2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm bnm dr um da özellikle sadece tetanoz yaptır dedi bana

aaaaahhhh ahhhhhh pc kucağımda ayaklarımı uzatıp oturmaya az kaldı. Valla kıskandım emsall :)

uzan tatlım uzan imkanınız varken değerlendirin cnm

benim şeker yüklemesini de yaptılar hayırlısı sanki bireaz erken oldu gibi...açlık şekerim 65,yükleme şekerim 157 ama 150 inin altında olması gerekiyordu.başka şeker yükleten var mı?değerleriniz nasıl?

bizim üniversitede şenlik var bir sürü yiyecek alternatifi vardı çok yedim galiba :bbo:

bizim üniversitede şenlik var bir sürü yiyecek alternatifi vardı çok yedim galiba :bbo:

Okulumda hiç bir şenliğe katılamadım , hep proje teslimlerimiz bu döneme denk gelirdi senağlamaBen maketlerle çizimler arasında gömülüp kalırdım senağlamaSana çok özendim Deniz ya ...Hangi okul ?

canım sabah mıde bulantısı ve üşüme ıle uyandım. sımdı çok uykum var ınanılmaz agırım ve mıdem yıne baslıyo
İki üç gün önce aynı senin gibi oldum .Hem öyle böle değil göğsüm sırtım her yerim asitle yıkanıyordu sanki doktora gitmek için hazırlanıyordum sırtıma kurutma makinasını tutunca düzeldim .Dene istersen.Bir de doktor mide ilacı önermişti doktorunuda arayıp sorabilirsin .Malum bu ayda anmalar çok oluyor.rabbim tez şifa versin sana..

bizde bade hanımla yemeğimizi yedik geldik.. bu aralar çok iştahsızım canım hiçbirşey istemiyo...:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…