2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım söyle yapsan girdigimiz ayı eklesen zamanla tamamlansa nasıl olurr cunkuu bosuna yer tutucak aylarr...........fikir sadece..

bendee abarttım galiba yakında isimlerde gereksizz yertutmasınn hatta bosverin ne listeside diyebilirim bakmayın siz bana yaaaaa.......................:):)))))))

pırasa var evde sanırım onu yaparım ilk aylarda böyle sebze ile gidip sonrada hamur işine geçermişimkaydirigubbakcemile3 öğlen gayet sağlıklı yemekler yedim akşam da pırada olursa bakalım güzel olur...daha canım bişiyler çekmiyor halbuki sürekli tatlı falan isterim sanııyordum gerçi daha erken

Biz akşama yemeğe davetliyiz hihoyyythihoyyyt sen ne yapıcaksın?

valla şöle ekşili ekşili pırasaaaaa off süper olur vallahi. delikafadulden

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı..............ocak.....subat.....mart....nisa n.....may ıs.....haziran.....temmuz.....agustos.....eylül... .Cins Tah

1-zeynepsz..........58.............................. .................................................. .................................................. ..Kız
2-pushing............49............................. .................................................. .................................................. ...Kız
3-((eslem))...........48.5.......................... .................................................. .................................................. ....Kız
3-Ultlar...............75........................... .................................................. .................................................. .......Kız
4-rapunzell_82...63................................. .................................................. .................................................. .Kız
5-desire1983........68.............................. .................................................. .................................................. ....
6-Mozijiku...........67............................. .................................................. .................................................. ...Erkek
7-emrelebisemre...72................................ .................................................. .................................................. .. Kız

çok güzel cnm eline sağlık. Buarada bir tek benimmi içime erkek doğuyor ya kaydirigubbakcemile3

ellerine saglık cnm coookkk guzell oluyooooooooo.....hihoyyyt

Canım liste çok iştah açıcı görünüyor:icecream:Benim bugünkü tercihim ıspanak ve tavuk suyuna şehriye çorbası. Nohut, mercimek, kuru fasulye mahvediyor midemi. Çok da severim aslında ama yiyemiyorum:bbo:

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58.....................Kız
2-pushing.....................49......................Kız
3-((eslem))....................48.5...................Kız
3-Ultlar.........................75......................Kız
4-rapunzell_82..............63.....................Kız
5-desire1983..................68.....................
6-Mozijiku.....................67.....................Erkek
7-emrelebisemre...........72.....................Kız

ne yapıyoruz akşama

valla canım evde ağza atılıcak bişi kalmadı hep annemdeydim bu hafta eşim pazarda yapmadı t o yüzden bugun gelsin markete gidelim ben şöle bi dolduruyum evi daha sonra bişiler bulurum mesela pizza yaparım inşalllah canınız çekmez çekerse buyrun gelin yiyelim delikafadulden

boyle mi taha iyi yoksa ilk yaptıgım gibi her ay gosterilecek sekilde mi daha iyi kızlar ? burda her yeni ayı ekleyerek gidecegiz kalabalık olmasın diye :)

bence böylede iyi her aya girdigimizde eklerizz nedersinizzz annişlerr...?????

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82..............63.....................K ız
5-desire1983..................68.................... .
6-Mozijiku.....................67................... ..Erkek
7-emrelebisemre...........72.....................Kız
8-bengiii.........................49.....................Kız

siz yavas yavas benim yolumdan gidiyonuz ama guvenmeyinnn bana. liste miste kalmazz bakınn sonraaaaa:):):))))))))))))

benim mutfaga geçmem lazım siz karar verin kızlar simdiden afiyet olsun herekeseeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…