2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE]
hoş geldin canım çok uyuyanların oğlu olurmuş:))bende burdan duydum ama dikkat et kendine canım[/QUOTE]

AYY EŞİM ÇOK MUTLU OLUR:) tabi en önemlisi sağlıklı olması...:)sen nasılsın canım..

hoş geldin canım çok uyuyanların oğlu olurmuş:))bende burdan duydum ama dikkat et kendine canım[/QUOTE]

AYY EŞİM ÇOK MUTLU OLUR:) tabi en önemlisi sağlıklı olması...:)sen nasılsın canım..[/QUOTE]

maşallah diyim iyiyim canım bi problemim yok eşin erkek istiyo galiba bizimkide kız olursa çok mutlu olur çünkü onların aile hep erkek

6+3 olacağım yarın... bulantın falan yokmu canım.. benimde çok olmasada yorgunluk dediğim gibi var..

delfindora canım hiç haber alamadık senden:1no2:Umarım kötü birşey yoktur. Bir haber et olmaz mı?

merhıaba canım hosgeldin aramıza bende ikinci bebegime hamileyim ve seninle aynı duyguları paylasıyorum :) ilk tecrubeyi yasadıgımız için simdi neler yasayacagımızı biliyoruz o yuzden daha paniginiz.....ama cok sukur ben keseyi de gordum bebegimin kalp atısını da duydum simdi tek endisem ikili ve uçlu tarama testi sankı hep bisey olacakmıs gibi geliyo

ya evet bende çok merak ediyorum aklıma kötü şeyler geliyo allah korusun ya bu arada sen nasılsın canım

delfindora şu anda sayfada görünüyor ama cevap vermiyor niye ki?:1no2:Sağol canım, bol bulantılı bir günden sonra şu anda iyiyim. Sen nasılsın?

delfindora şu anda sayfada görünüyor ama cevap vermiyor niye ki?:1no2:Sağol canım, bol bulantılı bir günden sonra şu anda iyiyim. Sen nasılsın?

ben iyiyim canım allaha şükür sende dikkat et kendine bulantıyı ben hi,ç yaşamadım yaşamamda inşl

delfindora canım hiç haber alamadık senden:1no2:Umarım kötü birşey yoktur. Bir haber et olmaz mı?

canım ben bayadır yatıyorum. kanamam var sürekli. çarşamba günü tekrar bakılacak bekliyorum nete de giremiyorum. yerimden kımıldamıyorum

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49......................Kız
3-((eslem))....................48.5...................Kız
3-Ultlar.........................75......................Kız
4-rapunzell_82.............63......................Kız
5-desire1983.................68......................Kız
6-Mozijiku....................67......................Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49.......................Kız
9-flower_85..................64.......................Kız
10-burko......................76........................Kız

delfindora çok geçmiş olsun umarım bi sorun olmaz canım herkez çok merak ett seni kendine dikkat et inşallah kanaman biran önce durur ve hamileliğinin keyfine varırsın ve bebeğin sağsalım gelir sana

delfindora çok geçmiş olsun umarım bi sorun olmaz canım herkez çok merak ett seni kendine dikkat et inşallah kanaman biran önce durur ve hamileliğinin keyfine varırsın ve bebeğin sağsalım gelir sana

benim artık hiç umudum kalmadı. ikizlerden biri zaten bırakmıştı beni. ondan beri karnımdaki de toparlanamadı. sanırım o da beni bırakacak.senağlama

canım ben bayadır yatıyorum. kanamam var sürekli. çarşamba günü tekrar bakılacak bekliyorum nete de giremiyorum. yerimden kımıldamıyorum

Ah canım çok geçmiş olsun:1no2:Umarım bir an önce atlatırsınız bunları, sen de bebişin de. Sonra da sağ salim aramızda görürüz seni inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım tekrar cok geçmis olsun hepimiz merak ediyoruz seni . . .ikizlerden birini kaybetmisttin peki bu kanama normalmiymis Allah ım kalan bebsini sana bagıslasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…