2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülay cım güle güle kullanın aldıklarınız inş.
sağol canım benim... neredeyse dığsa içinde uyuyacaktım karyolanın :) çok güzel bi duygu....

geç bir günaydın oldu ama hepinize güzel bir hafta diliyorum aşımı oldum bugün bebişimin kalp atışını dinledik çok güzeldi bir ay sonra 2. doz için gideceğim sizler nasılsınız

sana da günaydın canım..... bende cumartesi dinlicem inşallah....

canım hoşgeldın. ben 1941 tl ye aldım ama o gorduklerının yanında şifonyer ve dar bır kıtaplıkda var

geç bir günaydın oldu ama hepinize güzel bir hafta diliyorum aşımı oldum bugün bebişimin kalp atışını dinledik çok güzeldi bir ay sonra 2. doz için gideceğim sizler nasılsınız

canım hoş geldin tatlışım benim. prensesler geçmiş olsun aşınız:teytey:

Geçmiş olsun cnm. a.s.

canım geçmiş olsun. neden olmuyormuş acaba....

geçmiş olsun tatlım üzme kendini ama, dikkat ediyoruz ya inadına bol bol hastalanırız işte...
çabucacık atlatırsınız inşallah :)

glnz GEÇMİŞ OLSUN CANIM

gecmıs olsun glnzcım.ıns ılaclar bır an once ıyı gelır
pembe ve denız gelmıs gunaydınlaaar

sağolun kızlar o kadar su içiyorum tuvaletimi tutmuyorum ama oluyo işte neyse dikkatli olun aman suyu ihmal etmeyin canlarım
bugün bu adam benim resmen vajinamda teppiniyo bacağı çıkacak birazdan laelaelaelaelae normalmi acabaaa

kızlar yaa bebek arabası konusunda aşırı kararsızım hala....
kafamda bi model var aslında ama... sizce_?
Kiraz Bebe*>>*Bebek Arabaları*>>*Pusetler

canım ben de bu konuda kararsızım... ne alacağımı bimiyorum. sana tavsiyem bir kaç bebek büyütmüş biriyle gitmen , onlar daha iyi anlıyor. görümcemin ikinci bebeği oldu... onunla da dün konuştuk... bana birlikte gideriz mothercare dedi... o ilk önce pahalı birşey almış ama onu hiç kullanamamış.... sonrada tekrar almak zorunda kalmış, mother care de bi model varmış, onu tavsiye ediyo, bende onunla almaya gidecem.
çünkü çok pahalılar ve yanlış bi karar vermek istemiyorum....

canım ben de bu arabadan alıcam bence cok gusel

değil mi yaa, hem bu kampanya da süper bence, portbebesi de hediye valla bayılıyorum... ama karar veremiyordum işte...
bi de k.validem alacağı için pahalı olmasın falan diyordum sonra dedim amaaaan her gün baba bebek arabası mı alacak -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ne renk düşünüyorsun peki tatlım sen_?

SakURa bence çok güsel bu model

evet süper bi model, değişik şeyleri çok seviyorum onun için değişik modeller arasında uygunu bu denk geldi :)

öyle yapıcam canım annem ve annesiyle gidicez, hadi annesi pek bilmem ben diyor da annem daha yeni büyüttü 3.yü kaydirigubbakcemile3
bi de eltimi alırım sanırım.. hem gezmiş oluruz hem de alışveriş yaparız :)
yanımda tecrübeli biri olmadan ben de karar veremem çünkü danışmak isterim bilenlere...
dediğin gibi yapayım canım çok sağol tavsiye için :)

Şişme problemi biraz tuzla alakalı , yani tuzu kısınca olmaz diyorlar ama ne bileyim ben tuzsuz yemeyi hiç sevmem ama biraz azaltmaya çalışırım ...

Evet canım gerçekten tuzla alakalı ben hiç tuz yemem düşünün artık salatalığı , domatesi , yumurtayı bile tuzsuz yerim.

eski haline dönerse şükredelim bence, sönecek balon gibi diyorlar :roflol: :roflol:
valla bana küçülsün de başka bişey lazım değil -tatlicadiarzu
-

Offf sönmesin yaaaa. :a015: Benimkiler böyle çok güzel gözüküyorlar

Canım hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inşallah bebişin. Bekliyorz fotoları...

Canım çok geçmiş olsun... Umarım en kısa sürede atlatırsın.

Ohhh mis gibi haftasonunuzda güzel geçmiş allah keyfinizi bozmasın inşallah hiç canım...

Gözünaydın canım.. Çok sevindim kızımızın iyi olduğuna...

ben yesılını ve lacıvertını begendım.ama anlamadıgım bısey var.ıkı tur kullanım seklı m bu gosterdıklerı yoksa bu ıkısı baska arabalar mı????*

arkadaşlar merhaba. ben de eylül annesi olucam hayırlısı ile. tabi önce doktorda karar kılsam iyi olcak. tıp merkezindeki doktorum benden doppler istedi. araştırdım 4 boyutlusu heryerde baya bi pahalı idi. bir hastane çekiyoruz dedi 50 tl ye ama doktor sadece baktı baktı kalbini karaciğerini falan gösterdi ve durumu iyi dedi. yani öle yok kalp kapakçığı falan filan demedi. rapor da düzenlemedi. 2 hafta sonra gel radyolojiye de girersin falan dedi. özel hastaneler azcık para tuzağı haline mi getirdi nedir eşimle çok sinirlendik. şimdi anadolu yakasında yeni hastane araştırıyordum ki kozyatağı central hospitali buldum. iyi bir hastaneye benziyor.ama ne zaman gitmem gerektiğine karar veremiyorum.2 hafta beklesemmi yoksa detaylı inceleme için tekrar mı gitsem.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

canım peki büyüklüğü ne kadar. görümcem boyuna dikkat et, arabaya bazısı sığmıyor diyordu, AMA O DA HER İKİ YÖNE BAKANI VE TAM YATANI TAVSİYE ETTİ. BU DA ÖYLEYMİŞ ZATEN. BİR DE KAÇ KİLO ACABA.

teşekkür ederim hepinize doktorumu arayacağım yarın çalışır umarım detaylı ultrasona gidecem

kızlar benim modelim belli de kendim mi alsam kayınvalidemlere mi aldırsam bilemiyorum. Peg Perego Aria Twin - Bambu

neden diye soracak olursanız. şimdiye kdar bir şey aldırmadım onlara. ne getirdilerse razı oldum. gerçi içimde kalmadı da değil ya özellikle de düğün zamanı :)

çok geçmiş olsun canım... peki bunun bir belirtisi falan var mı senin hissettiğin..

çok güzel canım bence beğendiysen al gitsin:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…