ben 20. haftada sağlık ocagında yaptırdım.2 farklı dr a kontrole gidiyorum ikiside 20. hafta mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi.aşının içeriği nedir bilemiyorum ama bir kart verdiler 2. aşı 4. haziranda olacak.ben araştıramadım ancak sağlık ocağındaki dr a güvenmek zorundayım...
sanırım herkez yemege gitti hepinize afiyet olsun et olsun kuzularınıza
bizde dinlenelim bari bu sabah erken kalktık vede sabahtan beri pc kucakta otuyoruz
belim ağrımaya başladı uzanayım azcık sonra geliriz yine
hepinizi öpüyoruz
sanırım herkez yemege gitti hepinize afiyet olsun et olsun kuzularınıza
bizde dinlenelim bari bu sabah erken kalktık vede sabahtan beri pc kucakta otuyoruz
belim ağrımaya başladı uzanayım azcık sonra geliriz yine
hepinizi öpüyoruz
aaaaahhhh ahhhhhh pc kucağımda ayaklarımı uzatıp oturmaya az kaldı. Valla kıskandım emsall :)
fussi bugün pek yazmıyon yoğunsun herhalde.
ben gitmedim henüzzz yemeğe özgecim sağol bu arada bilgiler için
bizim üniversitede şenlik var bir sürü yiyecek alternatifi vardı çok yedim galiba :bbo:
Şeker yüklemesi için para alıyorlar mı?benim şeker yüklemesini de yaptılar hayırlısı sanki bireaz erken oldu gibi...açlık şekerim 65,yükleme şekerim 157 ama 150 inin altında olması gerekiyordu.başka şeker yükleten var mı?değerleriniz nasıl?
neden cnm ne oldu neyin varr çokmu yedin yoksammm???
Şeker yüklemesi için para alıyorlar mı?
İki üç gün önce aynı senin gibi oldum .Hem öyle böle değil göğsüm sırtım her yerim asitle yıkanıyordu sanki doktora gitmek için hazırlanıyordum sırtıma kurutma makinasını tutunca düzeldim .Dene istersen.Bir de doktor mide ilacı önermişti doktorunuda arayıp sorabilirsin .Malum bu ayda anmalar çok oluyor.rabbim tez şifa versin sana..canım sabah mıde bulantısı ve üşüme ıle uyandım. sımdı çok uykum var ınanılmaz agırım ve mıdem yıne baslıyo
8 lira verdi eşim ama detaylı ultrasonamı yoksa şeker yüklemesi için mi anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?