2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu kardeşimin bılgısayarı bunda hiçbir ofıs programı yok..ben açamıyorum notebooktan acınca yorumlarımı yazarım......

emsal canım valla elıne sağlık hoş anılar sankı aradan kaç yıl geçmiş gibi nasıl olgunlaşmışız o zaman ne kadar toymuşuz.....şimdi herbirimiz doktor olduk

kızlar bebek odalarınız için sizin evde yababileceğiniz lamba önerileri. ben bunlardan yaptım..... oldukça ucuza geldi, beyaz kağıt toplar 5 ytlye falan satılıyor koçtaşta .....

canım 1 ay önce bu lambalardan diger aparatları ile birlikte tanesini yaklaşık 10 liraya aldım ikea dan birini oturma odama digerini bebek odasına takmıştım ama bebek odasındaki çok sade gelmişti bana bu çok iyi bir fikir oldu :))
çok şeker olmuşlar

Canım teşekkür ederima.s.

Bircancım hoşgeldin geçmiş olsun ama sonuçların güzel çıkmış yaaa kolunun acısını unutturmuştur nasılsa... Çok sevindim senin adına. Test için aç mı gittin yoksa tok mu? Ayrıca ne güzel yaaa sadece 1 kilo almışsın bu gerçekten harika kaç kilosun yani şu an?

gayet güzel ve kullnışlı gözüküyo... eline sağlıkkk annesi

canım harika bular

evet canım oldukça ucuza mal oluyo ve çok hoş duruyorlar. ben kağıt toplar yerine kocaman uçuk yeşil bir plastik lamba topu aldım, 15 ytl falandı. üzerine renkli uğur böcekleri, renkli keçe kumaşlardan çiçekler yapıştırdım. bebeğimin odasını yerleştircem pazar günü. fotoğraflarını çekerim. çoğu şeyi kendim tasarladım bebek odası için. dekoratif kutular aldım, onların üzerlerini de aynı şeyler le süsledim, ilham kaynağım bu link istersen incele canım

blue room - a set on Flickr

pink room - a set on Flickr

bak hala incenciksin... bir daha kilo olayına girersen taa oralara gelip dövecem seni....klava:

hko bu tek raflar oluyor onlar benım hoşuma gıdıyor benım odamda olamadı bır o bırde derın tek cekmece yapıyorlar oyuncaklar için.

diğmi ama :))
ne güzel anlar paylaşımlar hepsi
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde günler geçmek bilmiyordu
takvim sanki hep aynıydı 4 haftalık 8 hafatlık 10 haftalık derken bu erken gebelik haftaları hiç geçmeyecek sanıyordum :))
eşime diyordum ki yaa bu günler hiç geçmiyor 4 gözle 20 li haftalara gelmeyi bekliyordum
şimdi ise 30 lara geleyim 30 ların sonlarına geleyim bir an önce kızımı kucağıma alayım istiyorum :)))
ne kadar olgunlaşsakta hala en ufak bişeyde tedirginiz o yüzden zamanın bir önce geçmesini ve hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza alalım istiyorum Rabbimden :Saruboceq:

canım sen zaten herseyı dusunmussun eksık yok bence, bu arada benım begendıgım bebek odasının esyalarına cok benzıyor, besıgıde buyuyebılen besık olacaktır herhalde

kızlar bebek odalarınız için sizin evde yababileceğiniz lamba önerileri. ben bunlardan yaptım..... oldukça ucuza geldi, beyaz kağıt toplar 5 ytlye falan satılıyor koçtaşta .....

gülay güzel gerçekten ...elıne sağlık...pekı bu kağıtlar ne kagıdı diye geçiyor...

canım çok güzel görünüyorlar. dolabının kapakları hepsi solda mı açılacak. en sağdakini sağ elinle açacağın şekilde yaptır bence canım. kullanman daha kolay olur.:1closedeyes:

nabersiniz kızlar aşımı oldum ama bu seferki biraz daha ağırdı

herkese Günaydın :)

ya bu aşı kaçıncı haftadan kaçıncı haftaya kadar yaptırılabiliyor. ben yaptırmadım. bide dr.um tetavax diye bir aşı yaparız demişti sağlık ocaklarındaki difteri+tetanoz aşısıymış sen nasıl vuruldun. sadece tetanoz mu yoksa karışık mı

şuan bu çerçeve ve kutulardan yapıyorum. size yaptıklarımın resmini ayrı ayrı çekip koymak istemedim, odayı yerleştirdiğimde hem buraya hem facebooka eklicem.

bana fikir veren çerçeve ve kutu modelleri de bunlar işte.

pelin'in sepetleri on Flickr - Photo Sharing!

Papatya ve kelebek on Flickr - Photo Sharing!

canım gerçekten çok hoş görünüyo yapınca. eşim bayldı valla, ben tabi biraz daha yaratıcılık kattım. bebek odasının renklerinden kullandım ağırlıklı olarak.

Bircan tatlım gözün aydın güzel şeyler duymuşsun bebeğin hakkında. Ben de gideceğim haftaya inşallah güzel şeyler duyarım çok heyecanlıyım tam 1,5 ay sonra göreceğim oğluşualkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…