derkı senın sütün bebege yetmıyo ben vercem hihoyyyt
derkı senın sütün bebege yetmıyo ben vercem hihoyyyt
he vallaha demzse ben de ela dıılım.allah op gunlerı gosterrse yazarım burdan:))
benımkı gebelıgın erken donemlerındekı bulantılı hallerımı bıle aramızda hıc kan bagı olmamasına ragmen kendıne benzetmıstı ya ondan herseyı beklerım
öyle deme gelin kaynananın kaburgasından dıye laf vardır ya:) mutlaka bişeylerimiz benzer:)he vallaha demzse ben de ela dıılım.allah op gunlerı gosterrse yazarım burdan:))
benımkı gebelıgın erken donemlerındekı bulantılı hallerımı bıle aramızda hıc kan bagı olmamasına ragmen kendıne benzetmıstı ya ondan herseyı beklerım
Dün size sinir olduğum bir şeyi anlatmak istiyorum , metroya bindim ve oturdum ... Hamileler için ayrılmış yerler vardır beyaz , sonra iki durak sonra bir bayan bindi ama karnı burnunda eli ayağı yüzü şişmiş yanında eşi vardı , neyse kadın ayakta dikiliyo lisye giden bebeler tın yaymışlar oturuyorlar bekledim yavşaklar bakıyolar sinir oldum kalktım yer vermeye çalıştım kadın diyor sizde hamilesiniz olsun ben dinlendim siz oturun dedim sonra yanımda ki bayan yer verdi o yavşaklar oturmaya devam etti.
öyle deme gelin kaynananın kaburgasından dıye laf vardır ya:) mutlaka bişeylerimiz benzer:)
benım kaynanada beyaz ben gun gectıkce acılıyorum kızlar yaa:) dr um bıle dedı tenın gerıldıkce rengın acılıyor senın dedı:) dedım nurlandım heralde:)
hıı hıhııı bircan dan kopyaladım tickeri kızma bana bircan tamammııııkaydirigubbakcemile3
ya kızlar şaka maka doğumdan sonra bir sürü insan gelip görcek sevcek bebeklerimizi. ay bi de kendini bilmezler çıkar da densiz densiz hareket ederlerse ay papaz olurum ben yaaaa... -tatlicadiarzu-
kızlar ya akşamları ayaklarım müthiş kaşınıyor deli oluyorum var mı öyle kaşınan kaydirigubbakcemile3
zeytın malesef çok duyarsızlar. bende çok kızıyorum. kapalılara daha fazla ozen var buradada. ulan ıkı canlıya yer yok kapalıysan buyur ablaaa
kızlar merhaba.. Ben sabahın yedisinde kalktım gittim şeker yükleme testini yaptırdım. Inanılmaz uykum var şimdi hemen uyumaya gidicem biraz bakıyım dedim geçmişi okudum. Keyifler yerinde maşallah annelerimizde bugün.. Allah bozmasın muhabbetinizi :)
ulan benım annemın hıc bulantısı olmamıs kendı anama benzemezken nıe sana benzıyım kı dımı.tobe tobeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?