...
Ama ben 3 ay sonra eski haline dönsün istemiyorum ki senağlama
Şişme problemi biraz tuzla alakalı , yani tuzu kısınca olmaz diyorlar ama ne bileyim ben tuzsuz yemeyi hiç sevmem ama biraz azaltmaya çalışırım ...
Karizma Büyüyebilir Bebek Karyolası bu yatagımız
Porto Üç Kapaklı Gardrop (Mavi) bu dolabımız ama kulpları daha buyuk yelkenlı seklınde ve renk yakından daha hoş
diğer urunler yok burada. bı tane uzun şifonyer bır tanede yarısı kapalı yarısı açık kıtaplık aldık
günaydın kızlaaarrr, herkese mutlu ve herşeyin gönlünce olduğu bi hafta diliyorum a.s.
bu hafta çok güzel bi hafta, çünkü c.tesi doktorumuza gidiyoruuuzzz :) :) :) çok mutluyuuzzz :)
alışverişe çıkanlar aldıklarınız hayırlı uğurlu olsun kızlar, güle güle kullanın, resim de bekleriz -tatlicadiarzu-
kızlar ben de c.tesi günü kızım çok tepikleyince bi bakayım dedim, uzandım sırt üstü açtım karnımı...
:1shok: :1shok: o da ne :1shok: seğiriyor karnım resmen belli oluyorrr kaydirigubbakcemile3
babası da ilk kez hissetti, dışarıdan da anlaşıldığını farkedince ona da gösterdim, ayyy nasıl sevindi yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın sizlere bişey danışmak istiyorum..Benim evim çocuk odası yapmak için müsait.Park yatak almıştım zaten..Park yatakta çocuk 3 yaşına kadar çok rahat yatabiliyor..Onu yatak odasına koyucam..Birde oda takımı almak istiyorum..ama beşikte kararsız kaldım.Büyüyen beşik mi alsam yoksa çileğin ranzalı oyun çadırınımı alsam..Hani diyorum 500 tl büyüyen beşiğe verene kadar 750 bu yatağa vermek ilerisi açısındanda düşününce daha mantıklı....yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim....
Çilek Odası dediğim ranzaya linkten ulaşabilirsiniz
selam afet anneler nasılsınız?
benim haberler pek hoş diiil öncelikle idrarımda yine mikrop çıktı yine antibiyotik kullanıyorum ne mikrop hatunum yaaa senağlama bide 35 derecede gribimsi nezlemsi bisey olmayı başardım nebiçim hatunum yaaaaaaaaa senağlama
tulayyyyy 95-100 muuu???
benım memısler aynı valla.85tım hala oyleyım.
iyi haftalar kızlar herkese selamlar, sevgiler ve güneşli günler. :)
inşallah düzelir yoksa küçültme ameliyatı olabilirim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
millet büyüsün diye uğraşır ben büyüdü diye utanıyorum -tatlicadiarzu-
İyiyiz tatlım sağol defne de gayet iyi çok şükür.... Halil İbrahim Paşamız nasıl?
Sen nasılsın?
ah canım beee moralin düzelsin çünkü bnm 4.aydan sonra 85 ti...95-100 oldum canımmm bide daha büyür diyolar düşünnnnnn ama olsun sütümüz olsun bebişler doysun da doğumdan 3 ay sonra düzelirler inş.
tulayyyyy 95-100 muuu???
benım memısler aynı valla.85tım hala oyleyım.
iyi haftalar kızlar herkese selamlar, sevgiler ve güneşli günler. :)
benim haberler pek hoş diiil öncelikle idrarımda yine mikrop çıktı yine antibiyotik kullanıyorum ne mikrop hatunum yaaa senağlama bide 35 derecede gribimsi nezlemsi bisey olmayı başardım nebiçim hatunum yaaaaaaaaa senağlama
...
ay canım ya ne güzel hissetmek. ben de cumartesi doktora gidiyorum 1 ay aradan sonbra bebeşimi görcemmm:asigim:
...
...
ya bende çekiniyom ama karnımızda dutbol topu gibi olunca inan abes kaçmıyooodelikafadulden
...
kızlar günaydın sizlere bişey danışmak istiyorum..benim evim çocuk odası yapmak için müsait.park yatak almıştım zaten..park yatakta çocuk 3 yaşına kadar çok rahat yatabiliyor..onu yatak odasına koyucam..birde oda takımı almak istiyorum..ama beşikte kararsız kaldım.büyüyen beşik mi alsam yoksa çileğin ranzalı oyun çadırınımı alsam..hani diyorum 500 tl büyüyen beşiğe verene kadar 750 bu yatağa vermek ilerisi açısındanda düşününce daha mantıklı....yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim....
çilek odası dediğim ranzaya linkten ulaşabilirsiniz
hayırlı olsun canım aldıklarınıızzz güle güle kullanın inşallah iyi alışveriş yapmışsınız :) :) :)
bakalım bebişlerimiz ne kadar olmuşlar görelim değil mi ama kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlım üzme kendini ama, dikkat ediyoruz ya inadına bol bol hastalanırız işte...
çabucacık atlatırsınız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?