2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız baklaım bugun bayagı bir ziyaretçimiz olmuş sayfamız bayagı ilerlemiş...bugun bende bebişimi gördüm yani keseyi gördüm çok şükür :))) benim fındıgım 8,7 mm :)) haftayada kalp atışlarını duyacagız kısmetse....

canım kaç haftalık senin fındık boyu uzun olcak galiba:)

kızlar biri bana çin takvimine bakabilirmi? ben anlamadımda....benim sat 20 aralık..dogum tarihim 6 aralık 1983....

ayyyyyyyy canım ne diyeceğimi bilemiyorum.kendine dikkat et ne yapaçaksın çalışma hayatı herkesin bir yazısı var olsun çok şükür bir işin var çalışıyorsun. Allaha emanet ol öpüyorum.

saol canım ya allahtan oturuyorum sürekli ayakda deilim zaten doğum izniden dolayı dönmeyide düşünmüyorum sende kendine iyi bak canım öptm

Evet canım o sarı suyu çıkarmadan sabah işe gelemiyorum zaten. Kısa süreliğine de olsa beni rahatlatıyor ama bulantılarım o çıktıktan sonra da bitmiyor. Yine de sağol tavsiyen için. Dediğin gibi bende çok isterdim yakınımda öyle birinin varlığını. Aslında çok arkadaşım var ama hepsinin evi benimkinden uzakta. Şöyle bir komşum olsaydı arasıra dertleşebileceğimiz - ben çalıştığım için mecburen ara sıra:)) - çok ii olurdu....

haklısınız kızlar bende evde rahatım şu an yatıorum zaten inşllah sizde bir an önce evlerinize gider dilenirsiniz

herkese merhaba
bende 2. bebeğime gebeyim. bugün 4+5 günlük oldum...
oğlum var 3,5 yaşında ona kardeş geliyor tam 15 ay uğraştık ve geldiiiii

ha bu arada muhtemel doğum tarihi 30 Eylül 2009 oluyo, çarşamba dr.a gidfeceğim. heyecanlıyım bu kez daha panikim nedense bişi olcxak diye umarım keseyi, bebişi ve kalp atışını biran önce görürümde rahatlarım..

canım negüzelya
sen ikizmi bekliyorsun ay negüzel allahım kucağına almayı nasıp etsin sanada hepimizede amiiinn

canım sendaha keseyi grmedinmiii kalp atışını keseden 10gün sonra grebilirsin ancak

kızlar mayıs gibi taşınmayı düşünüyorum ama nasıl olcak bilmiyorum 5 aylık falan olucam ama zor olurmu

canım sendaha keseyi grmedinmiii kalp atışını keseden 10gün sonra grebilirsin ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…