iyi akşamlar canım kendine iii bak
üzülme canım bak bende işdeyim hala 18 çıkıcam.
canım ben mağazacılıklar uğraşıyorum ve 10da çıkıyorum
slm kızlar nasılsınız baklaım bugun bayagı bir ziyaretçimiz olmuş sayfamız bayagı ilerlemiş...bugun bende bebişimi gördüm yani keseyi gördüm çok şükür :))) benim fındıgım 8,7 mm :)) haftayada kalp atışlarını duyacagız kısmetse....
ayyyyyyyy canım ne diyeceğimi bilemiyorum.kendine dikkat et ne yapaçaksın çalışma hayatı herkesin bir yazısı var olsun çok şükür bir işin var çalışıyorsun. Allaha emanet ol öpüyorum.
bende inan çok isterdim bi komşum vardı beni eltilerime kötülemiş geçen kavga ettim eltimle inana onlarda bend e çok büyük ayak uyduramırom çok istiorum şöle beim yanımda olucak o bana ben oana destek vereceğim arkadaş dost anne baba gibi olmuo ama napalım dost kötü günde belli olur derler ya bi tane arkadaışm dostum yaok kimse dönüp bakmıo bileama neyse bunları kafama takıp bebeşimi üzmek istemiorum canım bende hep senin gibi çıkarıodum şimdi rahatım sabah midemdeki aç karnına sarı bi su var onu çılkartırsam gün boyu rahayım sende bi dene
canım kaç haftalık senin fındık boyu uzun olcak galiba:)
kızlar biri bana çin takvimine bakabilirmi? ben anlamadımda....benim sat 20 aralık..dogum tarihim 6 aralık 1983....
kocamannnnnnnnkocaman bi erkek diyo:))
hoş geldin canım 2, bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş.herkese merhaba
bende 2. bebeğime gebeyim. bugün 4+5 günlük oldum...
oğlum var 3,5 yaşında ona kardeş geliyor tam 15 ay uğraştık ve geldiiiii
herkese merhaba
bende 2. bebeğime gebeyim. bugün 4+5 günlük oldum...
oğlum var 3,5 yaşında ona kardeş geliyor tam 15 ay uğraştık ve geldiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?