2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hıı hıhııı bircan dan kopyaladım tickeri kızma bana bircan tamammııııkaydirigubbakcemile3

kızlar iyiyede dese batacak. ben ablamdan bılıyorum acaip sinirlenirdi. bırde oğlu zayıftı sutunmu yaramıyo yok nıye bole. ustunu az gıydırmıssın. yok kalın olmadımı:) kışın doğduı çocuk kaynana menapozda kendısıne sıcak bastıkca cocugu acardı :):)

kızlar ya akşamları ayaklarım müthiş kaşınıyor deli oluyorum var mı öyle kaşınan kaydirigubbakcemile3

Dün size sinir olduğum bir şeyi anlatmak istiyorum , metroya bindim ve oturdum ... Hamileler için ayrılmış yerler vardır beyaz , sonra iki durak sonra bir bayan bindi ama karnı burnunda eli ayağı yüzü şişmiş yanında eşi vardı , neyse kadın ayakta dikiliyo lisye giden bebeler tın yaymışlar oturuyorlar bekledim yavşaklar bakıyolar sinir oldum kalktım yer vermeye çalıştım kadın diyor sizde hamilesiniz olsun ben dinlendim siz oturun dedim sonra yanımda ki bayan yer verdi o yavşaklar oturmaya devam etti.

he vallaha demzse ben de ela dıılım.allah op gunlerı gosterrse yazarım burdan:))
benımkı gebelıgın erken donemlerındekı bulantılı hallerımı bıle aramızda hıc kan bagı olmamasına ragmen kendıne benzetmıstı ya ondan herseyı beklerım

Emsalcim canım hoşgeldiniz...Fıstığımız nasıl? Topiğim hep açık ama işlerim olduğu için fazla katılamıyorum bir de geçmişi okumayı hiç atlamıyorum.. O nedenle az yazabiliyorum.
Biz iyiyiz canım herşey yolunda...Senden naber?
Biberonunuz çok güzel, güle güle kullanın canım.

Bu arada Tülaycım senin aldıklarında hayırlı olsun. Halil İbrahim Paşamız güle güle kullansın inşallah.

ulan benım annemın hıc bulantısı olmamıs kendı anama benzemezken nıe sana benzıyım kı dımı.tobe tobeee

gelin kaynana toprağından olurmuş peticim kaydirigubbakcemile5

öyle deme gelin kaynananın kaburgasından dıye laf vardır ya:) mutlaka bişeylerimiz benzer:)
benım kaynanada beyaz ben gun gectıkce acılıyorum kızlar yaa:) dr um bıle dedı tenın gerıldıkce rengın acılıyor senın dedı:) dedım nurlandım heralde:)

Kızlar merhaba.. Ben sabahın yedisinde kalktım gittim şeker yükleme testini yaptırdım. İnanılmaz uykum var şimdi hemen uyumaya gidicem biraz bakıyım dedim geçmişi okudum. Keyifler yerinde maşallah annelerimizde bugün.. Allah bozmasın muhabbetinizi :)

yuh yaaaa. ben olsam dayanamaz kesin yapıştırırdım lafı.

ben hala zenciden bi ton açık moddayım şeker

zeytın malesef çok duyarsızlar. bende çok kızıyorum. kapalılara daha fazla ozen var buradada. ulan ıkı canlıya yer yok kapalıysan buyur ablaaa

ya kızlar şaka maka doğumdan sonra bir sürü insan gelip görcek sevcek bebeklerimizi. ay bi de kendini bilmezler çıkar da densiz densiz hareket ederlerse ay papaz olurum ben yaaaa... -tatlicadiarzu-

Canım ederlerse değil edecekler , biz de inşallah duymayacağız , bebeği küçük bulacaklar , ya da büyük bulacaklar , bana dicekler aaa kilolar hiç gitmemiş kendine mi aldın :roflol::roflol:Ben çok takarım başkalarının dediklerini umarım ,o zaman psikom iyi olurda duymamaya çalışır ya da cevabını verebilirim ..

kızlar ya akşamları ayaklarım müthiş kaşınıyor deli oluyorum var mı öyle kaşınan kaydirigubbakcemile3

Benimde çok kaşınıyor avuç içlerim de , yıkayınca biraz geçiyor ama cayır cayır yanıyor ayaklarım ...

zeytın malesef çok duyarsızlar. bende çok kızıyorum. kapalılara daha fazla ozen var buradada. ulan ıkı canlıya yer yok kapalıysan buyur ablaaa

ya kapalı açık değil bayanlara saygı duysunlar da yer versinler. malesef haklısın meryemcim ben de burda görüyorum böyle şeyler.

canım sonuç ne çıktı bende yarın yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…