aynı valla.85tım hala oyleyım.

ben de hala 80 , 85 im... ama 90 olsun isterdim en azından

iyi haftalar kızlar herkese selamlar, sevgiler ve güneşli günler. :)

meraba canım....

canım geçmiş olsun. neden olmuyormuş acaba....

...
ay canım ya ne güzel hissetmek. ben de cumartesi doktora gidiyorum 1 ay aradan sonbra bebeşimi görcemmm:asigim:
...

hayırlı olsun canım aldıklarınıızzz güle güle kullanın inşallah iyi alışveriş yapmışsınız :) :) :)
bakalım bebişlerimiz ne kadar olmuşlar görelim değil mi ama kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tatlım üzme kendini ama, dikkat ediyoruz ya inadına bol bol hastalanırız işte...
çabucacık atlatırsınız inşallah :)

demek oda takımlarınızı almaya başladınız kızlar. zaten en major harcamalar oda takımı ve doğum giderlerinden oluşuyor.

msms cim gülay güle güle kullanın (başka alan oldu mu bilmem onlara da hayırlı olsun)

msms cim seninkilerin fiyatı nasıl şekerim?

güsel tatlım

evet özellikle kaç kilo olduğunu merak ediyorum. gelişmiş mi acaba ayına göre. şuan tek derdim o yani...

sağol canım hepimizinki güzel günlerde kullansınlar.

geç bir günaydın oldu ama hepinize güzel bir hafta diliyorum aşımı oldum bugün bebişimin kalp atışını dinledik çok güzeldi bir ay sonra 2. doz için gideceğim sizler nasılsınız

gecmıs olsun glnzcım.ıns ılaclar bır an once ıyı gelır
pembe ve denız gelmıs gunaydınlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…