2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eh ıdare edıyoruz artık buraya gelmek benım ıcın gıderek zorlasmaya basladı ama bunu kendıme bıle ıtıraf edemıyorum cunku bu dukkanın ayak ta durması ıcın benım ayakta duramm lazım
canım benim ya kıyamam sana kolay değil tabii Rabbim sana güç kuvvet versin dükkan çokmu evine
fusi ben de çok kilo aldım aman herşey zor geliyor iyice ya. yahu millet 8 aylık karnıyla tarlada çalışıyormuş nasıl yapıyorlarmış biz mi çok çürüğüz nedir anlamadım ha.
aynen onu bende düşünüyorum ve anlamıyorum naz yapıyoruz kime neye naz yapacağız
sürekli bir halsizlik var egiliyorum kalkıyorum nefes nefese kalıyorum
dediğin gibi tarlada bağda bahçede çalışıp evlerde doğurup birde arka arkaya çocuk yapılıyormuş eskiden ama sanırım şimdi bizim yediklerimizden bu çürüklüğümüz herşey katkılı herşey hormonlu

sagolasın canım.
Bugun herkesın yogun gunu canım. Yoksa sen gelınce bır yere gıtmez yanı kımse:)

canlarım benim yaa kıyamam ben size Allah ım yardımcınız olsun hepinizin hepimizin iki canlı olupta bu kadar tempo helall olsun sizlere

yok emsalcım cok fazla uzak deyıl ama sabah gel buraya elemanlarla ugras musterıyle ugras bırde kaprıslıyse tamam butun gunu oldu bıl.bırde ayakta durmaktan ıyıce odem oldum.

Kızlar yemeğimizi yedik geldik oğluşumla , ama pilav ve ekmek yemedik :)) iki gündür yemiyoruz :)) Bu arada dışarda öle bir yağmur varki anlatamam resmen gök yarılmış gibi yağıyor hava da karardı aynı korku filmi gibi ...

canım benimm güle güle giydir olsun anca yavaş yavaş dediğin gibi ihtiyac çok vede eksik bitmez
eksik bişey kalmasa bile şimdiden sonra gördüğümüz her güzel şey yavrularımızın olsun isteyeceğiz

sağol tülaycım. iyi Allaha sükür. bzen kuvvetlı hareket hıssedıyorum saskın mutlu garıp bı hal alıyorum. ama daha çok yenı yenı sıddet artıyo:) senın paşa nasıl

emsall tatlım böyle alışmısız ya zorlamıyor ama bazen cıddı pilim bitiyor. Allahtan işim rahat ve ofisimdekiler düzgün insanlar yardımcı oluyorlar

yok emsalcım cok fazla uzak deyıl ama sabah gel buraya elemanlarla ugras musterıyle ugras bırde kaprıslıyse tamam butun gunu oldu bıl.bırde ayakta durmaktan ıyıce odem oldum.

anladım canım haklısın sabah erken kalkmak bile yoruyor insanı ki dediğin gibi herşeyle ayrı uğraş daha zor. canım ayakların çok şişiyorsa ve ödemin fazlaysa dr.una söyle bence
bilirim oturarak iş yapmak çok zordur ama ara ara otur fön çekerken boya yaparken malum durumun belli

sabah ne güzel serindi hava simdi yine sıcak kızlar ayakkabılarımı cıkarmakkkkk isitoyurumm:):)

elam bittiyse işin gel az şarj olda ole duşa gir:)

Çok şükür bende ofiste sürekli oturuyorum hamile kaldığımı söylediğim günden beri bir kere şantiyeye gittim bir daha gitmedim , gerçi hareketsiz sürekli oturmak da sıkıyor ama sizler varsınız arada da işler oluyor vakit geçiyor işte canlarım :) Çok şükür yani , aktif olan hamilelere Allah kolaylık versin baya yoruluyorlardır ben iki yürüyünce zor nefes alıp veriyorum ...

kız meryem geldım zaten dınlenıom sonra kalkıcam okuyum sunları.ay halımı gorsen hem sınır oluom hem gulmekten yarıldım kendı kendıme ya cok komık yaakaydirigubbakcemile3
vallaha benım kayınvalıde bana da bole yapar emınım sımdeden senın agrın cok erkenden dogrcan deyıp duruo xzaten.o zaman neler der tahmın bıle edemıom

oohh yarasın cnm bnm afiyet şeker olsun

ne güzel öyle insanlardan Allah razı olsun

derkı senın sütün bebege yetmıyo ben vercem hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…