maaşallahhh aman...canım kaç haftalıksın...
6+3 olacağım yarın... bulantın falan yokmu canım.. benimde çok olmasada yorgunluk dediğim gibi var..
canım bende ne kusma ne bulantı ne yorgunluk ne ağrı hiç bişey yok maşallah ultrasonda görmesem inanmıysam yani:)
ha bu arada muhtemel doğum tarihi 30 Eylül 2009 oluyo, çarşamba dr.a gidfeceğim. heyecanlıyım bu kez daha panikim nedense bişi olcxak diye umarım keseyi, bebişi ve kalp atışını biran önce görürümde rahatlarım..
delfindora canım hiç haber alamadık senden:1no2:Umarım kötü birşey yoktur. Bir haber et olmaz mı?
ya evet bende çok merak ediyorum aklıma kötü şeyler geliyo allah korusun ya bu arada sen nasılsın canım
delfindora şu anda sayfada görünüyor ama cevap vermiyor niye ki?:1no2:Sağol canım, bol bulantılı bir günden sonra şu anda iyiyim. Sen nasılsın?
delfindora canım hiç haber alamadık senden:1no2:Umarım kötü birşey yoktur. Bir haber et olmaz mı?
delfindora çok geçmiş olsun umarım bi sorun olmaz canım herkez çok merak ett seni kendine dikkat et inşallah kanaman biran önce durur ve hamileliğinin keyfine varırsın ve bebeğin sağsalım gelir sana
canım ben bayadır yatıyorum. kanamam var sürekli. çarşamba günü tekrar bakılacak bekliyorum nete de giremiyorum. yerimden kımıldamıyorum
canım ben bayadır yatıyorum. kanamam var sürekli. çarşamba günü tekrar bakılacak bekliyorum nete de giremiyorum. yerimden kımıldamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?