2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aminn canım cümlemize inşallahh
bu arada temizlik yapacağım diye fazla yorma kendini ve eymen i
artık ağırlaşıyoruz ve çabuk yoruluyoruz hele benim gibi sizden fazla kilo alanlar :))

evet cnm katılıyorum sana belim hemen ağrıyıveriyor benimde fazla işleninceee dikkat edelim

slm ben ancak gelebildim dışarda işlerim vardı halletim kaynatmışsınız yineee maaşallahhh
slm canım naber paşan nasıll
sıcaklarda fazla dolaşma dışarlarda tek başına
Bız yemegımızı yedık:) yemektekılerede afıyet olsun. Kuzularınıza yarasın

sizede afiyet olsun et olsun erkekine :))
bende diyorum ben geldim nerde bu millet çatır çatır yazmışlar sabahtan beri ben girdim kimse yok (
megersem güzel annişlerin çoğu yemege gitmiş

DıLEK canım benim siz nasılsınız eylül üm nasıl
bu ara çok fazla yazmıyorsunuz ama sizi burda görmek güzel

bankada işim vardı napim emsallcimmm...bide oğluşuma ciciler aldım aklımda yokken...kadın milleti değilmiyiz

selam canım hoşgeldin.işler nasıl iyidir inşallah.

eh ıdare edıyoruz artık buraya gelmek benım ıcın gıderek zorlasmaya basladı ama bunu kendıme bıle ıtıraf edemıyorum cunku bu dukkanın ayak ta durması ıcın benım ayakta duramm lazım

bankada işim vardı napim emsallcimmm...bide oğluşuma ciciler aldım aklımda yokken...kadın milleti değilmiyiz

anladım canım dikkatli ol
annelik işte bende şimdi nerde görsem hemen bakıyorum göz kayıyor :))
neler aldın bakalım paşamıza şimdiden güle güle giysin inşallahh sağlıkla sıhhatle

sagolasın canım.
Bugun herkesın yogun gunu canım. Yoksa sen gelınce bır yere gıtmez yanı kımse:)

sad cım evet hedıye gelmıs zeytıne tupperware ın bıberonu onunkı
işim bıttı sayılır yemek yapıp dus alıcam ama bıttım ya.curüğüz curuk

saol meryemcim siz ne var neyokkk??? yakışıklın nasıllll

ya emsalcim 2 tane alt üst takım 4 çift tek çorap 1 bere aldımmm dahada neler var neler önümüzdeki ay toplu alışverişi çıkcaz nasipse

baharcım ne bilem bazen bende çok iyiyim bazen kağnı gibi anlamıyorum çözemiyorum kendimi artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…