kızlar istanbulda nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ya? alışveriş merkezlerinde çıtçıtlı bir badiyi 20 liraya satıyorlar.
kızlar bebek odalarınız için sizin evde yababileceğiniz lamba önerileri. Ben bunlardan yaptım..... Oldukça ucuza geldi, beyaz kağıt toplar 5 ytlye falan satılıyor koçtaşta .....
baharcık;istanbulda en hesaplı yer eminönünde, havuzlu han dedikleri yer. herşeyi uygun fiyata alabilirsin.
:lepi:Kızlar merhaba fikirlerinize çoook ihtiyacım var. Bugün oğluşun odasını vereceğim yapım için eklere bakar mısınız? Word de çizdim ekleyeceğiniz veya fikir verebileceğiniz birşey var mı??????
kızlar bebek odalarınız için sizin evde yababileceğiniz lamba önerileri. ben bunlardan yaptım..... oldukça ucuza geldi, beyaz kağıt toplar 5 ytlye falan satılıyor koçtaşta .....
bu kardeşimin bılgısayarı bunda hiçbir ofıs programı yok..ben açamıyorum notebooktan acınca yorumlarımı yazarım......
emsal canım valla elıne sağlık hoş anılar sankı aradan kaç yıl geçmiş gibi nasıl olgunlaşmışız o zaman ne kadar toymuşuz.....şimdi herbirimiz doktor olduk
:lepi:Kızlar merhaba fikirlerinize çoook ihtiyacım var. Bugün oğluşun odasını vereceğim yapım için eklere bakar mısınız? Word de çizdim ekleyeceğiniz veya fikir verebileceğiniz birşey var mı??????
canım harika bular
Bircancım hoşgeldin geçmiş olsun ama sonuçların güzel çıkmış yaaa kolunun acısını unutturmuştur nasılsa... Çok sevindim senin adına. Test için aç mı gittin yoksa tok mu? Ayrıca ne güzel yaaa sadece 1 kilo almışsın bu gerçekten harika kaç kilosun yani şu an?
bu kardeşimin bılgısayarı bunda hiçbir ofıs programı yok..ben açamıyorum notebooktan acınca yorumlarımı yazarım......
emsal canım valla elıne sağlık hoş anılar sankı aradan kaç yıl geçmiş gibi nasıl olgunlaşmışız o zaman ne kadar toymuşuz.....şimdi herbirimiz doktor olduk
kızlar bebek odalarınız için sizin evde yababileceğiniz lamba önerileri. ben bunlardan yaptım..... oldukça ucuza geldi, beyaz kağıt toplar 5 ytlye falan satılıyor koçtaşta .....
nabersiniz kızlar aşımı oldum ama bu seferki biraz daha ağırdı
canım 1 ay önce bu lambalardan diger aparatları ile birlikte tanesini yaklaşık 10 liraya aldım ikea dan birini oturma odama digerini bebek odasına takmıştım ama bebek odasındaki çok sade gelmişti bana bu çok iyi bir fikir oldu :))
çok şeker olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?