2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hko cum senın pc de benım 24.hafta da koydugum gobek fotom var.kaydetmıssın sanırım.onu sılebılırmısın canım.

dilek bu yazıya bayılıyorum ben ellerine sağlık valla canım yaa :)

ben de yarım saattir ilk mesajımı arıyorum ama bulamadım bi türlü :roflol: :roflol:

canım yapılışı yok ama sen hangisini yapmak istiyosan söyle ben sana anlatırım yapılışını.

Gülaycım çok güzel şeyler yapmışsın. Ellerine sağlık

canım bunlar ilham aldığım resimler. benim yaptıklarım değil. ben de bunların benzerlerini yaptım ama hepsinin bitmesini bekliyorum resimlerini eklemek için. nasip olursa cumartesi odasını yerleştircem o zaman resimlerini eklicem.

hko cum senın pc de benım 24.hafta da koydugum gobek fotom var.kaydetmıssın sanırım.onu sılebılırmısın canım.

Canım dosya zıp formatında açıldığı için sende kayıtlı olan foto bende kayıtlıymış gibi görünüyor için rahat olsun resmin benim pcde değil.

ohh ne güzel şeyler yapıyonuz öylee... lambalar falan.. ben oda yapamdım o yüzden bunlarıda yapamıyom... sizler güle güle kullanın artık

Dilekcim bana geldiler yine ay ne kadar çok ağlıyorum ben var ya. Çok güzellllllllllllllllll senağlama

slmm kızlarrr size pek katılamıyorumm hastayım cunkuu soguk almısım... allahın izniyle bugun 4 te randevumuz var doktorda oglusumu görür rahatlarım biraz.......

öyle canım haklısın ama insan bir an önce zaman geçsin istiyor
eşime diyorum ki yaa milletten bir hamile olğunu duyuyordum bir de doğurduğunu zaman ne çabuk geçiyordu o zaman ama şimdi geçmiyor
hatta geçen gün eşimle konuşuyoruz ona dedim aşkım ne istiyorum biliyormusun
ne istiyorsun hayatım alayım yapayım geç olmadan diyor :)))
dedimki dondurulmak istiyorum
nasıl yani dedii
hani dedim avrupada insanları donduruyorlar bende öyle bir süreliğine yani doğuma kadar uyumak istiyorum dedim zaman geçmiyor her gün biraz daha pimpirikli oluyorum en ufak bir ağrıda dr.a koşmak istiyorum zaman geçsin istiyorum bir an önce dedim
sen kafayı yedin dedi bana :roflol::roflol:

canım benim çok sevinirim çok teşekkür ederim

bircan canım super herşey yolundaymış
dilek canım yazıya bayıldım
oda süsleri harika bittim bizim evimiz küçük onun için hiçbişey almıcaz

Canım arkadaşlarımmmm
Bütün tavsiyeleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim.
a.s.
Akşam olsa da gitsek.

bircan canım super herşey yolundaymış
dilek canım yazıya bayıldım
oda süsleri harika bittim bizim evimiz küçük onun için hiçbişey almıcaz

canım benim bebeğimin odası sadece 4 metre kare şaka gibi yani, evimde 100 metre kare. ama ben ben bebek odası için duvar rafı aldım, çerçeveleri ve kutuları oraya koyacam.

dilek çok tşk.ederim canım benım paylaşım için bi saatır okuyorum valla....acaba bizim yavrularımızda konuşuyormu böle kendı kendıne:uhm:

tamam hko cum senın gormen bıse dııl sonycta gorun dıe koymustum buraya olur da elın adamı gorur hos olmaz ondan dıdıydım.tamam canım

tam 60,5 kiloyum
ordaki tarıya göre geçen ayın 22. sinden bu ayın 22. sine yani bu güne tam 1 kilo almışım.

geçen gittiğimde saf şeker vermişlerdi toz bir ilaç saf şeker
kalktım sabah 8 de yarım çay abrdağı suya karıştırdım içtim sonra saat 10 sağlık ocağına gittim ölçtüler. ama sana vermedilerse orda verirler orda içersin o garip bir tadı var insnaın içini yakıyor çok tatlı ve bayıcı midende bulanıyor. şeker yüklemsinide öğrendik böyle bir şeymiş. başka hiç bir şey yeemdim 2 saat boyunca

merhaba hanımlar , ay işe daldım koptum yine ama sizler baya sohbet etmişsiniz , geçmişe bakamadım .. Bircancım geçmiş olsun , hadi gözün aydın darısı başımıza ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…