maşallahhh canım ne kadar güzel elinden gelmesi bende yapayım bari ama senden taktik alarak :)) bu arada bu verdiğin linklerde yapılanların ne şekilde kesilip biçildigi ve nasıl yapıldıgı tarif ediliyormu ??
ben baktım ama göremedim
Gülaycım çok güzel şeyler yapmışsın. Ellerine sağlık
hko cum senın pc de benım 24.hafta da koydugum gobek fotom var.kaydetmıssın sanırım.onu sılebılırmısın canım.
aynı canım 20 li haftalar çok uzak gelırdı bana burda okudukca herkesın tıckerı 20li -30 lu haftalar ben özenmıştım allahım bizede o gunlerı göstersın diye şimdi 20 li olduk hayırlı ıle 30 luda olcaz kucagımızada lacaz...hatta dün kafamdan hesap yapıyorum ben 4 haftalıkken hamış oldugumu ögrendım şimdi 23 haftanın ıcındeyım geride 19 hafta bırakmışım onumde 19 haftam yok bile...ögreneli daha dün gibi...önce sılık cizgi çıktı eşim yok orda cızgı falan diyodu yanlıştır diyodu...şimdi ogluşumuz koca adam oldu....bir an önce dogurmak isitoyrum zaman su gibi akıp geçsin...
canım yapılışı yok ama sen hangisini yapmak istiyosan söyle ben sana anlatırım yapılışını.
canım bunlar ilham aldığım resimler. benim yaptıklarım değil. ben de bunların benzerlerini yaptım ama hepsinin bitmesini bekliyorum resimlerini eklemek için. nasip olursa cumartesi odasını yerleştircem o zaman resimlerini eklicem.
slmm kızlarrr size pek katılamıyorumm hastayım cunkuu soguk almısım... allahın izniyle bugun 4 te randevumuz var doktorda oglusumu görür rahatlarım biraz.......
bircan canım super herşey yolundaymış
dilek canım yazıya bayıldım
oda süsleri harika bittim bizim evimiz küçük onun için hiçbişey almıcaz
geçmiş olsun canımm... benimde üçte randevum var..kaydirigubbakcemile2
Bircancım hoşgeldin geçmiş olsun ama sonuçların güzel çıkmış yaaa kolunun acısını unutturmuştur nasılsa... Çok sevindim senin adına. Test için aç mı gittin yoksa tok mu? Ayrıca ne güzel yaaa sadece 1 kilo almışsın bu gerçekten harika kaç kilosun yani şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?